Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar peki burnumun üzerindeki gözenekleri nasil temizlerim,ve onlarin kücük görünmesi icin?
canım ben her gun 2 3 kere kayısı yağı sürüyorum cildime nemlendiriyor ve duru bi goruntu veriyor cilde. sonraa, gül suyu kullanıyorum cildimi temizliyor ve besliyor... body shop ın tonik yüz temizleyici ve peeling leri var her bütçeye uygun onları kullanabilirsin..makyaja gelince her sabah hafif bir allık ve rimel yeterli goz altlarından şikayetçiysen yine body shop'ın goz altı kapatıcısı var onu kullanabilirsin..![]()
canım ben her gun 2 3 kere kayısı yağı sürüyorum cildime nemlendiriyor ve duru bi goruntu veriyor cilde. sonraa, gül suyu kullanıyorum cildimi temizliyor ve besliyor... body shop ın tonik yüz temizleyici ve peeling leri var her bütçeye uygun onları kullanabilirsin..makyaja gelince her sabah hafif bir allık ve rimel yeterli goz altlarından şikayetçiysen yine body shop'ın goz altı kapatıcısı var onu kullanabilirsin..![]()
garnier üçü bir arada almıştım işe yarıyor sanki, çok övülen bir ürün, dene istersen 10 lira filan
ha bir de, hem maske, hem peeling için kullanılabiliyor
korkarim umutsuz vakayim:18:
Bende senin gibiyim canım yanlız değilsin ]]] sabah uykumdan feragat edemem öyle paspal paspal giderim şöyle bir aynaya baktımda biraz önce saclar iğrenç sıfır makyaf saçma sapan bir kıyafet benden 5-6 yaş büyük olanlar bile benden genç görünüyor.. üstüne üstlük benim kilo fazlalığım yok sen ona bağlıyorsun her şeyi galiba bu tür şeyler içten gelmeyle alakalı![]()
yaa ben de salaşımevlendikten sonra iyice bakımsızlaştım..aslında işyerinde bakımlı bir arkadaşın olucak,onu göre göre daha çok dikkat edersin diye düşünüyorum..nitekim benim işyerimde tek bayan ben varım.bu durum beni daha da salaş yapıyor
![]()
yaa ben de salaşımevlendikten sonra iyice bakımsızlaştım..aslında işyerinde bakımlı bir arkadaşın olucak,onu göre göre daha çok dikkat edersin diye düşünüyorum..nitekim benim işyerimde tek bayan ben varım.bu durum beni daha da salaş yapıyor
![]()