Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar,
bakimli olmak icin neler yapiyorsunuz,neler yapilir?
mesela sabah ise giderken nasil zamani bulup makyajimi yapayim diye düsünüyorum?
Sabahlari erken kalkmak zaten zor oluyor
canım makyaj çok da zaman almaz, yani çok ağır makyaj yapmıyorsan. kapatıcılığı olan bir pudra sürersin, göz kalemi, rimel, ruj bitti gitti
istersen bir de eyeliner çekersin ama o biraz zor![]()
Arkadaslar pardon ayni konuyu iki kere acmisim :) Moderatörlere nasil bildiririm?
ben sabahlari mesela saat 6 da evden cikmaliyim...
yani sabah 5 te falan kalkmaliyim...
ama benim bir diger sorunumda,biraz kiloluyum ve cok tuhaf gelsede kulaga birazda bu yüzden galiba kendime pek özen göstermiyorum/gösteremiyorum....yani mesela diyorum:amaan kiloluyum zaten.güzel olamam....ne manyakca bir fikir degil mi :))
yani batti balik yan gider misali..
ama degismek istiyorum...
Arkadaslar pardon ayni konuyu iki kere acmisim :) Moderatörlere nasil bildiririm?
ben sabahlari mesela saat 6 da evden cikmaliyim...
yani sabah 5 te falan kalkmaliyim...
ama benim bir diger sorunumda,biraz kiloluyum ve cok tuhaf gelsede kulaga birazda bu yüzden galiba kendime pek özen göstermiyorum/gösteremiyorum....yani mesela diyorum:amaan kiloluyum zaten.güzel olamam....ne manyakca bir fikir degil mi :))
yani batti balik yan gider misali..
ama degismek istiyorum...
yani dmek ki asil mesele birde zamani iyi kullanabilmek degil mi?
sizin simdi verdiginiz fikirlere bakarak anliyorum ki aslinda cok zamanimi almiyor bunlar...
Selam arkadaslar,
bakimli olmak icin neler yapiyorsunuz,neler yapilir?
mesela sabah ise giderken nasil zamani bulup makyajimi yapayim diye düsünüyorum?
Sabahlari erken kalkmak zaten zor oluyor