kesinlikle katılıyorum.koltuk altından kılları fışkırmış,leş gibi ter kokan,haftada bi dişlerini fırçalama zahmetinde bulunan,ya da bu alanda kendi rekor denemesini yapan bir erkek acaba ne kadar çekilir?hak etmek çok ağır ve ayıp bir tabir olmuş. ama erkeğin aklının daha kolaylıkla başkasına kaydığı da bir gerçek... kadınıyla erkeğiyle herkes bakımlı olmalı benim görüşümce.. öyle sadece kadınlara yontmak olmaz, erkek de kendine bakmalı biraz.
son kullanma tarihi geçmiş bir ürün müdür bakımsız bir kadın?bu nasıl bir yaklaşım,nasıl bir mantık ya?
sizin yerinizde olsaydım hiç tartışmazdım...akşama kadar da beklerdim.elbet o tv açılacak ve elbet bakımsız ya da yaşlı bir erkek çıkacaktı orda...gerek dizi,gerek reklam,gerek haberde...mutlaka denk gelecekti. gülerek o zaman:'aşkım adama bak,köfte olmuş bu yaaa,böyle adamlar aldatılmayı hak ediyor işte...'derdim.
midesine gereken krampı soktuktan sonra,tartışmayı başlatırdım....
bir kadına önce insan gözünle bakılmalı,kişisel fikrim budur...
kesinlikle katılıyorum.koltuk altından kılları fışkırmış,leş gibi ter kokan,haftada bi dişlerini fırçalama zahmetinde bulunan,ya da bu alanda kendi rekor denemesini yapan bir erkek acaba ne kadar çekilir?
bir kadının dip boyası,makyajsız dolaşması çok mu itici durur böyle bir varlık yanında?
ya da aldatma fikri için yeterli sebep midir bir insanın bakımsızlığı,yoksa insan sevdiği ama bakımsız eşini/sevgilisini bu konuda uyarıp gereken çabayı mı sarf etmeli rahatsız olunan konularda???
sahi,aldatmanın bir kriteri mi vardır yoksa bu onursuzca bir yaklaşım olmakla birlikte 'bakımsızlık' buna bir bahane midir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?