Botokstan tanınmaz hale gelmiş şiş teyze olmak kimseye nasip olmasın o konuda size tamamen katılıyorum.
Ajda'nın son birkac fotoğrafındaki müdahaleleri de pek başarılı bulmadım ama tabi işin uzmanı degiliz neticede, görünümün oturması yaşa baglı olarak daha uzun zaman alıyor olabilir bilemiyorum. (Yani umarım öyledir)
Diğer kısımlar içinse insanın en büyük mücadelesi zamana karşı. Geçelim kozmetiği tüm o gelistirdiğimiz teknolojiler, uçaklardan mutfak robotlarına kadar zamanda kendimize daha çok yer açabilmek için. Yani madem ömrümüzü 80 yıldan 180 yıla çıkaramıyoruz bari 80 yılı daha efektif kullanalımın savaşını veriyoruz sürekli. O nedenle kişi istiyorsa zamanın vücudundaki etkileriyle de sonuna kadar savaşmasında bi sakınca yok bence.
Madonna 61 yaşında mesela, Ajda Pekkan 73. Hala canlı ve çekici görünme azimlerine, işlerini aşkla yapmalarına, hayatta yapacağımı yaptım deyip kenara çekilmemelerine hayranım. Ben kendimle ve degisimimle daha barışık bi kadın olacağım belli ki ama onları degisimlerini yönetme çabalarına da saygı duymak lazım bence.
Vücut nemlendiricimin sonlarındayım, 1 ay daha anca dayanır. Ona biraz hindistan cevizi yağı karıştırayım bakalım ne olacak, denemeye ikna oldum şu an. Havalar da soğudu zaten, yazlık nemlendiricim bu, losyon kıvamında olduğu için yetersiz gelmeye başlamıştı, hindistan cevizi yagıyla yoğunlaşmış olur mantıken. Teşekkür ederim, konu sahibinin yanında bana da yeni bi fikir oldu
Yalnız ince uzun bi gorile dönüşürsem sizi bulurum, umarım iyi bi lazer epilasyon kliniği vardır bildiğiniz