- 2 Temmuz 2014
- 645
- 532
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Hergün mutlaka nemlendirmek gerekiyor ben düzenli yapamıyorum. Bi dönem estee lauder advance night repair serum kullanıyordum çok da memnundum ama pahalı birazMerhaba,
Ben 23 yaşındayım. Ve genelde yüzüme evde hazırladığım kahve maskesi, yoğurt maskesi dışında pek işlem yapmıyorum. Günlük niveanin yüz yıkama jelini kullanıyorum.
Ama şuan yüzümde ince çizgiler oluşmaya başladı. Ve ben nasıl bakım yapacağım bilmiyorum.
Neleri kullanmalıyım neler almalıyım tavsiye verir misiniz?
Solgarınkini aldım ben bana faydası oldu ama herkesin bünyesi farklı tabi kiBen çok makyaj yapmıyorum, ama işte kuruluk var sanırım nemlendirmedim cildini hiç. Hyalüronik asiti duydum ama arastirmadim hiç. Bunları hangi markadan aldınız etkileri neler tavsiye ediyor musunuz
Ben cildiye doktruna sordum bence alabilirsiniz bir yan etkisi yok dediBu haplar doktor tavsiyesiz aliniyormu? Kullanımı markası nedir? Yaşım 31 bu arada:)
HA serum faydası olur ama kolajen ciltten emilmez. Kolajen+HA tableti ben de kullanıyorum ama bitirince yeniden almayacağım, zaten yumurta ve et çok yerim bir de öyle deneyip bakacağım. Tabletler de yediğimiz protein de aminoasit sonuçta.Solgarınkini aldım ben bana faydası oldu ama herkesin bünyesi farklı tabi ki
Ben cildiye doktruna sordum bence alabilirsiniz bir yan etkisi yok dedi
Solgarınkini kullanıyorum günde bir tane benim yaşım 30 şimdiden başlamak lazımmış
Hatta serumlarınıda almayı düşündüm ama ciltten etkili olur mu bilmiyorum
O zaman sadece ha alayım e vitaminiyle karıştırıp kullanırım geceleriHA serum faydası olur ama kolajen ciltten emilmez. Kolajen+HA tableti ben de kullanıyorum ama bitirince yeniden almayacağım, zaten yumurta ve et çok yerim bir de öyle deneyip bakacağım. Tabletler de yediğimiz protein de aminoasit sonuçta.
Konu sahibi yaşınız henüz genç, ince kırışıklıklar iyi nemlendirmeyle düzelir. Cildine uygun temizleyici nemlendirici ve güneş kremi cildini dolgunlaştırır ve düzeltir. 250 TL civarına üçünün de kalitelisini alabilirsin, 4-5 ay gider. Dermokozmetikten şaşma: bioderma, la roche posay, avene iyidir. Bir kısmı pazarlama harikasından başka bişey olmasa da bazı kore ürünleri de baya iyidir. Pahalı takviyelere gerek yok sizin yaşınızda.
Kırışıklık = kuruluk - güneş hasarı - kolajen ve elastin kaybıMerhaba,
Ben 23 yaşındayım. Ve genelde yüzüme evde hazırladığım kahve maskesi, yoğurt maskesi dışında pek işlem yapmıyorum. Günlük niveanin yüz yıkama jelini kullanıyorum.
Ama şuan yüzümde ince çizgiler oluşmaya başladı. Ve ben nasıl bakım yapacağım bilmiyorum.
Neleri kullanmalıyım neler almalıyım tavsiye verir misiniz?
hyalo4 var HA kremi, nemlendirici altına sürüyorum tavsiye ederim. Tedavi amaçlı bir krem aslında ki bence daha iyi bişey bu, etkinliği kanıtlanmıştır herhalde tıbbi bir ürün olduğu için.O zaman sadece ha alayım e vitaminiyle karıştırıp kullanırım geceleri
Mesela et suyu kolajen bakımından faydalı bende tüketmeye çalışıyorum
Zaten ajda pekkan olacağıma kırışayım daha iyi, ki cilt bakımına epey meraklı biri olarak bunu söylüyorum. kendimize bakalım evet ama bi yerde insanın yaşını da göstermesi lazım aksi bana kompleks gibi geliyor. yaş ilerledikçe insanın yüzüne bir ifade oturuyor, önemli olan o ifadenin güzel olması. kadının kendini güzel hissedeceği her türlü müdahaleye açık olsam da botoxlu şiş teyze olup da kendimi güzel sanmaktan sana sığınırım allahım amin.Ama Ajda Pekkan olamazsınız mesela, o seviye icin maddi yatırım sart
Gül suyu ve sodayı nasıl uyguluyorsunCok da bakımlıyım diyemem ama yüzüm pürüzsüzdür bunun sebebi bence çok az makyaj, bol su, az abur cubur ve sigara yok.
Ayrıca soda ve gül suyu ( %100) karışımı her gün yüzüme sürerim.
Yüzüme kimyasal kremlerden sürmem. Bir de bi ara kendi yaptıgım aleovera karışımım vardı. Ama o zahmetli geldi. Bir de sarı suyunu falan çıkarmak gerekiyor zor oldu. Benimkiler bu kadar
Bu maddeden emin misiniz? Ben saçlarımı ve kaşlarımı beslemek için kullandım bi dönem, bi sürü saç maskesinin de içeriğinde var hatta ki etkisinden de çok memnun kaldım. O nedenle kazayla yanağıma sürsem sakalım çıkardı kesin diye düsünüyorum hepama nemlendırme onemlı cıldınıze uygun yogun olmayan hındıstancevızı yagı guzel tuylenmede yapmaz kullanın
10 senedır kullanıyorum :) tum vucuduma gunluk sacıma nemlendırme yuzume vucuduma topuklarıma tum vucuduma komple ...dogdugundan berı kızıma da kullanıyorıum 3 bucuk yasında ... 5 yıldır evlıyım ılk gunden berı esımde kullanıyorBu maddeden emin misiniz? Ben saçlarımı ve kaşlarımı beslemek için kullandım bi dönem, bi sürü saç maskesinin de içeriğinde var hatta ki etkisinden de çok memnun kaldım. O nedenle kazayla yanağıma sürsem sakalım çıkardı kesin diye düsünüyorum hep
Gratislerde boş fıs fıs şişeler var ya işte yarı yarıya ona koyuyorum bir de buzdolabına koyuyorum onu yüzüme sıkıyorum. Bazen pamukla siliyorum bazen de öylece bırakıyorum yüzümdeGül suyu ve sodayı nasıl uyguluyorsun
superGratislerde boş fıs fıs şişeler var ya işte yarı yarıya ona koyuyorum bir de buzdolabına koyuyorum onu yüzüme sıkıyorum. Bazen pamukla siliyorum bazen de öylece bırakıyorum yüzümde
Botokstan tanınmaz hale gelmiş şiş teyze olmak kimseye nasip olmasın o konuda size tamamen katılıyorum.Zaten ajda pekkan olacağıma kırışayım daha iyi, ki cilt bakımına epey meraklı biri olarak bunu söylüyorum. kendimize bakalım evet ama bi yerde insanın yaşını da göstermesi lazım aksi bana kompleks gibi geliyor. yaş ilerledikçe insanın yüzüne bir ifade oturuyor, önemli olan o ifadenin güzel olması. kadının kendini güzel hissedeceği her türlü müdahaleye açık olsam da botoxlu şiş teyze olup da kendimi güzel sanmaktan sana sığınırım allahım amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?