Bakımsız kadın aldatılmayı hak eder mi?

süpersiniz üzerine ekleyecek söz bulamadım

aldatmaları için bakımlı ya da bakımsız farketmez erkekler har daim aldatıyorlar o da bahaneleri oluyor hiç bir kadın aldatılmayı haketmez bencede erkek milleti işte minareyi çalıp kılıfını ona göre hazırlıyorlar

valla ne saçmaya durup dururken bunu söylemesi ben burdan şunu çıkardım hayatım sen sakın bakımsız olma bak aldatırım seniaptal bu erkekler ya bencede kadın her zaman bakımlı olmalı ama ne bu bitek bizmi erkeklerde bakımlı olmalı mesela benim kocam bakımsız olsa bende onu aldatırımdermişim tabi canım asla ama onu bakımsız görmek istemem doğrusu haksızmıyım aşkım o benim

böyle sacma bır sey daha duymadım omrumde eger erkegın bu lafıyla aynı orantıda kıyaslama yapmam gerekseydı o zaman kahveye gıden erkek,göbegi kocaman erkek,özel günleri hatırlamayan erkek,dusuncesız erkek,karıısını doven erkek,saygısız erkek,vs.... aldatılmayı hak mı edıyordu demem gerekıyordu.Aldatmanın ve aldatılmanın hıc bır yasal sebebi olamaz,bunu dıyen erkek göruntuye deger veren erkektır ne yanı ınsan yaslanınca vucut fızyolojık ve anatomık olarak yercekımıne karsı koyamıyor ve bırcok ıslevsellıgını yıtırıyor yada efor kaybedıyor o zaman butun dedeler babalarımız annelerımızı buyuk nınelerımızı aldatmalı :)))) buna gulerım anca bana hıc bır kımse aldatmayı ne sebeple yada nedenle olursa olsun yasal kılamaz kadın 100 kıloda olsa evlenırken verdıgı sozz ve sevgı aldıgı kılo ıle degısemez eger degısıyorsa ben bu sevgıden süphe duyarım bu sevgı evlılıgı degılde görsel zenginlik evliliğidir o zaman . olduda ınsan hastalıktan dolayı kılo aldı koca hemen aldatmalı mı?bence bakım temızlıktır ayrıca .

Aldatma olayı bir tarafın hak edip etmemesini değil aldatan kişinin ahlaksız olduğunu gösterir. Bir kadın ne kadar bakımsız olursa olsun erkek onu aldatmayı hak olarak kendinde göremez. Beğenmiyorsan konuşursun ortak karara varırsın olmuyorsa ayrılırsın.

Aldatan erkekler kendi ahlaksızlıklarını kapatmak için kadın haketti der. Oysa ki ne kadar aciz ne kadar ahlaksız ve ne kadar iğrenç olduklarını gizleyemezler.

Aldatmak ş.......liktir, ahlaksızlıktır. Özeti budur. Kadın içinde erkek içinde aynı.

Son düzenleme:

yüz de yüz katılıyorum sana arkadaşım.aldatmak ahlaksızlık göstergesidir
baska bir nedeni yoktur , evlilikler/ilişkiler sonsuza dek yürümek zorunda değildir ama
yürümeyen bir sey oldugunda cabalarsın cabaların ise yaramazsa bitirirsin.
hemen baska kapıya kosmazsın.
insan eşi bakımsızsa ve bu durumdan rahatsızsa onu degistirmek icin cabalar once
kibarca sorar ögrenir esinden neden kendi:26:ni bıraktıgını
kadınların hayatı zor hamilelikti dogumdu isti güctü gecim derdiydi
insan bırakabilir kendini bir ara olabilir
eşinin morali bozuksa kendini bıraktıysa onun moralini düzeltmek icin cabalar
istedigi gibi giyinmiyorsa mesela istedigi gibi bi bluz elbise alır hediye eder
kuafore gitsin diye onu motive eder gerekirse ekstra para verebilir

aynı düz mantıkla mesela kadınlar da kocaları 1 ay issiz kalsın eve para getiremesin hemen zengin bir adamın kollarına atıversin kendini.

ayrıca bakımlı kadın fönlü pür makyaj dolasan kadın degildir
benim icin her gün dusunu alan , kılından tüyünden arınmasını bilen , her daim mis kokan kadın
sacını at kuyrugu yapıp esofmanla da dolassa bakımlı kadındır benim icin.
ekstra insanın icinden gelir makyajını da yapar süsünü de takar , cicilerini de giyinir ayrı mesela
ama cocugu olan calısan ev isini kendi basıan halletmeye calısan bir kadından ehr gun oyle bir bakım beklememek lazım

Bakımsız kadının kocasının gözü başka taraflara kayar mı kaymaz mı, ayrı bir konu..
Sizin kocanız için bunun yanıtı "evet", diğer erkekler sizin için zaten önemli değil.

Benim asıl takıldığım, eşinizin böyle bir sözü size ne cüretle söyleyebildiği..

allahtan böyle düşünen bir eşim yok.çünkü bende pek bakımlı biri değilim küçük çocuklarım var benim evde rahat gezmeyi seven biriyim asla mini etekle makyajlı yada topuklu ayakkabılarla evde dolaşamam:97:.açıkcası küçük çocukları olan kadın bunu zaten yapamaz zamanı ve yüreği kalmaz ki
birde bu işin maddi boyutu var her daim bakımlı şık ve süslü olmak için para gerek.kimi erkek eşine her kuruşun hesabını sorar üstünede bakımlı olmasını ister yok öyle yağma
kaldı ki hastalık var hamileleik var yaşlılık var biz insanız robot değiliz ki canım her daim süs bebeği gibi ortalıkta dolaşalım
erkek milleti işte aldatmak için bahaneleri bitmezbelki eşin boş bulunup böyle bir şey söyledi ama sen yinede eşine iyi bir ders ver bence

bakimsiz olmanin ve kilolu olmayi esiniz nasil niye bagdastirmiski?
sanki kilolu bayan esittir bakimsiz, ideal formda olan zayif olan kadin esittir bakimli??

Bu arada erkekler eslerini tek zayif bakimli kadinlarlami aldatir? cok sacma bir tez sunmus esiniz, kilolu bayanlari dikizlerken yakalanmamak adina sacmalamis durumu cakmamaniz icin

Kilolu veya kilosuz esiniz bayanlara bakarkene gozunuzu dort acin zira baska bayanlara bakmasi sorundur ilk etapta soyledikelrinden ziyade..

bütün erkeklerin aldatma bahanesidir bakımsız kadın meselesi, halbuki aldatan erkeğin eşini veya sevgilisini aldattığı kadın genelde diğer kadından daha bakımsızdır bu hep böyledir ,adamın içinde varsa evde angelina jolie beklese yine yapıcanı yapar, ayrıca bakımsız kadın hakediyosa bakımsız erkekde hakediyo,böyle düşünen erkeklerin bunuda gözönünde bulundurması lazım, ayy sinirlendim bak şimdi

öncelikle kimse aldatılmayı haketmez.. eşler birbirlerine zaman zman beklentilerini dile getirrler.. işte bu özen olabilir,yemek mevzusu olabilir,ilgi olabilir,kendini ihmal ediosa bakım olabilir,,herşey ama herşey olabilir karşılıklı konuşulur güzelce.... ama baktın olmuo beklentiler uyuşmuyo,kişiler karşılıklı birbirlerinin taleplerini tınlamıo, aynı dilden konuşulmuosa enson çare yapamayacağından artk eminsen boşanırsın,,aldatmak ne demek,,,aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz...ancak boşanmanın bahanesi olur

3 yasında bir kızım 5aylıkta bir oglum var ben tuvalete bile gidemiyorum yemek yapmaya çalıs bebk kucagında dierinin karnını doyur bitaraftanda evi temizlemeye calıs ben böyle kendimi paralarken eşimde gitcek beni aldatcak öylemi bu bemim haketmem degil onun karektersizligidir.eminimki hangi kadın olursa olsun imkanları olanak verdigi sürece kendine bakar çünkü tabiatımızda var.

bence arkadaşlar aldatmak kişinin karakteri ile ilgili bir durum
bakımlı bakımsız olayı değil
erkek yada kadın aldatmaya meyilliyse zaten eninde sonunda aldatıcaktır....

bu çok saçma etrafta kusura bakmayın ama kadın diye dönüp bakılmayacak nice kadınlar eşleri tarafından el üstünde tutuluyor
erkeğin bakış açısı önemli kimisi kafa dengi olsun uyumlu olmamız yeter der kimisi dahasını ister ama kesinlikle her bakımsız kadın aldatılmayı hakeder diye bir şey olamaz nasıl ki her bakımlı son derece hoş kadınların asla aldatılmayacağının saçma olduğu gibi

ne saçma bir düşüncedir bu

Aldatmanın bahanesi olamaz; ne kilo, ne ilgisizlik, ne başka bir şey. Eşinden memnun değilsen, bunu onunla konuşabilir, hatta ayrılabilirsin değil mi? Aldatmanın tek nedeni o kişinin karaktersizliğidir.

her zaman bakimsizsa hak eder.. kadin da erkek de... herkes kendine bakmali, temiz pak ve ozenli olmali her zaman.

hiç bi zaman haketmez...özensiz bile olsa ..sonuçta insanlar konusa konusa anlasır...guzellıkle soylenebılır özenli temız ol dıye hemen aldatmak mı gerekır ne kadar yalnıs duusunuosunuz bencee....!!!!

madem öyle aldatan erkekler neden kendi karılarından daha çirkin bayanlarla aldatıyorlar..
bakımla cartla curtla alakası yok tamamen mide meselesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…