• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimli olmak bu kadar zor olmamali

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
Mrb hanimlar. Ben bakimsiz kadinlar gormekten igreniyorum artik.

Gecen bir magazaya girdim
begendigim birseyi boyum cok uzun olmadigindan alamadim,gorevli bayandan rica ettim ..
Geldi aldi sagolsun ama kolunu kaldirdiginda yusyuvarlak bir islaklik
ve koku. Bir kadin buna izin vermemeli bence. Hele oyle bir is yapiyorsa gerekirse yaninda ikinci bir kiyafetini tasimali.

Yazin gorduklerim,kolsuz giyinip
kol altlari killi gezenler.
Killi bacaklara ,o ten rengi coraplari giyenler.

Bu kadar zormu kilini tüyünü temizlemek.
Bir agda,veya jilet ne kullaniyorsa artik
kac saatimizi alir ki?

Otobuste vs yanimda oturan bayanlarda ,sayamadim kac kere gordum kulaklari kir dolu. Ama kulaklari asagidan tepesine kadar küpe dolu..
Süs püs makyaj tmm da,gerisini koyver gitsin düsüncesinden kurtulmak gerekiyor.

Bu saydiklarimi uygulamada kac paramiz gidiyor ki degil mi !

Mrb hanimlar. Ben bakimsiz kadinlar gormekten igreniyorum artik.

Gecen bir magazaya girdim
begendigim birseyi boyum cok uzun olmadigindan alamadim,gorevli bayandan rica ettim ..
Geldi aldi sagolsun ama kolunu kaldirdiginda yusyuvarlak bir islaklik
ve koku. Bir kadin buna izin vermemeli bence. Hele oyle bir is yapiyorsa gerekirse yaninda ikinci bir kiyafetini tasimali.

Yazin gorduklerim,kolsuz giyinip
kol altlari killi gezenler.
Killi bacaklara ,o ten rengi coraplari giyenler.

Bu kadar zormu kilini tüyünü temizlemek.
Bir agda,veya jilet ne kullaniyorsa artik
kac saatimizi alir ki?

Otobuste vs yanimda oturan bayanlarda ,sayamadim kac kere gordum kulaklari kir dolu. Ama kulaklari asagidan tepesine kadar küpe dolu..
Süs püs makyaj tmm da,gerisini koyver gitsin düsüncesinden kurtulmak gerekiyor.

Bu saydiklarimi uygulamada kac paramiz gidiyor ki degil mi !

bunlar olmazsa olmazlar .. bir de bayan olup da bayan gibi konuşmayanlar var. uslup yoksunları bunlar da. ya da nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmeyenler. Senin dediklerin değiştirilebilir ama benim dediğim daha bir içler acısı. Ergenlikten çıkamayan ergenler var mesela.

Buna benzer bir konu geçenlerde yine açılmıştı. Epey tartışılmıştı bu konu.
Bakımlı olmak süs püs değildir, temiz olmaktır zaten. Makyaja önem veren her gün hiç üşenmeden boyanan hatunlar temizliği nasıl yapmadan durabiliyor, aklım almıyor...

Buna benzer bir konu geçenlerde yine açılmıştı. Epey tartışılmıştı bu konu.
Bakımlı olmak süs püs değildir, temiz olmaktır zaten. Makyaja önem veren her gün hiç üşenmeden boyanan hatunlar temizliği nasıl yapmadan durabiliyor, aklım almıyor...

Kesinlikle katılıyorum sana.Bakım sadece makyaj yapmak,kuaföre gidip saç baş yaptırmakla olmuyor bazı şeyler.Bende günlük haytta pek makyaj yapmam ama, her gün duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım, tırnaklarım daima temiz ve kısadır.Her gün ayrı kıyafet giyerim, 1 giyişte mutlaka kirli sepetine atarım.İlla boya küpü gibi dolaşmak değil bakım.Bi deodorant, diş fırçası,bi kalıp sabun ve su.Bunları da mı bulamıyorsunuz diyesi geliyor insanın:19:

Bizim iş yerinedede öyle bi kız var rollon dan bi haber mesela koridordaan geçiorum mutfaga çay almaya giricem ayyyyy nasıl bi koku kesin diorum o kız mutfaga girdi bi bakıorum oda mutfaktan çıkıo kılı tüyü uzun olana rastlamadımda bnm en çok sinir oldugum şey koku yani bi kokarsın iki kere kokarsın kaç aydır kokuyo kız ya artık yanımdan geçerse nefes almıyorum :)

Kesinlikle katılıyorum sana.Bakım sadece makyaj yapmak,kuaföre gidip saç baş yaptırmakla olmuyor bazı şeyler.Bende günlük haytta pek makyaj yapmam ama, her gün duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım, tırnaklarım daima temiz ve kısadır.Her gün ayrı kıyafet giyerim, 1 giyişte mutlaka kirli sepetine atarım.İlla boya küpü gibi dolaşmak değil bakım.Bi deodorant, diş fırçası,bi kalıp sabun ve su.Bunları da mı bulamıyorsunuz diyesi geliyor insanın:19:

Hehhh aynen ya bide bişeye 5 gün giymiyolarmı deliriorum ! Aynen bnde her gün pantln degştrmem ama bluzumu hırkamı kazagmı hergün değiştiririm direk kirliye

Yakın arkadaşımın biri gece makyajıyla uyuyor, evinde kıyafetleri yerlerde geziyor. Bende hiç makyaj yapmam, çok nadir rimel falan sürerim. Gelir bana laf eder çok bakımsızsın hiç makyaj yapmıyorsun bikbik diye. Kendine bak diyeceğim denmiyor ah denmiyor işte. :52:

Yakın arkadaşımın biri gece makyajıyla uyuyor, evinde kıyafetleri yerlerde geziyor. Bende hiç makyaj yapmam, çok nadir rimel falan sürerim. Gelir bana laf eder çok bakımsızsın hiç makyaj yapmıyorsun bikbik diye. Kendine bak diyeceğim denmiyor ah denmiyor işte. :52:

4 yıl yurtta kaldım,o kadar çok ki bu kızlardan...

Banyoda epilasyon yapıyor,kılına bir su tutmaktan aciz...:ssz: Yarım saat boyanmaya nasıl sabrediyorlar bilmem.

Eminim sabah da o silmediği makyaj yüzünden panda gibi uyanıyordur!..

Al benden de o kadar bizim işyerinde de var adı üstünde bayan ama ne bakışı ne yürüyüşü ne konuşması bayan gibi değil...Birde yeni evli yağlı saçlarını toplar asık surat ve koca poposunu sallayarak gezer.. Adam kaçar resmen ... Kadın dediğinin albenisi olur hiç bir şeyin yoksa su sabun yeterli... Ben hep diyorum bir bayan hep bakımlı olmalı....

Son düzenleme:
Bayan erkek farketmez. Temiz insan iki gun ust uste ayni kiyafeti, corabi, camasiri giymez, giymemeli. Bi gun havalanmasi lazim. Yoksa 40 kere parfum sık, cıksss, olmazz..

Hehhh aynen ya bide bişeye 5 gün giymiyolarmı deliriorum ! Aynen bnde her gün pantln degştrmem ama bluzumu hırkamı kazagmı hergün değiştiririm direk kirliye

Aynen ya, pantolonu da en çok 2 gün giyerim.Bneim bir arkadaşım var, hamile üstelik.Dikkat ediyorum, hemen hemen her gün aynı şeyi giyiyor, durumu yok diyeceğim ama var , bunu da biliyorum.3 günde bir yıkanır, saç baş yağ içinde.Kadın ya da erkek farketmez, her gün 10 dakika duş almak zor bir şey mi ya?

Benim bakımdan anladığım önce temiz olmaktır.Ne süslü püslü kızlar gördüm yanına bir yaklaşıyorsun kokuyorlar ya bu kadar mı acizsiniz yıkanmaya...Kastettiğim ter kokusu falan da değil hani.Ben fazla makyaja bile gelemiyorum..Saçları temiz dişleri temiz değilse,koltuk altı orası burası temiz kokmuyorsa bi hatun önce temiz olmayı öğrensin ondan sonra makyaj yapsın bi zahmet.

Bizim okuldaki erkek ogretmenlerden birinin tirnaklari hep uzun ve ici simsiyah..

adama bak tirnagini gormediysen eger bakimli zannedersin.

hep de ayni boyda ve simsiyahtir tirnaginin ici
Yani o boyda kalmasi icin demekki kesiyor tirnagini.iki cm daha kes ya

Son düzenleme:
Aynen ya, pantolonu da en çok 2 gün giyerim.Bneim bir arkadaşım var, hamile üstelik.Dikkat ediyorum, hemen hemen her gün aynı şeyi giyiyor, durumu yok diyeceğim ama var , bunu da biliyorum.3 günde bir yıkanır, saç baş yağ içinde.Kadın ya da erkek farketmez, her gün 10 dakika duş almak zor bir şey mi ya?

Bnm nişanlımın kardeşi var bi kere dikkat ettim çocuk okuldan geldi üstünü çıkarmadı yattı uyudu sabahta öyle formasıyla kalkıp okula gitti :))) yani aileylede ilgili kimse git cıkar üstünü demedi ki çocuga ;) nasıl yetiştirirsen öyle gidiyo işte o yüzden hep derler ya aile terbiyesi önce gelir diye :)

Bunlar temel temizlik kurallari ve yasadigin toplumu rahatsiz edecek boyutta olanina ben de kiziyorum acikcasi. Yoksa kimin ne kadar temiz oldugu beni ilgilendirmiyor, o pislik bana ulasincaya kadar...

Birkac sayfaya kadar "herkes temiz olmak zorunda mi canim, istedigi kadar kokar, size ne" gibi guzel yorumlar gelecektir. :)

Daha gecenlerde boyle bir konu acilmisti da.
:1:

Son düzenleme:

Ya gercekten bu zor geliyor bazi insanlara.
bi arkadasim acik acik soyler
Dusa girmek iskence gibi geliyor diye.
insanin kendini temizlemesi kadar normal bir is var mi gun icinde
Extra geliyor dus almak roll-on surmek dis fircalamak coguna

Back
X