bakın lutfen

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
Sizden akıl istiyorum lutfen yardım edin bana... ben çok takıntılı oldum ve kendimi frenleyemiyorum.. olmamış şeyleri ya olursa diye takiyorum ve çok mutsuz oluyorum... bi kaç gündür evden de çıkmadım hiç çünkü kafama takiyorum ve yolda yürürken bile aptal gibiyim.akşam esim gelince gülüyorum normal davranıyorum onu sıkmak üzmek istemiyorum çünkü..bana lutfen akıl verin çok mutsuzum ( tam ifade edemedim yine kendimi ama umarım az da olsa anlamissinizdir..hepinize teşekkür ediyorum.

sorun ney? neyi takıyorsunuz tam olarak, hiç olmayacak şeyler mi olma ihtimali olan şeyler mi?

sorun ney? neyi takıyorsunuz tam olarak, hiç olmayacak şeyler mi olma ihtimali olan şeyler mi?
Fark etmiyor bazen çok aptalca şeyler aklıma geliyor elim ayağım buz gibi oluyor..suan taktigim şey eşimle bi dönem çok sorun yaşadık ve yaşadıklarımızı eski esi ogrenirse veya bi akrabamiz var çok açık arayıp insanları o yönde yaralayan biri çok nadir görüşürüz ama yinede takiyorum ışte ((

Aynı durum bende de mevcut.üstelik ben kuruyorum da kuruyorum. İşin kötüsü gerçekmiş gibi inanıyorum kurguladıklarıma. Tek çözüm psikolojik destek almak sanırım

Ben kendimi bildim bileli böyleyim, kendimle savaşıyorum ama kaybeden yine ben oluyorum her seferinde, kendi kendime çözemedim. Diyorum ya tek çözüm psikolog
Evet psikolog tabi ki.. ama insanın bireyleri kendi içinde de yenmesi gerek ki ben düşüncelerle hiç normal olamicam gibi geliyor

Almam lazım farkındayım ...sürekli olan bu durum değil bazen biseyi takiyorum günlerce aylarca takabiliyorum
Vesvese yapmayin hastaliga donusmesin olacagi varsa olsun kader var takdir var. Kuruntu. Yapiyorusnuz bence korksaniz dahada agirlasir umursamayin

Dini kitaplar Okumanizi tavsiye ederim faydali olacagini düsünüyorum,,cünkü anladim kadariyla olmamis seyleri olacakmis gibi hayal ediyorsunuz,,Dini okudugunuz seyler ufkunuzu farklilastirdigi göreceksiniz

Dini kitaplar Okumanizi tavsiye ederim faydali olacagini düsünüyorum,,cünkü anladim kadariyla olmamis seyleri olacakmis gibi hayal ediyorsunuz,,Dini okudugunuz seyler ufkunuzu farklilastirdigi göreceksiniz
Evet olmamış şeyleri ya olursa diye takiyorum

Gunumuzdeki aramizdaki cogu kisinin sorunu bu bence. Ben dahil.. Tabiki piskologa gitmek gerekir bu durumda. Bende dogumdan sonra artik.. Bu donemde gidebilirmiyim bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…