Bakımlı olucam derken bilgisayar başında yorulanlar:((

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Sabah doktora gittim bebek gibi cildim bu yaz akne saldırısına uğradı bir yüz silme suyu birde jel verdi doktor gittim güzelce aldım hemen bir de dudak çatlamasına engel bir dudak kremi verdi doktor mis gibi kokuyor:12:
Geldiiiim oturdum pc başına o alışveriş sitesi benim bu makyaj bloğu benim dolaştımm bir heves bir heves yaptım boynuma ağrı girdi yeminle kalkıp makyaj yapacaktım nereyse peki sonra ne oldu her zaman ki gibi çektim pijamaları oturdum napıyım
ay bacılar ne zor iş bu bakım gardrobum dökülüyor makyaj malzemelerim sıfırlandı iyice saldım iki parça şey alsam öğretmen maaşıyla dibe vuruyorum :26::26:
onu mu yapsam şunu mu alsam derken hiç bir şey yapamadım yine pc başında yoruldum bi kaç şey sipariş ediyim dedim sonra vazgeçtim bastım iptal tuşuna
Sonuç= Amaaaaan sal gitsin oldu pffffff:31::31::53::52:

hahahhaa aynen bende araştırırken artık bi bakıyorum kaç saat geçmiş amaaann diyip kapatıyorum bilgisayarı :9:

geçen sene internette makyaj videolarını izleye izleye heveslenip çoğu kez gecenin 3 ünde makyaj yaptığımı hatırlarım.birde bazı ürünleri not alıp ertesi günü soluğu kozmetikçide alırdım,çoğunu kullanmadım bile,şimdi abartısız seyahat için mini bir çantam var içi tıka basa makyaj malzemesi dolu.aslına bakarsan bir kalem,ruj,rimel,allık ve fondoten yeterli.

Ayni ben ya.. :/ ama ben iptale basamiyorum aliyorum gidiyor... Su kozmetik sektorune yatirdigim parayla araba alirdim... Surekli aliyorum sanki hala az, yok, eksik gibi geliyor.:52:

bide nette mankenlerin üzerinde on numara duruyor kıyafetler bizde o hevesle alıyoruz da sonuç aynı olmuyor işte:))

:) anlatımınıza hayran kaldım ve bi kahkaha patlattım :)

aslında bakımsız olmak değil yazdığınızı sizde okursanız bu erteleme alışkanlığı bence buna çözüm bulun önce elinizdekileri kullanın:) yeni alırız hevesle bu kez başaracağız diye ama olmaz çünkü rahatlık tuzağına ve erteleme alışkanlığına kapılmış gidiyoruz :)

zorla bir kere iki kere üç kere derken devamı gelir :) zorlamak gerekir..Bakım şart insanın kendini iyi hissetmesi daha çok sevmesi için bakım şart :)

Sabah doktora gittim bebek gibi cildim bu yaz akne saldırısına uğradı bir yüz silme suyu birde jel verdi doktor gittim güzelce aldım hemen bir de dudak çatlamasına engel bir dudak kremi verdi doktor mis gibi kokuyor:12:
Geldiiiim oturdum pc başına o alışveriş sitesi benim bu makyaj bloğu benim dolaştımm bir heves bir heves yaptım boynuma ağrı girdi yeminle kalkıp makyaj yapacaktım nereyse peki sonra ne oldu her zaman ki gibi çektim pijamaları oturdum napıyım
ay bacılar ne zor iş bu bakım gardrobum dökülüyor makyaj malzemelerim sıfırlandı iyice saldım iki parça şey alsam öğretmen maaşıyla dibe vuruyorum :26::26:
onu mu yapsam şunu mu alsam derken hiç bir şey yapamadım yine pc başında yoruldum bi kaç şey sipariş ediyim dedim sonra vazgeçtim bastım iptal tuşuna
Sonuç= Amaaaaan sal gitsin oldu pffffff:31::31::53::52:

:1::1: çok hoşsun, biz alıcı değiliz bakıcıyız:1:

ben alıyorum ama öylece sıfır duruyolar valla, bu yaz gününde makyaj çekilmiyo

valla şu makyaj videolarını izleye izleye günlük hayatta türkan şoray gülşen bubikoğlu makyajlarıyla dolaşıyorum ortalıklarda :1::1:
Üstelik bakıyorum etrafa benden başka yapan da yok :52::52:

ben alıyorum ama öylece sıfır duruyolar valla, bu yaz gününde makyaj çekilmiyo

bir arkadaşımla pet shopa gitmiştim.kızcağız bütün tavşanları mıncıkladı.satıcı gelip "alacak mısınız" dedi.arkadaşın verdiği cevap "biz alıcı değil seviciyiz.":9:

Ay kizlar cok guldum yorumlariniza :-)) bende bi ara tv de dizilerde hep topuklu giyiyolar diyeh eveslendim aldim okadar para verip vallahi daha kutularinda duruolar senelerdir bu arada topuklu giymeyide pek beceremem oda ayri tabi sirf ozenti :)))

Ay kizlar cok guldum yorumlariniza :-)) bende bi ara tv de dizilerde hep topuklu giyiyolar diyeh eveslendim aldim okadar para verip vallahi daha kutularinda duruolar senelerdir bu arada topuklu giymeyide pek beceremem oda ayri tabi sirf ozenti :)))

işte o dizi ve film yapımcılarının amacı da bu. yok bihter kolyesi, yok hürrem yüzüğü... onları görüp, onlara özendirme, insanları alışveriş çılgınına çevirme :45:

.

Son düzenleme:
:60:benim her işim böyle oluyor... bir oturuyorum, bilgisayar başına.. daha da kalkamıyorum... :126:

bir arkadaşımla pet shopa gitmiştim.kızcağız bütün tavşanları mıncıkladı.satıcı gelip "alacak mısınız" dedi.arkadaşın verdiği cevap "biz alıcı değil seviciyiz.":9:

o da iyiyymiş, makyaj malzemelerine uyarlayalım:9:

işte o dizi ve film yapımcılarının amacı da bu. yok bihter kolyesi, yok hürrem yüzüğü... onları görüp, onlara özendirme, insanları alışveriş çılgınına çevirme :45:

.

Aynen ya bosyere verdigmiz parada yanimiza zarar kaliyo artik akillandim ama kullanmayacagim birseyi sirf almak icin almicam yani:-)

Son düzenleme:
ben de bakıp bakıp alamayanlardanım. eskiden mağaza falan geziyordum giyiyordum çıkarıyordum bi aktivite oluyordu en azından. şimdi o da yok oturduğum yerden bu etek nasılmış öbür sitedeki kemerle nasıl olur diye düşünüyorum. çok karar veremezsem fotoshopla üstüme giydiriyorum. sonuç mu? asla ve asla almıyorum. sadece beğeniyorum, elim o satın al tuşuna gitmiyor. müsriflik gibi geliyor.

çok zorda kalırsam hani illa alınacak bir şeyler artık. mağazaya gidiyorum modelini bedenini telefonuma kaydediyorum ya da kabinde fotografımı çekiyorum. sonra o ürünü internetten alıyorum. çok daha ucuz oluyor.

kızardım babama bi araba alıcaksın aylardır bakıyorsun internetten, özelliklerini modelini beğen bütçemize uygun olanını alalım işte diye. ondan beter oldum. saçımı boyatıcam güya, iki aydır renk bakıyorum internetten. evimin alt katında kuaför salonu var, gitsem sorsam hangisi güzel olur diye o kız şıp diye söyler de boyar da.

En once cok onemlileri al bana kalirsa makyajini bakimini o sekilde yap. Arada bende gece gece makyaj yapardim ozellikle evlenmeden once, kaldiki normalde makyaj yapmayan bir insanim. :9:

Gundelik olarakta badana gibi makyaj yapilmasini sevmiyorum, bi ozelligi kalmiyor. Sade naturel olmaktan yanayim :16:

Back
X