Bebek Beslenmesi bakın ne oldu=(imkansız demeyin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Dişli doğan bebek haberi bile duymuştum ben.
Doktorların cevabı anne hamileyken çok fazla kalsiyum tüketmiş.
Dişlerin erken veya geç çıkmasıyla diş çürüğünün alakalı olduğunu bilmiyordum.
Benim kızımın hala alttan tam çıkmamış iki dişi var.
Önemli olan süt dişleri değil de sonra çıkacak kalıcı dişleri. Siz onlara iyi bakın ki çürümesin.
Bunun için biz hergün flour tableti kullanıyoruz.

Son düzenleme:
benim kızım 4 aylık ve 2 ayından beri salya akıtıo elleri hep ağzında hatta elne bişey geçsin hemn hırsla azına sokuo.

Konu cok eski ama yazmak istedim. Ben dort dort bucuk aylikken dis cikarmisim. Evet sut dislerim yedi yas civarimda dökülmüş. Ama curuyo kismina katılmıyorum. 20 yasimdayim bugune kadar hic disciye gitmedim. Ve hiç dis agrisi cekmedim. 20 lik disleriminde iki tanesi patladi ondada agri cekmedim sadece kasinti yasadim zaman zaman ve iki tane daha kardesim var benimle ayni durumdalar. Yani bu erken cikti erken curucek herkes icin gecerli degil. Cocugunuza hergun bir bardak süt icirin yogurt yedirin.

Canim benim disimide bes aylikken cikardim ama bende hic curuk olmamis saglikli suan hala dislerimle alakali huc sorunum olmadi ne cektirne agri dolgu hala saglikli oyuzden endise etme derim ben bide erken dis cikaran bebek kemikli olur vitaminini iyi almis derler o yuzden kaafna takma canim ins saglikla gider

oğlum da 4 aylık çıkardı dişlerini şu an 12 yaşında süt dişleri hiç çürümediği gibi çok da sağlamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…