- 3 Nisan 2014
- 36.197
- 147.628
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ne biliyim verdiği fiyat çok çok hatta çok mâkul bir fiyat oysaki sephoranın benim gözümde lüks yasayan bir kadın imajı vardı![]()
aahahha sephora diye nick alırsa böyle olur tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim verdiği fiyat çok çok hatta çok mâkul bir fiyat oysaki sephoranın benim gözümde lüks yasayan bir kadın imajı vardı![]()
O etkisi bambaşka zaten ama yorumlarının da etkisi var bana havalı bir hatun gibi geliyor azcık dedikodunu yapıyoruzaahahha sephora diye nick alırsa böyle olur tabi![]()
in vino veritas captainden sonra beni en çok şaşırtan üye oldun
aahahha sephora diye nick alırsa böyle olur tabi![]()
O etkisi bambaşka zaten ama yorumlarının da etkisi var bana havalı bir hatun gibi geliyor azcık dedikodunu yapıyoruz@Sephora idare
et
Fiyat çıtan yine düşündüğüm kadar yüksek değilmiş benim düşündüğüm sephoraya göreBen bunları kullanıyorum demedim canimcim. Ama lüks yaşamıyorum ayol ben. Normal nivea deodorant falan kullanıyorum ben de gidip tekin acardan 70 liraya roll on almıyorum.
Sadece sampuana ve cilt ürünlerine biraz daha fazla ödüyorum ama onlar da lüks seviyesinde değil. Dove yerine organik bir ürün kullanıyorum yüzümü yıkamak için mesela. Öyle işte![]()
Ogrenciyken takma kafana :) calisinca doyarsin bunlaraher kadinin bakimli ve temiz olmasi gerekiyor tamam ama ogrenci hâliyle millet o kadar parayı nerfen buluyo nemlemdiricisi yuz yıkama jeli tonigi dudakbalmi goz kremi yuz kremi el kremi ruju fari bb kremi alligi bilmem ne hepsini almaya kalksam bi sene ac yatarim hangi urunler kesinlikle olmali siz bu bakim isine ne kadar psra harciyosunuz?
Temiz ol düzenli duşunu al. İlla bir sürü şeyle suratını oranı buranı yıkamak zorunda değilsin ki
Fiyat çıtan yine düşündüğüm kadar yüksek değilmiş benim düşündüğüm sephoraya göre
Yani müdavimi gibi geliyordun diyeyimSephoralar benim mi sanıyorsunuz acaba![]()
Yani müdavimi gibi geliyordun diyeyim![]()
Sephoralar benim mi sanıyorsunuz acaba![]()
haftasonu meşhur kozmetikçilerin hepsinde indirim vardı makyaj malzemeleri için bu indirimleri takip edebilirsin, ruj ve kalem aldım ben de baya uygundu, diğerlerinden almadım ama gördüğüm kadarıyla rimeller 10-15 tl ye, bb kremler 10-20 tl ye düşmüştü (may... falan)
onun dışında kıl, tüy, yıkanma, saç yapma bedava zaten, yüzünüze orta sınıf bir yüz yıkama jeli alsanız indirimdeyken 10 tl ve baya gidiyor, kendi adıma biodermanın yüz yıkama jelini alıyorum, 2 li paket 50 tl ye bulunuyor nette indirimde falan, 1 yıl kullanıyorum.
nerde gördün bide bb kremin boyutu nasıldı şuan gözümden kalp fışkırarak bakıyorum :))
o kadar olmasa da havalı bi imaj çizdiğin doğru gerçektengeçenlerde bi konuda yaptığın yorumu beğenmiştim, kardeşime okuyordum bak birisi böyle yazmış katılıyorum diye, kardeşim geldi şöyle bi göz attı, profil resmine ve nickine, sonra dedi ki ''e böyle profilin böyle yorumu olur''
![]()
nerde gördün bide bb kremin boyutu nasıldı şuan gözümden kalp fışkırarak bakıyorum :))