Bakıp geçme yalvariyorum

Niye kocaniza kusuyorsunuz ki o sulalede kadina deger verilmedigini fikri alinmadigini bilmiyormusunuz dua edin dayilari gibi daha s.tiri cekmemis

Öncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.buçuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin üst katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi söylüyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende söyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder düşüncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya geçemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kç kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tüm kalbimle diyorum. Iki ay önce düşük yaptim ilk çocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor sürekli bana cocuguma brsey olcak diye çok korkuyorum eşim sürekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece üzdüğünü ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi söledim çocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo 😢😢😢😢99😢
Hamileyken nasil apacak velayetini? Napacaklar karninizdan cikarip ona mi sokacaklar. Esiniz sizi zorlamak icin yapiyor bunu. Avukatla gorustum. 3 yasindan once alamazmissin cocigumu 1 senede doguma var 4 seneden once alamazsin cocuk filan de. Zatrn blof yapiyor. Belli.

Dayının evinde bedava oturuyordunuz, ordan tepki alınca şimdi kira yazmışsınız. Konularınızda tepki alınca adınızı değiştirdiniz, farkedildi, o ben değilim dediniz pişkin pişkin ama yine haksız bulundunuz. Cuma banlanmışsınız, aynı gün bu hesabı açmışsınız. Önceki konularda kullandığınız dili kendi lehinize çevirerek şimdi bir daha konu açmışsınız ama hala haksızsınız. Ve yine önceki konulardan huyunuz suyunuz belli, Allah kayınvalidenize de sabır versin. Ayrıca hamile olmak da öyle hastalıklı bir durum değil, hormon herkeste var. bunun arkasına sığınıp kapris yapmayı bilenler, bu durumu kullanıyor sadece. Sonuç olarak adınız da değişse, yeni üyelik de alsanız buradaki insanların fikri değişmeyecek. Durumunuzu kabullenin çünkü yapacak bir şey yok. Mesela burda kim ne derse çare olur size?

Ben böyle tiplerinden nefret ediyorum resmen diyorlar ki kv bize her türlü konforu sağlasın ama sonra ölsün yok olsun gözümüz görmesin, Allah adaleti olmasaydı insanlar insanların elinde sefil olurdu , Allah beni böyle insanlardan uzak eylesin , evlerden ırak olsun , kv kötü olsaydı o evi vermek değil yanından bile geçirmezdi , kötü kv görmemiş konu sahibi, Her zaman diyorum gereksiz iyilik başa beladır ..

Aynen ya bizimkiler gibi olsa ne yapacaklar acaba. Hiçbir beklentimiz yok onu geç. Bir de onlar bizden bekliyor. Ki bence doğru olan bu. Belli bir yaşa gelmiş emekli insanlar artık gencecik insanların ihtiyaçlarını düşünmemeli. Bizim anne babalarımıza yardımcı olmamız lazım.

Bana kayınpeder ev yapsa başımın üstünde taşırım heralde 🤣🤣🤣

Aynen ya bizimkiler gibi olsa ne yapacaklar acaba. Hiçbir beklentimiz yok onu geç. Bir de onlar bizden bekliyor. Ki bence doğru olan bu. Belli bir yaşa gelmiş emekli insanlar artık gencecik insanların ihtiyaçlarını düşünmemeli. Bizim anne babalarımıza yardımcı olmamız lazım.

Bana kayınpeder ev yapsa başımın üstünde taşırım heralde 🤣🤣🤣
Nerdeee k peder zor zamanımızda bize verdiği parayı bile kuruşu kuruşuna geri istedi , bize kimse ev falan vermez 😅 şaka maka beklentim yok herkes iyi olsun kendine yetsin yeter , doğru olan da herkesin kendi yükünü taşıması zaten , benim kızdığım nokta kadını öyle bir anlatıyor ki sanki ne yapmış, ev vermiş ama zorla otur dememiş ki kadın alternatif sunmuş, konu sahibi sanki kadın silah dayamış gibi anlatıyor ama sorumsuz kocasına bişey demiyor hiç..

Kız tülin buraya yeni isimler bulup üye olup aynı şeyleri yazmakla geçirdiğin zamanı şu akıl yoksunu müdür eşine harcasan da şu çocuğuna bari yazık etmesen
Müdür mü? Adamcağız üç bin tl maaşla kira mı vereyim evi mi geçindireyim demiyor muydu konu sahibine?

Evladın deilim beni bu kadar düşünme 😉 evim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap🤣 çok yıpratma mazallah bozulursum fln
Bu da diğer üyeliğinden biz zavallılara verdiği cevaplardan birisi 🙄

Doğum yaptığı gün yaptığı proje için ise giden kadın varmış ya. Maşallah dediydim. Burda daha bir şey yokken abartıyor. Olmasın bulantısı vs istemeyiz tabii de. Diğer türlüsünü düşünemedim.
Bu şey gibi; tarlada doğurup işine devam ettiği söylenen eski Anadolu kadınları gibi 😀
Konu sahibi kaynanasına, yengelerine sinirlenmeye bahane aradığı için, hormonlar sığınılacak en yakın liman 😉

Nerdeee k peder zor zamanımızda bize verdiği parayı bile kuruşu kuruşuna geri istedi , bize kimse ev falan vermez 😅 şaka maka beklentim yok herkes iyi olsun kendine yetsin yeter , doğru olan da herkesin kendi yükünü taşıması zaten , benim kızdığım nokta kadını öyle bir anlatıyor ki sanki ne yapmış, ev vermiş ama zorla otur dememiş ki kadın alternatif sunmuş, konu sahibi sanki kadın silah dayamış gibi anlatıyor ama sorumsuz kocasına bişey demiyor hiç..

Biz salağız çünkü karı koca kira ödemek için dişimizi tırnağımıza takıyoruz. Kadın oturduğu yerde çatır çatır hamile kalıyor. Ayrı ev için cinnet geçiriyor. Helal 🤣

Back
X