Bakimli olmak

canım ben her gun 2 3 kere kayısı yağı sürüyorum cildime nemlendiriyor ve duru bi goruntu veriyor cilde. sonraa, gül suyu kullanıyorum cildimi temizliyor ve besliyor... body shop ın tonik yüz temizleyici ve peeling leri var her bütçeye uygun onları kullanabilirsin..makyaja gelince her sabah hafif bir allık ve rimel yeterli goz altlarından şikayetçiysen yine body shop'ın goz altı kapatıcısı var onu kullanabilirsin..:49:

Arkadaslar peki burnumun üzerindeki gözenekleri nasil temizlerim,ve onlarin kücük görünmesi icin?

Arkadaslar peki burnumun üzerindeki gözenekleri nasil temizlerim,ve onlarin kücük görünmesi icin?

garnier üçü bir arada almıştım işe yarıyor sanki, çok övülen bir ürün, dene istersen 10 lira filan

ha bir de, hem maske, hem peeling için kullanılabiliyor

Son düzenleme:
Canım bende dışarıya cıkacaksam özellikleri sabahları erkenden kalkacaksam yarım saat önceden kalkarım hazırlanmak için:1::1:
İlk başta yüzümü güzelce yıkarım. Sonra da dişlerimi fırçalarım.
Geçerim aynanın karşısına. :108:
Güzel bi makyaj yaparım. ( Tabii yatmadan önce makyajımı temizlerim )
Makyaj bittikten sonra sıra geldi saçlara:23::23:
Saçlarıma da güzel şekil veririm.
küpelerimi , kolyemi, yüzüğümü takarım.:1:
Sonra da güzel bi parfüm sıkarım:12:
Montumu giyer çıkarım :9:

canım ben her gun 2 3 kere kayısı yağı sürüyorum cildime nemlendiriyor ve duru bi goruntu veriyor cilde. sonraa, gül suyu kullanıyorum cildimi temizliyor ve besliyor... body shop ın tonik yüz temizleyici ve peeling leri var her bütçeye uygun onları kullanabilirsin..makyaja gelince her sabah hafif bir allık ve rimel yeterli goz altlarından şikayetçiysen yine body shop'ın goz altı kapatıcısı var onu kullanabilirsin..:49:

canım bende kayısı yağı kullanıyorum ama bi güzellik uzmanı tanıdıgım haftada iki gün sür ve güneşe cıkma yani gece sür yat demişti.benim cildim kuru yani sen düşün artık.bende her akşam gül suyu ile silerim cildimi ve makyaj olarak fondaten pudra fln hiç kullanmam .aynı senin gibi yani.

canım bende kayısı yağı kullanıyorum ama bi güzellik uzmanı tanıdıgım haftada iki gün sür ve güneşe cıkma yani gece sür yat demişti.benim cildim kuru yani sen düşün artık.bende her akşam gül suyu ile silerim cildimi ve makyaj olarak fondaten pudra fln hiç kullanmam .aynı senin gibi yani.

Bide insanın ruh halinin iyi olması gerekiyo benim bazen moralim çok bozukken kendime çok da güzel makyaj yapsam kendimi çirkin bakımsız hissederim..

Ben malesef kendime deger vermiyorum:14:

bunu aciklamasi budur,baska türlü normal insan kendine özen göstermez mi ya:kkk:

konuyu açtıgından beri hiç bir değişim yok mu,,, bir sürü yorumlar falan vs

korkarim umutsuz vakayim:18:

Bende senin gibiyim canım yanlız değilsin ]]] sabah uykumdan feragat edemem öyle paspal paspal giderim şöyle bir aynaya baktımda biraz önce saclar iğrenç sıfır makyaf saçma sapan bir kıyafet benden 5-6 yaş büyük olanlar bile benden genç görünüyor.. üstüne üstlük benim kilo fazlalığım yok sen ona bağlıyorsun her şeyi galiba bu tür şeyler içten gelmeyle alakalı :14:

Bende senin gibiyim canım yanlız değilsin ]]] sabah uykumdan feragat edemem öyle paspal paspal giderim şöyle bir aynaya baktımda biraz önce saclar iğrenç sıfır makyaf saçma sapan bir kıyafet benden 5-6 yaş büyük olanlar bile benden genç görünüyor.. üstüne üstlük benim kilo fazlalığım yok sen ona bağlıyorsun her şeyi galiba bu tür şeyler içten gelmeyle alakalı :14:

peki birbirimize yardimci nasil oluruz?

bak aklima bisey geldi,sen simdi birsey yap kendinde bende yapayim,yani mesela aksama tekrar yazdigimizda rapor verir gibi olalim,belki böylece biraz motive oluruz??:29::12:

yaa ben de salaşım:ssz: evlendikten sonra iyice bakımsızlaştım..aslında işyerinde bakımlı bir arkadaşın olucak,onu göre göre daha çok dikkat edersin diye düşünüyorum..nitekim benim işyerimde tek bayan ben varım.bu durum beni daha da salaş yapıyor :43:

yaa ben de salaşım:ssz: evlendikten sonra iyice bakımsızlaştım..aslında işyerinde bakımlı bir arkadaşın olucak,onu göre göre daha çok dikkat edersin diye düşünüyorum..nitekim benim işyerimde tek bayan ben varım.bu durum beni daha da salaş yapıyor :43:

Yahu esim bile daha iyi benden:30::53:

Benim işyerinde çaycı bile benden daha bakımlı valla ama yok yine aynı yine aynı 2 sene önce saç düzleştirici aldım sadece 1 kere yaptım öyle duruyor geçen dünya kadar para verdim eczaneden cilt bakım ürünleri aldım sadece 1 hafta yaptım öyle kenarda duruyor birde üstüne üstlük kuaföre gitcem kaşlar için ona bile gitmiyorum 2 haftadır iğrenç bir görüntü galiba benim durumum daha vahim

bende paspallardanim aslinda hele cocugum olduktan sonra
fakat bir sey farkettim kendime bakmadigim zamanlar o kadar karamsar oluyorum ki

fakat kendime zaman ayirdigim zaman ruh halim cok olumlu degisiyor bu bir gercek

sabah erkenden kalkip cocugumu degistirip doyurduktan sonra
yuzume canlandirici bir maske yaptim
nemlendiricimi surdum
hafif bir kapatici
goz kalemi, rimel
hafif allik
fön
bu arada 10 kilo kaybettim ve hala diyete devam ediyorum dolayisiyla bugun
20 kilo fazlam var..
fakat bugun dar oldugundan öturu giyemedigim bir pantolonumu deneyip oldugunu gordugum zaman
dunyalar benim oldu dahada hirslandim
guzelce giyindim tam ruhuma uygun bir parfum sykyp
disari ciktim kizimla
kendimi o kadar guzel ve enerjik hissediyordum ki
kusurlarimi buyuttup kendimi saldigim zaman
insanlar direk kusurlarimi gorecekler
iyisimi bakimli halimi gorsunler degilmi ama : )

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah kahvaltı için bile kalkmıyorum ki makyaj için asla kalkmam :9: bir tek göz altı kremi ve nemlendirici sürerim çıkarım o kadar.

Back
X