Bence de hani değişik bi çevrem olur mu filan diye. Çok çocuk ciddenönceki konuyu hatırlamadım ama vakit kaybı bence bu çocuk.
haklısınız kesinlikleGereksiz. Boş vaktin çok mu ki zaman harcayacaksın bu çocuğa
Zaten bugün konuştuk ilk defa boş zamanım var biraz çok değil ama işim de başımdan aşkın aslında :))Niye muhattap oluyorsunuz? Cok mu boş zamanınız var
Henüz bi vakit harcamışlığım olmadı neyseki haklısınızBiri bana böyle dese ki hayatımda bu kadar boş bi gerzek yok, bas gaza yawrum der silerim.
Cidden neden böyle gereksizlerle vakit harcıyorsunuz? Hayır eğlenmek içinse eğlencelide değil yaw.
Planı bu konuşmadan önce yapmıştık ama bir bahaneyle ekicemBana o şekilde gelen biriyle asla görüşmezdim
Yav önce ki konuya olumlu yorum yazmıştım ama vazgeçtim. Bununla mı uğraşacan sal gitsin.
Hemen kendi üzerine alınmış demesini de istemiyorum baya baya yazıyodu gerçi. Kıza gösteririm diye de korktu mu ne:)) ghostlamak en iyisi olacak sanırımDanaglak bence toptan silin gitsin
Hemen kendi üzerine alınmış demesini de istemiyorum baya baya yazıyodu gerçi. Kıza gösteririm diye de korktu mu ne:)) ghostlamak en iyisi olacak sanırım
KesinlikleIgnore edebilirsiniz demiştiniz ya o gün bana. Şu an sizin ufaklığı, ıgnore etmeniz icin mükemmel bir fırsat yakalamissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?