- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Almam lazım farkındayım ...sürekli olan bu durum değil bazen biseyi takiyorum günlerce aylarca takabiliyorumPsikolojik destek alabilirsiniz. .
Okb olabilir. .Almam lazım farkındayım ...sürekli olan bu durum değil bazen biseyi takiyorum günlerce aylarca takabiliyorum
Fark etmiyor bazen çok aptalca şeyler aklıma geliyor elim ayağım buz gibi oluyor..suan taktigim şey eşimle bi dönem çok sorun yaşadık ve yaşadıklarımızı eski esi ogrenirse veya bi akrabamiz var çok açık arayıp insanları o yönde yaralayan biri çok nadir görüşürüz ama yinede takiyorum ıştesorun ney? neyi takıyorsunuz tam olarak, hiç olmayacak şeyler mi olma ihtimali olan şeyler mi?
Teşekkür ederimOkb olabilir. .
Geçmiş olsun. .
Merhaba arkadaşlar..
Sizden akıl istiyorum lutfen yardım edin bana... ben çok takıntılı oldum ve kendimi frenleyemiyorum.. olmamış şeyleri ya olursa diye takiyorum ve çok mutsuz oluyorum... bi kaç gündür evden de çıkmadım hiç çünkü kafama takiyorum ve yolda yürürken bile aptal gibiyim.akşam esim gelince gülüyorum normal davranıyorum onu sıkmak üzmek istemiyorum çünkü..bana lutfen akıl verin çok mutsuzum( tam ifade edemedim yine kendimi ama umarım az da olsa anlamissinizdir..hepinize teşekkür ediyorum.
Siz neleri takiyorsunuzAynı durum bende de mevcut.üstelik ben kuruyorum da kuruyorum. İşin kötüsü gerçekmiş gibi inanıyorum kurguladıklarıma. Tek çözüm psikolojik destek almak sanırım
Siz neleri takiyorsunuz
Bu durum benim bütün hayatını etkiliyor bu is yapicam düşünmekten yapamıyorum..Aklınıza gelebilecek her şeyi, geçmişi geleceği şimdiyi her şeyi
Bu durum benim bütün hayatını etkiliyor bu is yapicam düşünmekten yapamıyorum..
Evet psikolog tabi ki.. ama insanın bireyleri kendi içinde de yenmesi gerek ki ben düşüncelerle hiç normal olamicam gibi geliyorBen kendimi bildim bileli böyleyim, kendimle savaşıyorum ama kaybeden yine ben oluyorum her seferinde, kendi kendime çözemedim. Diyorum ya tek çözüm psikolog
Vesvese yapmayin hastaliga donusmesin olacagi varsa olsun kader var takdir var. Kuruntu. Yapiyorusnuz bence korksaniz dahada agirlasir umursamayinAlmam lazım farkındayım ...sürekli olan bu durum değil bazen biseyi takiyorum günlerce aylarca takabiliyorum
Atamiyorum kafamdan çok sefer anladığımı biliyorum bu t akintilarim yüzündenVesvese yapmayin hastaliga donusmesin olacagi varsa olsun kader var takdir var. Kuruntu. Yapiyorusnuz bence korksaniz dahada agirlasir umursamayin
Ilaclari hala kullaniyormusunuz pekikısmi olarak yendim diyebilirim ilaç tedavisi ile
Evet olmamış şeyleri ya olursa diye takiyorumDini kitaplar Okumanizi tavsiye ederim faydali olacagini düsünüyorum,,cünkü anladim kadariyla olmamis seyleri olacakmis gibi hayal ediyorsunuz,,Dini okudugunuz seyler ufkunuzu farklilastirdigi göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?