Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Tm tanıdım seni valla ,bence kv düşünsün o evde ağlayıp dövünsün, çünkü haksızsın geçmiş konundan biliyoruz, hem kadının evine konuyorsun hem de kv 'yi istemiyorsun, bence eşinle iyice konuş kesinlikle gitme yazık kadına...Öncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.buçuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin üst katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi söylüyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende söyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder düşüncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya geçemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kç kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tüm kalbimle diyorum. Iki ay önce düşük yaptim ilk çocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor sürekli bana cocuguma brsey olcak diye çok korkuyorum eşim sürekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece üzdüğünü ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi söledim çocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo99
![]()
Dedigine gore daha once dusuk yapmis. Dusuk olmasinda da vardir Rabbimin bir bildigi. Kocasi madem boyleyse neden ısrarla cocuk yapmaya calisiyor onu da anlamis degilim. Belli ki bu adamdan koca olmaz.aynen arkadasım ya bı bırbırınız tanıyın..hemen evelenır evlenmez cocuk
Aynen canımYine mi dayı mevzusu
Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazınAy Tm tanıdım seni valla ,bence kv düşünsün o evde ağlayıp dövünsün, çünkü haksızsın geçmiş konundan biliyoruz, hem kadının evine konuyorsun hem de kv 'yi istemiyorsun, bence eşinle iyice konuş kesinlikle gitme yazık kadına...
Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Gebe kadın hormonları tavan yapmış hassas bi kadındırNe oluyo gebe olunca ölümcül hastalık sahibi gibi davranmayın
Gebe kadın hormonları tavan yapmış hassas bi kadındır
Kaynananın bahçeye bakan balkonu büyük derdindi ne yaptin bu konuyuNe saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Benzer çok konu var ama bu konuları açan tek üye var Tülin hanım yani girls5Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Tamam Tülincim inandıkNe saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın