• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız kadın aldatılmayı hak eder mi?

esinizin tutumu hic hosuma gitmedi...seni tehdit ediyor akli sira...sana gonderme yapmis...terbiyesizlikten baska birsey degil...aldatirsan aldat sana neyaacak....herkesin kabri ayri...orada hesabini verir..tehdide bakarmisin..siz kesin aldatmaya bir tepki koydunuz...esinizde sizi böyle vurmaya calisiyor....aldatanlarin sonu ya husran..yada esine köle olup sozundenden cikamamak iki sekildede yapriklari m...ku kendileri yiyorlar terbiyesizlik....

Hanımlar bugun eşimle bir alışveriş merkezinde yemek yerken eşim kilolu bakımsız bikaç kadına bakıp böyle bakımsız kadınlar aldatılmayı hak ediyor dedi. Bende konuyu kendime çevirip bende birgün bakımsız olursam beni aldatırmısın dedim sonra bu konu baya büyüttük ve şu an küsüz. Sizde eşime hak veriyor musunuz merak ettim?
sende desene canim evlilik iyi gunde kotu gunde:53::53::53:bunu dusunen adam evliligin degrini bilmiyor demektir...bunun icin bunu yapan hicbirsey haketmez...ttigini cekmeyi hakeder daha kapi deseydin....:46::46::46:gozunu korkuki birdaha tuhaf seyler konusmasin...:53:

O zaman burdan şu sonuç çıkıyor , bakımsız erkeklerde aldatılmayı hak ediyor..
Ben o kadar çok gördüm ki manken gibi kadınların yanında gazulet gibi adamları ...

çok saçma bi fikir bnce k.bkmayn ama :47:
eşinz bakmsz kdnn aldatlmayı hak ettiğini düşünüosa aynı şeklde kadnlrında bakmsz erkkleri adtması normal olmaldr o zman :50:
birçok erkk kadınınn dşrda evnde oldğndan daha sade olmasndan yanadr ama nieyse gözü de dşrdaki bakmlı kadnlardadır
hem öyle hem byle
:47:
bakmlı olursn kıskanırlar kavga edrler bakmsz olursn haksz olursn aldatılırsn :36:
ne adalet maşallah..!!:nazar:

aldatmanın bakımla ne alakası varmış ki
eşiniz nedemek istemiş anlayamadım
aldatılan bir sürü bakımlı kadında var

aslında eşin çokta mantıksız bişey söylememiş bana göre.bencede benim uyarmalarıma rağmen benim gözüme hoş gelmeyen (temizlik,bakım,kilo,davranış şekli vs.) birisinden insan soğur dışarı bakar ee haliylede işler değişebilir.bence herkes bakımlı olmalıve kendisine dikkat etmeli. tabi mankenler gibide olamayız her daim sahne alacak kadar bakımlıda olamayız.evliik bu tenmizlik yaparkende hastaykende uykudan uyanıncada her halimizi görüyorlar ama biraz da özen göstermek lazım.olabileceğimizin en iisi.yanındaki bayandan gurur duyan bir erkekten daha mutlusu olmuyor bence.

O zaman burdan şu sonuç çıkıyor , bakımsız erkeklerde aldatılmayı hak ediyor..
Ben o kadar çok gördüm ki manken gibi kadınların yanında gazulet gibi adamları ...

aldatmanın bakımla ne alakası varmış ki
eşiniz nedemek istemiş anlayamadım
aldatılan bir sürü bakımlı kadında var

alın bendende okadar ya ,gerçekten ozaman bakımsız erkeklerde aldatılmayı hakediyor deseydin sende valla ben derdim,bende bakımlıyımdır ,ama eşim her anımı görüyo makyajsızda görüyo hastaykende sabah uyanıncada ,zaten pek makyajda yapan biri değilim sadece göz makyajı ve ruj doğal güzellerdenim yani:21::21:neyse geçen eşimle salı pazarında dolaşıyoruz eşim bana dediki''bişey itiraf edicem sana valla okadar dolaştık şu pazarda senden güzelini görmedi valla'' demesinmi nasıl hoşuma gitti ama,bende dedimki demekki başka zamanlarda benden güzelini görüyodun yani dedim:57:oda aha böyle kaldı:24::24::60::60:gıcık deli oğlan:57:

alın bendende okadar ya ,gerçekten ozaman bakımsız erkeklerde aldatılmayı hakediyor deseydin sende valla ben derdim,bende bakımlıyımdır ,ama eşim her anımı görüyo makyajsızda görüyo hastaykende sabah uyanıncada ,zaten pek makyajda yapan biri değilim sadece göz makyajı ve ruj doğal güzellerdenim yani:21::21:neyse geçen eşimle salı pazarında dolaşıyoruz eşim bana dediki''bişey itiraf edicem sana valla okadar dolaştık şu pazarda senden güzelini görmedi valla'' demesinmi nasıl hoşuma gitti ama,bende dedimki demekki başka zamanlarda benden güzelini görüyodun yani dedim:57:oda aha böyle kaldı:24::24::60::60:gıcık deli oğlan:57:

Adamcağız ne demiş , sen ne demişsin ..
Bırak iki güzel kelam etmiş işte ..
:)
Demek ki seni güzel bulduğu doğru ve bunu söylemeside harika..

Back
X