Öncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.buçuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin üst katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi söylüyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende söyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder düşüncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya geçemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kç kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tüm kalbimle diyorum. Iki ay önce düşük yaptim ilk çocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor sürekli bana cocuguma brsey olcak diye çok korkuyorum eşim sürekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece üzdüğünü ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi söledim çocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo 

99