Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

EKŞİ
"made in japan'mış ve fantezi ürünüymüş. ama adam keklemek için de birebir. tek derdi kızlık zarı olanlar, oğlum boku yediniz. artık dna testi mi yaptırırsınız, işkenceyle ağzından laf mı alırsınız bilmem."
ben de yeni duydum baktım şimdi
kullananlar erkek arkadaşının ya da eşinin anlamadığını filan yazmis
bu ürün özellikle türkiye de satış rekorları kırar

Böyle bir adam nasıl çocuk yetiştirecek , evlenirsen kız çocuğun olursa vay haline o yavrunun.Kadınlar kulübü o zamana kadar varlığını sürdürürse vajinismus sayfalarında takılır durur artık sizin gibiler yüzünden.Ne biçim insanlar var ya , vallahi başkası adına utanıyorum şu konuları okudukça.

Korkuyorsan neden evlenmeden birlikte oldun , kendi hayatının gerçeklerinden bu kadar mı habersizdin? Ha birlikte oldun neden "Kandırıldım" diyorsun.Kendisi Rus kızlarla takılıp bakire kadın arayan adamı çok mu aradın? Bu nedir ya? Yettiniz artık ha.

Konu ile dalga geçen herkesi şikayet edebilirsiniz... Hepsi gereken özenle ceza verilecektir.

Mune Mune bilgin olsun ...

Ailemde 1. dereceden 2 hakim var, doktorlarla da 9 yıl çalıştım..
Kesin bilmediğim bir konu hakkinda konusamam zaten
yanlıs ve eksık bılgı verıyorsunuz
bızzat ben yasadım
ben vajınısmustum burdakı konunun tam aksıne mevcut olan kızlık zarımı cıkartmak ıcın amelıyat oldum
bunun ıcın bırkac doktora gıttım
yanımda esımı ıstedım korkuyordum muayeneden bıle
doktorlar bana muayeneden once bu ozel bır konu esınızın yanınızda olmasını sız mı ıstıyorsunuz ? emın mısınız ? eger bekaret raporu almak ıstıyorsanız bunu asla veremeyız anca kanunı olarak savcılık ıstegıyle verebılırız (tecavuz olayı gıbı) bunun dısında asla bılgı vermemızı ıstemeyın dedıler

yanı sızın dedıgınız gıbı bır doktorun hasta yakınına bu konuda bılgı vermesı mumkun bıle degıl
vajınısmus surecımde tedavım de bıle ben yanımda olmasını ıstedıgım ıcın esımın yanında konusuldu hersey. bakırelıgım amelıyatla alınacak ortada bır zar var yanı buna ragmen bılgı verılmek ıstenmedı . olmayan bır zarı dedıkoducu teyzeler gıbı doktorlar heveslenerek soylemez

sızın ıddaa ettıgınız gıbı mahkeme korkusu olan doktor hıc soylemez hasta gızlılıgını ıhlalden ceza alır .

bollasır demıssınız burdan bu konuda bırsey bılmedıgınızı anladım zaten. 4 yıllık evlıyım vajına genısletme kızlık zarı cıkartma amelıyatı oldum dogum yaptım . genıslemesı okadar kolay olsaydı...

neyse

Midem bulandı , o neydi gııııızzzz?

Bir filmde görmüştüm adını anımsasam ilave ederdim, orta çağ zamanlarda geçiyor, bakire olmadığı öğrenilirse, öldürülecek kız, öyle bi filmdi; kadınların aşağılandığı, sesi biraz fazla çıkanın cadı diye yakıldığı zamanları anlatıyor. Senin aklın ermez diye kafasını ittikleri kadının, adama görmek istediğini gösterten keskin zekası diyebiliriz özetle.

Reelde uygulanır mı, uygulayan olmuş mudur; gerçekten filmdeki bilgi doğru mudur bilmiyorum.

O
Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var :KK43: 1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Ooo çok kötü bir durum eğer bu konuda çok hassas bir kişiyse elbette birgün açığa çıkar ve daha kötü sonuçlar doğurabilir.
Ama biraz anlayışlı bir kişiyse konuş onunla.

Bir filmde görmüştüm adını anımsasam ilave ederdim, orta çağ zamanlarda geçiyor, bakire olmadığı öğrenilirse, öldürülecek kız, öyle bi filmdi; kadınların aşağılandığı, sesi biraz fazla çıkanın cadı diye yakıldığı zamanları anlatıyor. Senin aklın ermez diye kafasını ittikleri kadının, adama görmek istediğini gösterten keskin zekası diyebiliriz özetle.

Reelde uygulanır mı, uygulayan olmuş mudur; gerçekten filmdeki bilgi doğru mudur bilmiyorum.
Olmuş olabilir , karanlık ve korkunç bir dönem Ortaçağ.

Filmi çok merak ettim

Bu doktor söyler mi söylemez mi konusuna değinmek istiyorum, muayeneye hasta ile birlikte giren koca anne kardes arkadaş vs oluyor ya bunların yanında hasta muayene oluyorsa doktor da hastanın onayı olduğunu kabul eder, yani tahminim olası bir bekaret kontrolüne gelini tek başına muayeneye sokmuyorlardır dimi illa bir kv fln girer içeri onunla. Ben hamileyken ultrasona eşim de girdiğinde doktor bana sayın hastam bu bilgileri eşinizin duymasına bir itirazınız var mı diye sormadı. :KK70:
Ha tabi azıcık sağduyulu bir doktor bekaret kontrolü için giren geline sorar bu bilgiyi paylaşmamı kabul ediyor musunuz diye ama (baskı altında olan) kız ne desin, hayır gizli kalsın mı dicek sanki, o zaman ona zaten güvenmeyen kv damat der ki haa bak gördün mü bakire değildin der. Ama bence bu konuda doktorların çoğu hıı hıı evet zar esnekmis deyip yolluyorlardır yine de.

Ayrıca şunu anlamadım... Şimdi, ilişkide kanama olmadı diye getiriliyor ya doktora.. Doktor da dicek ki bu kız bakire değil. Ee doğru zaten yeni çıkmış gerdekten dimi.. Yani tam olarak soru ne? Doktor bir bakar mısınız bu kadın oğlumdan önce yapmış mı diye mi soracak? Ne yani doktor ne dicek evet sayın kv gelininize baktım görünen o ki oglunuzdan önce onunla birlikte olan olmuş, bir zarı varmış ama yırtılmış tahminim 2 sene önce mi diyecek?? Yoksa bu kontrole gerdekten önce mi gidiliyor?? Yani zaten damatla birlikte olmuş bir geline doktor bakınca neyi anlayacak?

Şu konuştuğumuz konuya bakın yaa. Allah asr süresinde diyor ya: insan hüsrandadır diye. Cidden insan hüsranda (iman eden, salih amel işleyen, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna)... Söylemeden geçemedim.

6 yıl tıp, 5 yıl uzmanlık yapan ortalama zekada, Türkiye şartlarını bilen bir kadın Doğum doktoru bekaret kontrolüne kadın yalnız gelmediği takdirde neden geldiğini anlar ve geçiştirir.
Yanlış bilgi verdi diyelim,
İş mahkemeye taşınınca doktor suçlu olmaz.
Buradaki üye davadan korkuyor doktor mecburen doğruyu söylüyor dedi, bu baştan sona saçmalık.
Davadan korkan doktor, baskı altındaki kadının bilgilerini paylaşmaktan korksun.
Kadının kayınvalidesine yanlış bilgi verdi diye kimse davalık olmaz.

6 yıl tıp, 5 yıl uzmanlık yapan ortalama zekada, Türkiye şartlarını bilen bir kadın Doğum doktoru bekaret kontrolüne kadın yalnız gelmediği takdirde neden geldiğini anlar ve geçiştirir.
Yanlış bilgi verdi diyelim,
İş mahkemeye taşınınca doktor suçlu olmaz.
Buradaki üye davadan korkuyor doktor mecburen doğruyu söylüyor dedi, bu baştan sona saçmalık.
Davadan korkan doktor, baskı altındaki kadının bilgilerini paylaşmaktan korksun.
Kadının kayınvalidesine yanlış bilgi verdi diye kimse davalık olmaz.
Aynı ülkede yaşadığımız ne garip adetler insanlar var gerçekten anlamıyorum kayınvalidenin kendi hemcinsine yaptığı zulme bak ne saçma, geçmişini ne yapacaksın kızın, geleceğinde evleneceği adamın namusunu koruyacağını karısını aldatmayacağını kim garanti edebilir.. çok üzücü hala bu kafaların olması resmen cehaletten başka bir şey değil. Evleneceğim zaman eşim bana böyle bir şeyi ima etmiş dahi olsaydı anında vurur kapıyı çıkardım çocuk oyuncağımı evlilik. Allah bu durumda kalmış kadınların yardımcısı olsun..

Yani söylesen de söylemesen de kötü olacak. O yüzden ayrıl. Kızlık zarını önemsemiyorum diyen erkekler bile önemsiyor. Çalış biriktir diktir ondan sonra başka biri ile düşün. Söylesen bir ömür sana bunu çektirecek söylemesen de elbet anlayacak.

Bu toplum nasil akillanir bilemiyorum.

Bir yandan yasadigi hayatin arkasinda duramayanlar;

Bir yandan kizlari eglenilecek /evlenilecek olarak ikiye ayiran erkekler;

Bir yandan bu erkeklere mustehak canimm, operasyon gecir diyenler;

Bir yandan onun akli kittir , ne oldugunu bile anlamaz su su ... oyuna basvur diyenler;

Bir yandan da erkek cocuklarini gelecegin bekaret secicileri olarak yetistiren bilincsiz anneler.

Evlenmemek gibi bir seceneginiz de var biliyorsunuz degil mi? Yukaridaki seceneklerden cok daha mantikli. Evlilik her genc kizin hayali sacmaligina girmeyelim lutfen.

Bir yandan da erkek cocuklarini gelecegin bekaret secicileri olarak yetistiren bilincsiz anneler.
En tehlikelisi de bu grup malesef. Ve o kadar coklar ki. Kk gibi bir platformda bile cokca goruyorum bu zihniyettekileri. Gerisini hic dusunemiyorum. Bir yy. daha gecse bile Turkiye bu bekaret sorunundan kurtulamaz.

Dürüst olmaktan daha güzel seçenek yok.
Evliliği böyle bir yalanla başlatmak doğru değil,gün olur külfet olur,taşıyamazsınız.
Kaldı ki çok geç kalmışsınız,çoktan söylemeliydiniz.
Yolunu ayırır veya sizle devam eder o da onun bileceği iş.
Herkes eş seçiminde özgür.
Adamı bakire istiyor diye yargılayacak değiliz.
Ben kadın olarak kocam olacak adamın bakir olmasını isterdim mesela,bu da benim tercihim olurdu.
Kandırılmak istemezdim.

Diktirmek,regl dönemine denk getirmek,yapay zar,vajinismus taklidi filan bunlar inanılmaz iğrenç davranışlar olurdu.
İnsan kendini daha da alçaltamaz herhalde.
Biraz özgüvenli olmanızı tavsiye ederim.
-Yaptınız madem arkasında durun.
-Duramayacaktınız madem yapmasaydınız.
-Zorla yapıldıysa adı başka bişey olur,şikayet gerektirir.
-Evlilik vaadiyle sevgili olduğunuz kişiyle yaşadıysanız da,zorla değildir.

Back
X