Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
Ne bozuyor ya :kusmuk:Siz de bir acayipsiniz yani. Hersey de gelip burda soylenmez ki. :olamaz:

Tavuk kes kanını yatağa dok etini de pişirip yersiniz gece enerji filan verir belki..
Fırında pişir ama ay yanına da pilav ne gider be..:kk77:
Ay birde ayran hımmm tadından yenmez..:halay:

Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
Bu nedir nasıl cümelelrdir Allah aşkına.Edep yahu azıcık edep.

ya evli arkadaşlar bisey soracam.zar diktirlsede erkekler anlamaz mi bakire mi degilmi diye.yani benim bildiğim vajina genişler ilişkide ilk mi degilmi diye.niye zar diktirme peşinde bu millet anlamadim

vajina niye genişlesin o da pipi gibi bir organ işlem bitince normal haline dönüyor.
ha herkesin yapısal farklılıkları vardır.
sizin mantığınızla ilk mi değil mi diye anlaması için her erkeğin evlenmeden önce en az bir kez bakire bir kadınla sevişmiş olması lazım.

Yaw forumdaki butun cagdas kadinlara nolduysa birden biz edepsiz olduk :)) tobe ya 1 kisi soledi ayni seyi alinti yapip yapip solemeniz mi gerekiyor:) kaldiki buralarda neler konusuldugunu hepimiz biliyoruz az cok
Çağdaş kadın demek her şeyi uluorta söyleme özgürlüğüne sahip olmak değil. Neler konuşulursa konuşulsun illaki muhabbet yerlerde mi olacak? Yazdığınızı tekrar okuyun. Bir kişi sizi alıntılamış fakat hala farkında değilsiniz. Umarım bu alıntılar çoğalır..

Çağdaş kadın demek her şeyi uluorta söyleme özgürlüğüne sahip olmak değil. Neler konuşulursa konuşulsun illaki muhabbet yerlerde mi olacak? Yazdığınızı tekrar okuyun. Bir kişi sizi alıntılamış fakat hala farkında değilsiniz. Umarım bu alıntılar çoğalır..
Ne dememi bekliyosun:) gozardi edersin bacim oyle bi sansin var

Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var :KK43: 1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.

Merhaba
Söylediğin bütün bu seyler kandırmacadan ibaret...
bence dürüst olup durumu anlatmalısın !
kimse boyle bir kandirmacayi haketmiyor !
bence devam etcekse bilsinde etsin yoksa hic etmesin kaybetmektende korkma!
bence bu sebeble seni istemicekse birak gitsin...

Ne bozuyor ya :kusmuk:Siz de bir acayipsiniz yani. Hersey de gelip burda soylenmez ki. :olamaz:
kadınlar platformu burası burada dertlerini anlatan üyelerin özelini eşleriyle okuyup gulup dalga geçenleri esefle kınıyorum çok varoş çok kaba bir davranış.siz çok haklısınız asla olmamalı kadın kadının kurdu asla ve asla olmamalı zaten

Bu doktor söyler mi söylemez mi konusuna değinmek istiyorum, muayeneye hasta ile birlikte giren koca anne kardes arkadaş vs oluyor ya bunların yanında hasta muayene oluyorsa doktor da hastanın onayı olduğunu kabul eder, yani tahminim olası bir bekaret kontrolüne gelini tek başına muayeneye sokmuyorlardır dimi illa bir kv fln girer içeri onunla. Ben hamileyken ultrasona eşim de girdiğinde doktor bana sayın hastam bu bilgileri eşinizin duymasına bir itirazınız var mı diye sormadı. :KK70:
Ha tabi azıcık sağduyulu bir doktor bekaret kontrolü için giren geline sorar bu bilgiyi paylaşmamı kabul ediyor musunuz diye ama (baskı altında olan) kız ne desin, hayır gizli kalsın mı dicek sanki, o zaman ona zaten güvenmeyen kv damat der ki haa bak gördün mü bakire değildin der. Ama bence bu konuda doktorların çoğu hıı hıı evet zar esnekmis deyip yolluyorlardır yine de.

Ayrıca şunu anlamadım... Şimdi, ilişkide kanama olmadı diye getiriliyor ya doktora.. Doktor da dicek ki bu kız bakire değil. Ee doğru zaten yeni çıkmış gerdekten dimi.. Yani tam olarak soru ne? Doktor bir bakar mısınız bu kadın oğlumdan önce yapmış mı diye mi soracak? Ne yani doktor ne dicek evet sayın kv gelininize baktım görünen o ki oglunuzdan önce onunla birlikte olan olmuş, bir zarı varmış ama yırtılmış tahminim 2 sene önce mi diyecek?? Yoksa bu kontrole gerdekten önce mi gidiliyor?? Yani zaten damatla birlikte olmuş bir geline doktor bakınca neyi anlayacak?

Şu konuştuğumuz konuya bakın yaa. Allah asr süresinde diyor ya: insan hüsrandadır diye. Cidden insan hüsranda (iman eden, salih amel işleyen, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna)... Söylemeden geçemedim.

ya evli arkadaşlar bisey soracam.zar diktirlsede erkekler anlamaz mi bakire mi degilmi diye.yani benim bildiğim vajina genişler ilişkide ilk mi degilmi diye.niye zar diktirme peşinde bu millet anlamadim

Hayir genislemez, vajina tek kullanimlik bir organ degildir.
Yapisal nedenler ya da travmatik durumlarda genisler, kadinin boyle bir durum yasadigini varsayarsak bile, hymnoplasti yapilirken vajina daraltma islemi de yapilabilir, yani tipta careler tukenmez ;)

Back
X