Bakıp geçme yalvariyorum

Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Asıl siz yalan söylerken iki kere düşünün. Komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi.

Siz ne düşünüyorsunuz peki bu konuda?
Durumunuz kiraya çıkmaya müsait değil kv evi de olmaz diyorsunuz sizin çözümünüz nedir?
Dayı evinde kalın öyleyse

Bir de merak ettiğim evlenmeden önce dayı evi kimin fikriydi

Şu son zamanlarda her konuya aynı seyi yazar oldum ama sizin psikikolojiniz iyi degil galiba. Bu tam kapanmadan olsa gerek insanların psikolojisi çok bozuldu. buradaki konulardan anlaşılıyor.

öncelikle önceki konularıniza da yazmıştım. Sartlar bunu elviriyorsa yapacak bir sey yok. Dünyanın sonu gozuyle bakmayın. Esiniz tek maas dısarida kiralar malum siz calismiyorsunuz hamilesiniz. hastane parası dogum parası bebek dogunca bezi maması kıyafetı maaş yetmeyeceği icin dısarıda da kiralar ates pahası olduğu icin kayınvalidenizin ustunde ki evde kira vermeden oturacaksınız mecbur.

istemiyorsanız oturmak ağlayip kendinizi yerden yere vuracağiniza bir cozum bulun. Ne bileyim kendi ailenizi ikna edin kiraya yardım etsinler. kendiniz ise girin birikim yapin esinize diyin bak ben maasimi biriktirdim kiraya cikalım. daha 7 haftalık hamilesiniz saglik sorunu olmadikca cogu bayan 33. haftaya kadar calisiyor.

Dısarıda is bulamıyorsanız el isi yapın satın birek sarma yapin satın. eşinize diyin kucuk uygun butceli olsun bende katkı sağlayayım ama gitmeyelim oraya.

yok yapamam edemem diyorsanız da dunya nın sonu degil yaşayan bir cok insan var aynı apartmanda kendinizi harap ederek cozemezsiniz. mesefeli olursunuz.

Öncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.buçuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin üst katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi söylüyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende söyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder düşüncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya geçemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kç kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tüm kalbimle diyorum. Iki ay önce düşük yaptim ilk çocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor sürekli bana cocuguma brsey olcak diye çok korkuyorum eşim sürekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece üzdüğünü ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi söledim çocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo 😢😢😢😢99😢
Bu kadar derdin var, boşanmakla tehdit ediyorsun adam çocuğu iplemiyor, ikinci defa hamile kalacağına kapıyı çarpıp çıksan iyiymiş. Güçlü ve yalnız olurdun en azından

Kusura bakmayın kırıcı olabilir ama gerçekleri yazıcam. Sizin gibi insanlar mutsuz olmaya ağlak bir yaşam sürmeye mahkum, açıkçası acımıyorum da. Kendi verdiğiniz kararlar, kendi girdiğiniz yol bu, duayla neyi değiştirebilirsiniz? Size bunları yapan allah değil ki eşiniz kendinizsiniz, dua dağıtmaya çalışacağınıza kendinize bir yol haritası çizin, yetişkin gibi davranın eşinizle oturup konuşun. Maddi manevi her imkandan yoksun çocukları dünyaya getirmekte bir sakınca görmüyorsunuz, bari çocuğunuz için olgun davranın ve sızlanmayı bırakın. Ya ayrılacaksınız ya da orta yol bulacaksınız buradaki üyeler daha napabilir ki mantıklı olun biraz

Öncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.buçuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin üst katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi söylüyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende söyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder düşüncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya geçemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kç kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tüm kalbimle diyorum. Iki ay önce düşük yaptim ilk çocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor sürekli bana cocuguma brsey olcak diye çok korkuyorum eşim sürekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece üzdüğünü ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi söledim çocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo 😢😢😢😢99😢

Ev üstüne ev olmaz deyimini yanlış mı anladınız acaba siz. Kaynananın üst katında oturabilirsiniz gayet ne var. Odanız kapınız ayrı. Bilezik karşılığı ev gayet iyi keşke herkesin böyle imkanı olsa. Şükredin halinize.
Kaynana da en fazla ne yapabilir allah aşkına bu devirde. Duyma geç biraz gamsız ol canım sen de.

Öncelikle bir sakinleşin derin nefes.
Yavrunuz çok ufak, siz oturup annelik hakkından vazgeçmezseniz mümkün değil alamaz. Mahkeme direkt velayeti size veriyor zaten.

İkinci olarak bilezikler sizin hakkınız, kanuni olarak boşanmada kadına verilir, düğün videoları bile kanıt olarak sunulabiliyor.

Hakkı olmayan parayla hakkı olmayan iş yapmaya çalışmış. Aileniz de karşı çıkıyor bu duruma, öyle sizi sağa sola çekiştirecek bir gücü yok.

Evlenirken bu şartla evlendik diyin, sakın öyle ağlamaklı aman onsuz yapamam edemem diye çaresiz bir görüntü çizmeyin. Bu izlenimi alırsa sizi daha çok zorlamaya çalışır, o zaman gerçekten iş boşanmaya gider. Sizin kararlı olduğunuzu görmesi lazım.

Bir de en kötüsü ne olabilir diye düşünün. Onun dediği olsa hem altınlar gidecek hem de yabancı evde cehennem yaşayacaksınız. Diğer tarafta ise aileniz var.

Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi , neden bizlerin aklıyla alay ediyorsunuz, Türkiye de Anneliği ve hamileliği o kadar abartıyorlar ki kadın kendine herşeyi hak görür hale geliyor, hamile olmanız haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor, bence çıkar yol bulamıyorsanız boşanın bitsin bu evliliğin sonu yok , kocanız sorumsuz siz de mızmız bir insansınız zavallı kv napsın kadın kiraya vereceği evi size hibe ediyor ve hala kötü kv , sizin gibilere vicdansız eli maşalı hakkını yedirmeyen kv türü lazım , biraz insaf bırakın kv nin yakasını , kocanızın yakasına yapışın zira sorumsuz olan o ...

Bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi , neden bizlerin aklıyla alay ediyorsunuz, Türkiye de Anneliği ve hamileliği o kadar abartıyorlar ki kadın kendine herşeyi hak görür hale geliyor, hamile olmanız haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor, bence çıkar yol bulamıyorsanız boşanın bitsin bu evliliğin sonu yok , kocanız sorumsuz siz de mızmız bir insansınız zavallı kv napsın kadın kiraya vereceği evi size hibe ediyor ve hala kötü kv , sizin gibilere vicdansız eli maşalı hakkını yedirmeyen kv türü lazım , biraz insaf bırakın kv nin yakasını , kocanızın yakasına yapışın zira sorumsuz olan o ...

Kaynana evi vermeyecek kiraya oturacaklar nasılsa kocası müdür
O zaman görecekler hayatın ne olduğunu
Heleki o koca bozuntusu
Bedava dayı evi ana evi ama çocuk yapmaya gelince erkeklik aklına geliyor bu çocuk ne yiyecek ne icecek kv bakicak süt alıcak bez alıcak
Ama kaynananın bahçeye bakan balkonu sorun olucak kaynana çocuğa bakarken gelsin ikinci çocuk
Kocan bir.paltaya sap olamamış halen aylak aylak gezicek

Ah tülin ah ne diyeyim sana sonunu hiç iyi görmüyorum

Kaynana evi vermeyecek kiraya oturacaklar nasılsa kocası müdür
O zaman görecekler hayatın ne olduğunu
Heleki o koca bozuntusu
Bedava dayı evi ana evi ama çocuk yapmaya gelince erkeklik aklına geliyor bu çocuk ne yiyecek ne icecek kv bakicak süt alıcak bez alıcak
Ama kaynananın bahçeye bakan balkonu sorun olucak kaynana çocuğa bakarken gelsin ikinci çocuk
Kocan bir.paltaya sap olamamış halen aylak aylak gezicek

Ah tülin ah ne diyeyim sana sonunu hiç iyi görmüyorum
Ben böyle tiplerinden nefret ediyorum resmen diyorlar ki kv bize her türlü konforu sağlasın ama sonra ölsün yok olsun gözümüz görmesin, Allah adaleti olmasaydı insanlar insanların elinde sefil olurdu , Allah beni böyle insanlardan uzak eylesin , evlerden ırak olsun , kv kötü olsaydı o evi vermek değil yanından bile geçirmezdi , kötü kv görmemiş konu sahibi, Her zaman diyorum gereksiz iyilik başa beladır ..

Back
X