ay çocuk gibisiniz gereksiz mevzular bence ikinizde büyüyün azcık :hulya:
ay size ne oluyor acaba kadincagiz problemini paylasmak istemis bunun buyumekle ne alakasi var? evli oldugunuzu goruyorum sanki siz hic bi sorun yasamiyormusunuz? neden gereksiz bi mevzu olsun bu? size gore gereksiz olabilir ama konuyu acan hanfendi icin demekki gerekli... şakkıdı
ay size ne oluyor acaba kadincagiz problemini paylasmak istemis bunun buyumekle ne alakasi var? evli oldugunuzu goruyorum sanki siz hic bi sorun yasamiyormusunuz? neden gereksiz bi mevzu olsun bu? size gore gereksiz olabilir ama konuyu acan hanfendi icin demekki gerekli... şakkıdı
bana ne mi oluyor? kk da yorum yapıyorum şeker
biz böyle komik tartışmalar yaşamıyoruz genelde.böyle bişey duyacağım adamla evlenmem duysamda espri olarak algılarım güler geçerim kuzumsengözlerimebaksanab
saçmalamış,siz üstüne gidince açıklama bulamamış,saçmalamış olmayı kendine yediremediği içinde kavga etmişsiniz.
böyle bir lafın altında anlam aranmamalı bence gayet açık
ay çocuk gibisiniz gereksiz mevzular bence ikinizde büyüyün azcık :hulya:
''inşallah senin çocuğun senden çoook güzel olur,onu kıskanırsın''
güzel birşey demek istemiş batırmış. ben olsam toparlardım. kocacım yakışıklı birde oğlumuz olsun onu da sen kıskan der:) kendi lafıyla vururdum onu:))
bana ne mi oluyor? kk da yorum yapıyorum şeker
biz böyle komik tartışmalar yaşamıyoruz genelde.böyle bişey duyacağım adamla evlenmem duysamda espri olarak algılarım güler geçerim kuzumsengözlerimebaksanab
evlenmeden once boyle birsey duyabileceginizi nerden biliyorsunuzki? Muneccimmisiniz? Erkekler evlenmeden kuzu gibi olurlar genelde evlendikten sonra tum marifetleri aciga dokulur. Duysanizda espri olarak algilamanizda cok garip komik bisey gelmedi bana sahsen.. yanlis soylemis olsa dahi duzeltmesi gerekirdi, askim oyle demek istemedim ozur dilerim falan. nerdee kizcagiza nezaket bile gostermemis baksaniza...
neyse efem siz yinede cok umursamayin olur gecer deyin...
karşınızdaki bir erkek,ne beklediğinizi bi daha tartın ve düşünün bence :1closedeyes:aynen öle saçmaladığını biliyorum,lafım yok,ama insan derki hayatım saçmaladım hepimiz
insanız hata yapabiliriz.özür dilerim v.s...
bir özür bekliyorumm yaa:eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?