- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.603
- 598
Asıl siz yalan söylerken iki kere düşünün. Komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi.Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl siz yalan söylerken iki kere düşünün. Komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi.Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Anladım ondan yeni isimler alıyorsunGebe kadın hormonları tavan yapmış hassas bi kadındır
Tülin 28 Nisan’da 5 haftalık hamileymiş, Wolf şu an 7 haftalık.Benzer çok konu var ama bu konuları açan tek üye var Tülin hanım yani girls5
Diğer konunuzda da sormuştum ama cevap gelmedi. Yaş kaç
DayılarınınSiz ne düşünüyorsunuz peki bu konuda?
Durumunuz kiraya çıkmaya müsait değil kv evi de olmaz diyorsunuz sizin çözümünüz nedir?
Dayı evinde kalın öyleyse
Bir de merak ettiğim evlenmeden önce dayı evi kimin fikriydi
Tamam siz ne düşünüyorsunuz peki sizn çözümünüz nedirDayılarının
Bu kadar derdin var, boşanmakla tehdit ediyorsun adam çocuğu iplemiyor, ikinci defa hamile kalacağına kapıyı çarpıp çıksan iyiymiş. Güçlü ve yalnız olurdun en azındanÖncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.buçuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin üst katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi söylüyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende söyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder düşüncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya geçemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kç kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tüm kalbimle diyorum. Iki ay önce düşük yaptim ilk çocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor sürekli bana cocuguma brsey olcak diye çok korkuyorum eşim sürekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece üzdüğünü ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi söledim çocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo99
![]()
Tülin? Alaşehir çık aradan.
Öncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.buçuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin üst katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi söylüyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende söyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder düşüncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya geçemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kç kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tüm kalbimle diyorum. Iki ay önce düşük yaptim ilk çocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor sürekli bana cocuguma brsey olcak diye çok korkuyorum eşim sürekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece üzdüğünü ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi söledim çocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo99
![]()
Bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi , neden bizlerin aklıyla alay ediyorsunuz, Türkiye de Anneliği ve hamileliği o kadar abartıyorlar ki kadın kendine herşeyi hak görür hale geliyor, hamile olmanız haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor, bence çıkar yol bulamıyorsanız boşanın bitsin bu evliliğin sonu yok , kocanız sorumsuz siz de mızmız bir insansınız zavallı kv napsın kadın kiraya vereceği evi size hibe ediyor ve hala kötü kv , sizin gibilere vicdansız eli maşalı hakkını yedirmeyen kv türü lazım , biraz insaf bırakın kv nin yakasını , kocanızın yakasına yapışın zira sorumsuz olan o ...Ne saçmalıyosunuz benzer bi çok konu var rica ediyorum yorum atmayın gebe bi kadinim yazacaginizi 2 kere düşünüp bir kere yazın
Bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi , neden bizlerin aklıyla alay ediyorsunuz, Türkiye de Anneliği ve hamileliği o kadar abartıyorlar ki kadın kendine herşeyi hak görür hale geliyor, hamile olmanız haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor, bence çıkar yol bulamıyorsanız boşanın bitsin bu evliliğin sonu yok , kocanız sorumsuz siz de mızmız bir insansınız zavallı kv napsın kadın kiraya vereceği evi size hibe ediyor ve hala kötü kv , sizin gibilere vicdansız eli maşalı hakkını yedirmeyen kv türü lazım , biraz insaf bırakın kv nin yakasını , kocanızın yakasına yapışın zira sorumsuz olan o ...
Ben böyle tiplerinden nefret ediyorum resmen diyorlar ki kv bize her türlü konforu sağlasın ama sonra ölsün yok olsun gözümüz görmesin, Allah adaleti olmasaydı insanlar insanların elinde sefil olurdu , Allah beni böyle insanlardan uzak eylesin , evlerden ırak olsun , kv kötü olsaydı o evi vermek değil yanından bile geçirmezdi , kötü kv görmemiş konu sahibi, Her zaman diyorum gereksiz iyilik başa beladır ..Kaynana evi vermeyecek kiraya oturacaklar nasılsa kocası müdür
O zaman görecekler hayatın ne olduğunu
Heleki o koca bozuntusu
Bedava dayı evi ana evi ama çocuk yapmaya gelince erkeklik aklına geliyor bu çocuk ne yiyecek ne icecek kv bakicak süt alıcak bez alıcak
Ama kaynananın bahçeye bakan balkonu sorun olucak kaynana çocuğa bakarken gelsin ikinci çocuk
Kocan bir.paltaya sap olamamış halen aylak aylak gezicek
Ah tülin ah ne diyeyim sana sonunu hiç iyi görmüyorum