• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız ve kilolu yenge

Yengeniz de belki 'sizin gibi herkesin ne düşündüğünü kafaya takan, rezil oldum diye kendini paralayan, herkese kendini ispatlama çabası içine giren' bir gorumcesi oldugu icin utaniyordur!?

Kendi komplekslerinizi 3 cocuklu bir anne uzerinden hic haddiniz olmayarak tatmin etmeye calisacak kadar acizsiniz. Kiskanc, kotu kalpli, ozguvensiz ve hadsizsiniz. Ozguveninizi yasitlariniz uzerinden tatmin edin diyecegim ama ezikliginiz ancak 3 cocuk annesi kadinlara yetiyor herhalde.

Ilk defa bir ban alirken bu kadar rahat hissedecegim.

Herkes para veriyor mu abin demiş, yengem çalışıyor zaten iyi bir mesleği var iyi para kazanıyor. Sorun çok bakımsız olması ve bunu umursamaması. Bizim yanımızda bile gerginler, konuşmuyorlar pek. Hissediyorum yani mutlu olmadığını. Zaten biz bile bir yere gidince tuhaf oluyor, kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü
Sizin anladığım her santimetre kareniz
Çok Estetik(!) doğal olarak rahatsız oluyorsunuz
Ama okadar kafaya takmayın çünkü vucut estetikle düzeltilir,
Ya osize laf soylese sizden rahatsız olsa ne yapıcaksınız
Çünkü
Beyne hiç estetik yapılamıyor :deli:

Son düzenleme:
Zeynep kiim :ı

Banlıydım olayları kaçırdım mı yoksa :KK69:

Zeynepguven vardi yaa
Az once bir konuya bakiyordum
Dun bolca yorum yaptigim
Acanin zeynep oldugu cikmis ortaya
Oda baya iticiydi
Hönk oldum resmen :)

Simdi bu konuya baktim buda cok itici
O olmasa bile fobi oldu suan
Yorum yapasim yok konuya :))

Tüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum

Egolara gel ya. Burda insanlar yorum yaşıyorsa yengenin kilosuna değil senin terbiyesizliğine yorum yapıyor.
Tabi sen hangi kafayı yaşıyorsan idrak yolları enfeksiyonu olmuşsun.

Sanki sakat bir insanla dalga geçiyorum, kilolu çünkü çok yiyor ve kendine dikkat etmiyor. Yani bu bir insanın yaradılışından gelen birşeymişcesine tepki vermeye gerek yok. Tembelsen başarısız olursun, yersen kilo alırsın. Biraz dikkat etmek lazım.

Abimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?,,,,, kilosundan size,ne,,,maşallah. 3cocuk diyosun,,,,diyorsun bak,bende 2 ci tup,bebek denememi,ve bugun yine negatif sonuc,aldim,,,,,,keske,benimde 3 evladim olsaydi bende kilolu olsaydim tasasida,gorumceme kalsaydi,,,,,,

Belki kadının bir sağlık problemi var kilo veremiyor, ama tedavi olur zayıflar.
Siz önce kendinize çare bulmakla başlayın başkalarının işine burnunuzu sokmayın.

ya bunu daha farklı bir uslupla acıklamak aklınıza gelmedimi siz okudugunuzda evet asırıya kacmısım demiyormusunuz kadınada devasa bir canlı oldun zayıfla deyin isterseniz..hem sizide ilgilendirmezki herseyden once esiyle kendi aralarında bu sorun size gelipde anlatsa ne yapabilirim dese anlıycamda dememisde

Abimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
sen evlen üç çocuk doğur ondan sonra konuş

Şu kaynanasi ölen kocası deliren kadını diyor arkadaş galiba.

Zeynepguven vardi yaa
Az once bir konuya bakiyordum
Dun bolca yorum yaptigim
Acanin zeynep oldugu cikmis ortaya
Oda baya iticiydi
Hönk oldum resmen :)

Simdi bu konuya baktim buda cok itici
O olmasa bile fobi oldu suan
Yorum yapasim yok konuya :))

Ay o başka konuda mı açmış :KK57:

Vay zeynep vay, seninle tek yürek olmuştuk demek sen de yalanmışsın

Peki yengeniz neden bu kadar umursuz. Hamile kal, öğür, kus, kilo al, heryerin çatlasın, doğur, ağrı, sancı dikiş, lohusa depresyonu, uykusuz geceler, ev işi, çocuk bakımı, aldığınız kilolarından geri vermeye uğraş, gelen gidenin bıdıbıdısı... kadın olmak çok zor. Bunları yaşamak ve birileri seni beğenmesin. Yazık...

Sanki sakat bir insanla dalga geçiyorum, kilolu çünkü çok yiyor ve kendine dikkat etmiyor. Yani bu bir insanın yaradılışından gelen birşeymişcesine tepki vermeye gerek yok. Tembelsen başarısız olursun, yersen kilo alırsın. Biraz dikkat etmek lazım.
Ee bizden ne cevap bekliyorsun peki? Ovelimmi seni hepimiz hak mi verelim. Burdaki herkes sana olumsuz elestiri yaptı. Sence sen mi haklisin hala? Insanlarin ne sekilde oldugu seni ilgilendirmez mutluysa mutludur kafaya takacaksa o taksin rahatsizsa da o olsun.

Belki saglik problemi var, belki cok yiyor ama zayiflamanin cozumu var. Dogumdan 4 ay sonra 105 kiloyken (1.78 boyum) su an 63 kiloyum ben mesela. Kilo alinir ve de verilir ama kotu kalpliligin caresi yok.

Sen hayatin boyunca kalbi kararmis, ozguven yoksunlugu sebebiyle kendi islerine bakmaktan aciz, ancak baskalarinin hayatina karisacak kadar hadsiz bir insan olarak kalacaksin. Bunlarin caresi yok malesef. Yengenden utanacagina kendinden utan.

Back
X