bakıp geçmeyin masaj ile ilgili

dtown

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
61
0
6
35
İstanbul
kızlar lütfen yardımcı olun 18 gündür burnumun üstünde taşıdığım alçılardan dün kurtuldum

doktor alıçıları aldıktan sonra birkaç tane bant yapıştırdı burnumun üstüne ve bana masaj verdi hergün sık sık bu masajı uygula dedi

benim kafama şu takıldı burnum şuan gayet güzel maşallah öyle şişlik falanda yok acaba bu masajjı yaparsam bozulurmu diye korkuyorum

aranızda bu masajlar ile ilgili bilgisi olanlar lütfen bir yorum yazsın, bu masajlar şartmı ve burnumun şeklini bozarmı

bide son olarak bu masajları nekadar sıklıkla yapmamız lazım doktora sormayı unuttum

bastıra bastıra yaparsanız şekil bozulabilir. mesela karın gerdirenler içinde bi süre sonra mesaj öneriyorlar. dokunun kendini toparlayabilmesi ve çabuk iyileşebilmesi için.

Doktor banada alci dedigimiz bu sprinti burnuna koy yanlarindan bastir 2 dk. diye cikarinca gistermisti ama burnum alcidan cikinca ertesi gun biraz sistiginden dolayi o kaliba sigmiyor. Doktor esnetip genede yap dedi ama ben zarar vermekten korkuyorum

Canim bende cesaret edip yapamadim ama g3cenki kontrolumde israrla sordu dokt9r madajlarini yapiyormusun diye sanirim onemli.
Yarin banfajlae cikacak benim yarin ozrllikle sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…