• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız ve kilolu yenge

Abisi soğumuşmuş Allahım yarabbim.
Abin o 3 çocuğuda alıp bir gün evde baksın bakalım eşinede 200 300 lira versinde kuaföre güzellik merkezine bıraksın.
Ertesi gün çıkıp bir diyetisyene götürsün.
Sen boşanmalarını istemiyorsun ya haftada 3 gün akşamları yemekten önce abinlere git sen yemekleri yap çocukları doyur yengende spor salonuna gitsin ayda 100 liracık utanan ailen veriversin.
Lafa gelince dır dır dır paraya gelince 3 kuruş vermezsiniz elalemin her şeyine müdahale etme yetkisini nerden buluyorsunuz?
Bir söz var "her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter"

Abimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
Abinin aklına bu iyi niyetli fikirlerini(!) getirmiyerek, güzel aklını kendine saklıyarak yardım edebilirsin mesela:kızgın:

Herkes para veriyor mu abin demiş, yengem çalışıyor zaten iyi bir mesleği var iyi para kazanıyor. Sorun çok bakımsız olması ve bunu umursamaması. Bizim yanımızda bile gerginler, konuşmuyorlar pek. Hissediyorum yani mutlu olmadığını. Zaten biz bile bir yere gidince tuhaf oluyor, kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü

Ağabeyin boşanmak istese boşardı zaten. Demekki karısının hâlinden memnun ,
değilsede siz değil o konuşsun karısı ile.

Herkes para veriyor mu abin demiş, yengem çalışıyor zaten iyi bir mesleği var iyi para kazanıyor. Sorun çok bakımsız olması ve bunu umursamaması. Bizim yanımızda bile gerginler, konuşmuyorlar pek. Hissediyorum yani mutlu olmadığını. Zaten biz bile bir yere gidince tuhaf oluyor, kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü
Mune Mune abla kurbanın olayım bu konuda ban yemek yasak olsun olmaz mı En Büyük KK

Bi de yengenize sormak lazım belki de abinizi kendine bakmaya ve süslenmeye layık görmüyordur. Hasbel kader üç çocuk olmuştur ama .... Anladınız siz ne demek istediğimi ..!

Bir de yengenize soralım bence durumları (!)

Tüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum

Üfff vallahi çok iticisiniz siz. İnşallah sizde ileride bu şekilde kilo alırsınız. .. Tüm iyi niyetimle diliyorum bunu.

Back
X