Bakımsız kadın aldatılmayı hak eder mi?

ya bakımsız erkeklere ne demeli?

saçı sakalı birbirine karışmış. dişleri sapsarı tırnakları pis ter kokan eski moda kro gibi giyinen şişko tipsiz erkekler de aldatılmayı hak ediyor mu?

hak edilecek birşey değildir. aldatılmak kötü bir kaderdir şanstır sadece..
ne sadakatli adamlar var.

ayrıca maddi manevi ben güçlü isem elbet kendime bakarım. ama içkici kumarbaz kocam 4 de çocuğum varsa benim kendime bakmak aklıma gelir mi?
:26:

eşin tamamen saçmalamış
avmedeki kilolu kadınlardan ona neymiş? başkalarının eşleri hakkında yorum yapmak onamı düşmüş?
ayıp bikere başka bi erkek sana bakıp seni örnek gösterse hoşunamı giderdi aceba merak ettim
bence o kendine zemin hazırlamış
ilerde böyle olursan seni aldatırım demiş
aslına bakarsan senin eşin aldatmaya meyili bir insan olduğunu orda belli etmiş
dikkat et yanlışlıkla birgün bakımsız çıkma karşıma seni aldatırım demeye getirmiş
işin zor arkadaşım allah kolaylık versin

hiçbir insan evladı aldatılmayı hak etmez.
ama şöylede birşey var. ben bakımsız olduğum zaman kendime aynada bakmaya tahammül edemiyorum :82:
sadece kadın değil, erkekte kadında kendine bakmalı , önce kendisi için, kilosuna, hijyen temizliğine önem vermeli,
süsten püsten çok benim için önemli olan temizliktir, ağzı dişleri tırnakları , kılları vs...
beğenmiyorsan miden kaldırmıyorsada eşinden talepte bulunursun, yok olmuyorsa boşanırsın istemiyorsan niye aldatacaksın ki

Bakımlı Kadınlarda Aldatılıyor Örnek Çok :) O Yüzden Tartışılmaz :)

Bakımsız kadın aldatılmayı haketmez aldatılmayı kimse haketmez.Kadın yada erkek herzaman bakımlı olmalıdır hem kendine olan saygısından hemde karşısındakine olan saygısından temizliğine giyimine ve dış görünüşüne özen göstermelidir.Eğer eşlerden biri evlenmeden önce bakımlıysa ve evlendikten sonra kendini salmışsa bakmıyorsa diğer kişi onunla bu konuda konuşabilir kendine özen göstermesi için eğer bu konuşma bir sonuç vermezse ve karşı taraf eşin bu bakımsız hallerinden dolayı ondan soğuduysa evliliği bitirme kararı alabilir.Ondan sonra ne yapacaksa yapar ama evliyken eşim bakımsız diye bahanelerle onu aldatma hakkı doğmaz.Beğenmiyorsa boşansın....

Erkeklerin aldatmak için eşlerinden daha bakımlı veya bakımsız bir kadın seçmek gibi bilinçli bir tercihleri olduğunu sanmıyorum. Çünkü neticede ömürlük bir karar vermiyorlar. Erkekler için aldatma eylemi "yaşanıyor ve bitiyor".. Yani "eşim mi yoksa bu kadın mı" diye bir karar mekanizması devreye girmiyor. Aslında hiç gönüllerine hitap etmeyen bir kadın bile olsa karşılarındaki, en azından skor oluyor kendilerince..

AVM' deki o bakımsız, kilolu, çirkin kadınlar eşine "evet" deseler, gözü kapalı atlayıverecek belki de..

bu aralar eşiniz sizi bakımsız buluyorsa aba altından sopa gösteriyor olabilir diye düşündüm.

erkeklerinde aldatmak icin nasilda bahenesi cok Allah kimsey aldatilmanin acisini yasatmasin güzel kadinlar daha cok aldatiliyor bence...erkeklerin eslerini daha cirkin kadinlarla aldatmasinada asla anlam veremiyorum zaten

kızlar ben bunu eşime sordum.bakımsız kadın aldatılmayı hakeder mi diye?cavap aynen şu:
-haketmez ama bakımsız kadın aldatılmaya daha yakındır.erkek evde bulamadığını dışarıda arar.ben mesela evde kavun karpuz olmasa dışarıda ararım.:26::26: dedi...

Tabiki de haketmez ama malesef bakımsız kadınlar aldatılmaya yol açabilir çünkü erkeklerin aklı hemen kayabilicek durumdadır

Bakımsız kadın aldatılmayı hakediyorsa erkekler haydi haydi hakeder o zaman. Ben anlamıyorum erkeklerin kendileri bakmazlar kendilerine ben erkeğim ben bakmak zorunda değilim, yada ben metroseksüel değilim taş fırın erkeğim gibi şeylerin arkasına sığınırlar. Nasıl olsa evlenmişti kadında öyle onu kabul etmiştir. Kadın bir erkeğe bakımsız diyemez ama erkek der. Tamam kadın daha fazla özen göstermeli. Erkeklerin ağda, kaş alma derdi yok, saçta beyaz mı çıktı boyatma derdi yok ama kadın hem evişine hem çocuğa hem de eşi tarafından aldatılmamak için her daim bakımına dikkat edecek nedne eşim başkasına gitmesin peki niçin evleniyor bu erkekler, beklentileri ne oluyor. Temizlik elbette gerekli ama her daim makyaj, boya beklemekte abartı değil mi. Ben sizin yerinizde olsam eşinizden daha bakımlı bir erkek görüğümde tv de ya da bir yerde o zaman sende mi aldatılmayı halediyosun kendine bakmadığın için derim açık açık.

kızım kavun karpuzla ne alaka bunu sen deseydin kocana hööd noluyo lan der.

insan önce kendi için bakmalı kendine sonra kocası gelir

çok saçma ya ben 79kiloyum boyum 169 kilolu bi bayanım balıketli diyelim eşimin beni aldatmaası diye bi şey söz konusu bile olamaz o eşinin baktığı şişman bayanları eşleri bakımsız olduğu için alldatmaz hiç sanmıyorum erkeklerin aldatmadaki teksebebi değişiklik aramaları bence bi kadından sıkılıyor cinsellikse sorun onlar için hiç farketmez isterse 100 kilo olsun konu 18+olunca hepsi süt dökmüş kedidir kimse şişmanlığı takmaz
afedersiniz ama tvlerde çok görüyoruz genelevlerde ne şişman kadınlar çalışıyor ve erkekler sırf birliktelik için seks için görselliğe bakmıyor şişmanda olsa sevişiyor çok acık yazıyorum afedersiniz
ama erkekler böyle şimdi konu sahibi arkadas deseydi eşine ah şu karsı masadaki adam aldatılmayı hakediyor nasıl bakımsız diyor eminim eşi kudururdu ama erkekler herşeyi söyler

Bakımsız kadın aldatılmayı hakediyorsa ki erkekler için güzellik çok önemli başarısız erkekte aldatılmayı hakediyor o zaman kadınlar için de güçlü erkek önemli....Mantık bu yola geliyor ama bana göre kimse aldatılmayı haketmez belki terkedilmeyi hakedebilir....Elinin altında malzeme varken haftada bi kaç gün kadın eşine süslenmeli nasıl ki bi düğün dernek olunca süsleniyorsun güzel görünmek için eşe de unutturmamak lazım sevdiği kadını...Gerçekten giyim makyaj ve saç bir kadını çok değiştiriyor...Erkekte ama az ama çok neyse evine adamalı kendini karısının her zaman arkasında olmalı ki kadın da değer gördüğünü bilsin ki mutsuz olup salmasın kendini....Mutlu kadın her zaman güzeldir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…