• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimli olmak bu kadar zor olmamali

ah tatlım ya iyi sen sağda solda karşılaşıyosun bu tiplerle.ben ne yapayım üniversitedeydek bi ew arkadaşım oldu ve tam 3yıl ew arkadaşlığı yaptım.kız çok iyiydi kafa dengiydi oyüzden ewden çıkarmadım ama yemin ederim odasının önünden geçerken kapı kapalı olmasına rağmen koku gelirdi.bi iç çamaşırını ( alt taraf ayrıca ) rahat 2 hafta giyerdi.allahım o ne koku.kız yanıma oturunca kusmak gelirdi içimden.odası desen zaten allaha emanet böcek bile can veriyodu odasında zavallılar yaşayamıyolardı okadar pisti yani.bi gün uzaktan bi arkadaşım geldi bende kalmaya.oturuyoruz ew arkadaşım geldi kızın yanına oturdu.bi süre sonra arkadaşım beni mutfağa çağırıp lütfen yer değiştirelim bu kızın bacak arasından fena kokular gelio dedi ve ben yerin dibine girdim çok utandım.en sonunda söyledim dedim gidelim sana iç çamaşırı şampuan falan alalım durumun iyi değil diye.bide kız baya varlıklıydı para gırla gidio öğrenci olmamıza rağmen ama maalesef kız yıkanmayı üzerini değiştirmeyi bilmiyordu.o zamanlar birlikte olduğum adamla şimdi ewliyim ve o bile bazen ne kokar bi arkadaşın vardı diye söylenir :D

İki hafta ayni ic camasirimi?
Ciddi olamazsin.
O kiz degil bildigin recep ivedik olmus yahu.

Mrb hanimlar. Ben bakimsiz kadinlar gormekten igreniyorum artik.

Gecen bir magazaya girdim
begendigim birseyi boyum cok uzun olmadigindan alamadim,gorevli bayandan rica ettim ..
Geldi aldi sagolsun ama kolunu kaldirdiginda yusyuvarlak bir islaklik
ve koku. Bir kadin buna izin vermemeli bence. Hele oyle bir is yapiyorsa gerekirse yaninda ikinci bir kiyafetini tasimali.

Yazin gorduklerim,kolsuz giyinip
kol altlari killi gezenler.
Killi bacaklara ,o ten rengi coraplari giyenler.

Bu kadar zormu kilini tüyünü temizlemek.
Bir agda,veya jilet ne kullaniyorsa artik
kac saatimizi alir ki?

Otobuste vs yanimda oturan bayanlarda ,sayamadim kac kere gordum kulaklari kir dolu. Ama kulaklari asagidan tepesine kadar küpe dolu..
Süs püs makyaj tmm da,gerisini koyver gitsin düsüncesinden kurtulmak gerekiyor.

Bu saydiklarimi uygulamada kac paramiz gidiyor ki degil mi !

Ya bir de şu ağda konusu...Ter kokmak farklı şey,özel bölgelerin tüylü/kıllı olması yine hijyen açısından farklı bir konu.Ama bir bayanın bacak kılları,kol kılları sizi neden ilgilendiriyor? Canı tatlıdır yapmak istemiyordur tahriş oluyordur kime ne yani? Modern dünyanın dayatmaları bizi o kadar esir almış ki kadının tüysüz olması gerektiği konusunda hem fikiriz.Bacağı kıllı kadın görünce midemizin bulandığını iddia ediyoruz.Erkekte bulanmayan mide kadında bulanıyor.Neden?Ama işte şey kadın dediğin her zaman bakımlı olmalı.Kime göre neye göre? O kadın pis olmadıktan sonra bacak kıllarını kimse kınayamaz,istediği kadar da açar.

ah tatlım ya iyi sen sağda solda karşılaşıyosun bu tiplerle.ben ne yapayım üniversitedeydek bi ew arkadaşım oldu ve tam 3yıl ew arkadaşlığı yaptım.kız çok iyiydi kafa dengiydi oyüzden ewden çıkarmadım ama yemin ederim odasının önünden geçerken kapı kapalı olmasına rağmen koku gelirdi.bi iç çamaşırını ( alt taraf ayrıca ) rahat 2 hafta giyerdi.allahım o ne koku.kız yanıma oturunca kusmak gelirdi içimden.odası desen zaten allaha emanet böcek bile can veriyodu odasında zavallılar yaşayamıyolardı okadar pisti yani.bi gün uzaktan bi arkadaşım geldi bende kalmaya.oturuyoruz ew arkadaşım geldi kızın yanına oturdu.bi süre sonra arkadaşım beni mutfağa çağırıp lütfen yer değiştirelim bu kızın bacak arasından fena kokular gelio dedi ve ben yerin dibine girdim çok utandım.en sonunda söyledim dedim gidelim sana iç çamaşırı şampuan falan alalım durumun iyi değil diye.bide kız baya varlıklıydı para gırla gidio öğrenci olmamıza rağmen ama maalesef kız yıkanmayı üzerini değiştirmeyi bilmiyordu.o zamanlar birlikte olduğum adamla şimdi ewliyim ve o bile bazen ne kokar bi arkadaşın vardı diye söylenir :D

Kokan biri olarak hatırlanmak ne kötü yarrabim bide bacak arası koktugu zaman bnm bildiğim enfeksion falan olur o yüzden sürekli kokar temizliği geçtim hiç mi sağlıgnı düşünmedi

Ya bir de şu ağda konusu...Ter kokmak farklı şey,özel bölgelerin tüylü/kıllı olması yine hijyen açısından farklı bir konu.Ama bir bayanın bacak kılları,kol kılları sizi neden ilgilendiriyor? Canı tatlıdır yapmak istemiyordur tahriş oluyordur kime ne yani? Modern dünyanın dayatmaları bizi o kadar esir almış ki kadının tüysüz olması gerektiği konusunda hem fikiriz.Bacağı kıllı kadın görünce midemizin bulandığını iddia ediyoruz.Erkekte bulanmayan mide kadında bulanıyor.Neden?Ama işte şey kadın dediğin her zaman bakımlı olmalı.Kime göre neye göre? O kadın pis olmadıktan sonra bacak kıllarını kimse kınayamaz,istediği kadar da açar.
Sende haklisin tabi ama
killi bir bayana kim temiz diyebilir canim benim.
Kitabimizda bile var oldugunu biliyorum bu konunun
belli bir uzunlugu gecmemesi gerektigini.

Kim demiş erkeğin kılından rahatsız olmadıgmızı erkeklerde yakası açık bi bluz giyio bütün kıllar ortada ( nişanlımda dahil buna) hoş bi görüntü değil yani madem yakandan kıl cıkıcak kapalı yaka giyersin madem bacagında kıl var etek giymezsin! O zmn erkeklerde işe giderken traş olmasın modern hayatın dayatmalarına karşı çıksınlar! Olur mu öyle şey hiç ya isteyen istedgini yerini alır yada almaz ama gözümüze sokmanın bi mantığı yok

ne alaka türk kızi
bırak allasen burda kaç arkadaş çok istekli dus yapiyo ki.

çoğu çalışan arkadaşlar.işten eve kendilerini zor atiyorlar.

haa istisnalar var tabi

hem hergün ise gidip o yorgunlukla duşunu alan.

İyi de istemeyerek te olsa dus yapmak ayri
yikanmaktan nefret etmek ayri gülüm.
Bende bazi konularda usengecimdir ama konu kisisel temizlik olunca cok sinirleniyorum.senide kirdiysam k.bakma.

Son düzenleme:
Ya hanımlar bazılarınız o kadar kötü bir üslup kullanmış ki, hiç hoş değil gerçekten. Bir insanı yargılamanız için o insanın hayatında olup bitenleri bilmeniz gerekir. Belki rahatsızlığından ötürü kişisel bakımına dikkat edemedi, belki depresyonda; kendisine bakmaya psikolojisi el vermiyor. Belki farklı sebepler var. Bazı bayanlar koltuk altı tüylerini almıyor. Almamayı tercih ediyor, sebebini bende bilmiyorum. Yeni moda sanırım. Ben, bir bayanın vücudunda tüy bırakmamasından yanayım ama almıyorlar yani. Fakat neyin ne olduğunu bilmeden yargılayıp eleştirmek bana düşmez. Ya da eleştiri yapacaksam seviyeli bir şekilde yaparım, hakaretvari değil. Üsluplarda biraz daha özenli olalım lütfen.

Katılıyorum. Bir insanı eleştirebiliriz, gözlemleyebiliriz fakat asla yargılamamalıyız. Çünkü gerçekten de insanların neler yaşadığını bilemeyiz. Belki bir insanın hastanede akrabası yatıyordur, her gün onun yanına gittiğinden kendi temizliğini unutmuştur. Kim bilebilir bunları?

Ayrıca vücudumuzdaki her kılın bir varolma sebebi var. Koltukaltı kıllarımız ciğerlerimizi korur vs. Bunu bence aldırmamalıyız yahut uzatmalıyız diye demiyorum. Zaten kendi estetik zevkim için aldırıyorum ama sırf toplumun estetik yargıları için istemediği bir şeyi de yapmamalı kadın.

inanılması güç ama malesef gerçek..herkesin dediği gibi bi sabun bi su bi diş fırçası çok mu zor temiz olmak yaaa..hadi kendilerini düşünmüyolar çevrelerindekileri düşünmek zorundalar

Sende haklisin tabi ama
killi bir bayana kim temiz diyebilir canim benim.
Kitabimizda bile var oldugunu biliyorum bu konunun
belli bir uzunlugu gecmemesi gerektigini.

Ama herkes bizim kitabımıza tabii değil işte. Benim tüylerim sarıdır ama illaki belli oluyor uzadığında.Aldığım zaman bacaklarım çok daha berbat çünkü batık sorunum var.Kırmızı kırmızı böyle çok kötü almasam insanlar görürse ıyyy iğrenç pis diyecek.Aldığım zaman bin beter görsel olarak bizim gibiler ne yapsın?Alındıktan sonra bacağımı görsen Allah aşkına sen alma bir daha uzat uzata bildiğin kadar dersin.Temizlikle bakımın sınırları ayrılmalı işte. Sorun burada başlıyor.O zaman başkası da yaa kadın dediğinin selülitleri olmamalı utanmadan bikini giymiş der,bir başkası yaa kadın dediğinin balık etli olur incecik bacaklarına bakmadan etek giymiş der. Ne bileyim bir sürü şey söyler

İyi de istemeyerek te olsa dus yapmak ayri
yikanmaktan nefret etmek ayri gülüm.
Bende bazi konularda usengecimdir ama konu kisisel temizlik olunca cok sinirleniyorum.senide kirdiysam k.bakma.

yok canım benim estağfurullah
ama arkadaş yikanmiyoum demiyor ki
usengecim diyor.

bende yıkanmayi çok severim amaaaa suyun altına girene kadar usenirim.

Ama herkes bizim kitabımıza tabii değil işte. Benim tüylerim sarıdır ama illaki belli oluyor uzadığında.Aldığım zaman bacaklarım çok daha berbat çünkü batık sorunum var.Kırmızı kırmızı böyle çok kötü almasam insanlar görürse ıyyy iğrenç pis diyecek.Aldığım zaman bin beter görsel olarak bizim gibiler ne yapsın?Alındıktan sonra bacağımı görsen Allah aşkına sen alma bir daha uzat uzata bildiğin kadar dersin.Temizlikle bakımın sınırları ayrılmalı işte. Sorun burada başlıyor.O zaman başkası da yaa kadın dediğinin selülitleri olmamalı utanmadan bikini giymiş der,bir başkası yaa kadın dediğinin balık etli olur incecik bacaklarına bakmadan etek giymiş der. Ne bileyim bir sürü şey söyler

Bende bacaklarimi aldigim zaman tavuk yolunmus goruntusu verir.
Ama bacak fondoteni kullaniyorum bir arastir istersen belki kullanmak istersin
gercekten cok guzel bir urun. Sanki corap giymissin gibi bir goruntu veriyor.

Kim demiş erkeğin kılından rahatsız olmadıgmızı erkeklerde yakası açık bi bluz giyio bütün kıllar ortada ( nişanlımda dahil buna) hoş bi görüntü değil yani madem yakandan kıl cıkıcak kapalı yaka giyersin madem bacagında kıl var etek giymezsin! O zmn erkeklerde işe giderken traş olmasın modern hayatın dayatmalarına karşı çıksınlar! Olur mu öyle şey hiç ya isteyen istedgini yerini alır yada almaz ama gözümüze sokmanın bi mantığı yok

Gereksiz derken snn sırf sataşma amaçlı yazdıgın mesajdan bahsetmiştim :) bundan sonra yorum yazarken size mesaj atarım önce gerekli mi gereksiz mi diye :)

Gerçekten mi hiç anlamamıştım.İyi oldu belirttiğiniz.Ama ilk mesajı alıntılayan sizsiniz onu nasıl yapalım?Alıntılarsanız cevap veririm.Genelden bahsettim siz üzerinize alındınız.Valla bacağı kıllı olan öyle bir etek giyer ki o yazdığınız ünlemle sinirinizi belirtmekle kalırsınız.Kimse kimsenin gözüne sokmuyor.Milletin bacağına bakmayın rahat edersiniz.

Bende bacaklarimi aldigim zaman tavuk yolunmus goruntusu verir.
Ama bacak fondoteni kullaniyorum bir arastir istersen belki kullanmak istersin
gercekten cok guzel bir urun. Sanki corap giymissin gibi bir goruntu veriyor.

Sally hansen sprey şeklinde o üründen bahsediyorsunuz.Alerji yapıyor.Bir dönem denedim.Bacak derim çok ince olduğu için problemli işte.Lazer epilasyon da olmuyor zira tüy kökleri gözükmüyor.

Gerçekten mi hiç anlamamıştım.İyi oldu belirttiğiniz.Ama ilk mesajı alıntılayan sizsiniz onu nasıl yapalım?Alıntılarsanız cevap veririm.Genelden bahsettim siz üzerinize alındınız.Valla bacağı kıllı olan öyle bir etek giyer ki o yazdığınız ünlemle sinirinizi belirtmekle kalırsınız.Kimse kimsenin gözüne sokmuyor.Milletin bacağına bakmayın rahat edersiniz.

Bnm yazdıgım seyden bahsedersen tabiki cevap veririm lütfen bunu ilk önce o vurdu o başlattı noktasına getirmeyelim ayrıca bacagı kıllı olan kısmına niye takıldıgnızı anladım üstteki mesajınızdan ama bnm dediğim sırf kadın bacağı degil erkeğin ( hatta nişanlımın) gögüs kıllarını görmek bile rahatsız eder sen bacagındaki kılı alamıyosan ben napim bndede batık var kese yapıyorum geçiyo batık olcak diye kıllımı gezicem kaldı ki şuan bacağımda kıl var gayet acık net söylüorum var yani kalkıpta bacagım böyleyken etek giymem

Back
X