Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Hayır neden diktireceksin ki? Veya neden yalan söyleyeceksin. Bir gram kan peşine düşen adamı da aileyide ben kendim kabul etmem , kaldı ki onlara kendimi kabullendirmek için neden uğraşayım??

Ayrıca adam gibi bir adamla yaşanan ilişkide kan filan gelmiyor çünkü herşey olması gerektiği gibi oluyor. İlla kan gelecek diye birşey yok.

Zorlayarak sırf o iş olsun diye kasılmış bir kadının vajinasına baskı yaparak ilişkiye girmeye çalışan öküzler ile yaşanan ilişkide kan gelmesi gayet doğal.

Yani kafana takma ilişkiye girince kan gelecek diye bir kural yok, seni anlamayacak adamla da nikah masasına oturma.

Aa olur mu?
Hem de öyle bir eğlence ve gösterişle yapılıyor ki...
Otel spa sı kapatılıyor, organizatörler tarağından hamam süsleniyor, vip odalarda dansöz ve ikramlar eşliğinde vur patlasın çal oynasın...
Bekarlığa vedanın hamama uzantısı.
bence o isin eğlence kismi.haa bide So yle bisey var bir popo nun basen in bile silik onu çıkmış.kiprik takma kas boyama makyaj ful.hortumla yikama espisini bende cok yaptim

O yüzden unutulmamalıdır ki yeterli uyarılmayı ve ıslanmayı sağlamış bir kadın, partneriyle ilk defa ilişkiye girerken hiçbir ağrı çekmez, kanaması olmayabilir, olsa da fark edilmeye bilir veya çok az olur.
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...-olur-mu--pembenar-yazardetay-saglik-2226051/

Bunları okutursun eşine.

Gerçekten bu konuların hala konuşulması çok üzücü. Yalan söyleme diyemem çünkü bu forumda çok okudum. Ufacık bir tartışmada gündeme geliyor ve hayat zehir oluyor anladığım kadarıyla.
Ayrıca benim de kanamam olmadı hatta peçete ile sildim pembemsi birşey vardı. Eşim sormadı mevzusu olmadı ki deli gibi kıskançtır.

Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var :KK43: 1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.

Sen bütün yolları çıkmaza sokmussun zaten kafanda

Hala ilk geceden sonra doktora götürülen gelinin doktor tam olarak neyini anlayacak anlamadım bilen var mı. Yani zaten o gece iliskiye girmiş doktor ne anlayacak ki?? Kızlık zarı var mı diye mi bakacak? E olmadığını görürse nerden bilecek ki eskiden var mıydı yok muydu bunu nasil tespit edebilir.

Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var :KK43: 1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Cahildim ve kandırıldımla olmuyor bu işler tatlım zorla bişey yapmadıkları sürece kandırılmış olmuyorsun.
Yaptın bişey isteyerek yaptım diye kabul et bare. Bişey de yapmana gerek yok başından söyleseydin en doğrusu bu olurdu. İlk gece bişey yokmuş gibi davran madem anlatamıyorsun :dondurma:

Yaw forumdaki butun cagdas kadinlara nolduysa birden biz edepsiz olduk :)) tobe ya 1 kisi soledi ayni seyi alinti yapip yapip solemeniz mi gerekiyor:) kaldiki buralarda neler konusuldugunu hepimiz biliyoruz az cok
Çağdaşlık ile edep eksikliği karıştırılmasın lütfen...

Bana da konu sahibi erkek gibi geldi. Nickine bakarak tahmin yürütüyorum 84 doğumlu ise; yani 34 yaşında ama vajinusmustan haberi yok..!

Belki de evlenecek bir erkek konu açtı, nişanlısından şüphelendi ya da bağnaz bir zihniyete sahip. Nasıl kandırılabileceği hakkında burada bilgi topluyor. Olur mu olur :/

Konuyu okudum ama yorumları çok garipsedim;öncelikle bekaret testi adli durumlar dışında yapılmıyor,yani rapor falan alamıyorsun adli bir karar olmadığı sürece.
Ve diyelim ki kızsın zarını kontrol ettirmeye geldin bozulmuş ya da bozulmamış doktor bunu hastaya söyler,hastanın yanındakilere söyleme hakkı yok,sadece haata izin verirse söyleyebilir.
Yani bu iş davaya falan gitmez.
Kendimden örnek vereyim,ağır bir kasık ağrısı geçirdiğimde acile gitmiştik eşimle,ben kasın doğum polinkliniğine girdim o da kapıda bekliyordu,doktor çıktı benim giyinmem için,o sırada eşim ona "nesi var birşey mi oldu vs" tarzında soru yağmuruna tutmuş doktor "nesisiniz?" demiş eşimde evli olduğumuzu söyleyince "hasta içeride birazdan çıkacak tahlilleri yaptırırsınız" diyor ve hastalığımla ilgili hiçbirşey söylemiyor. Velhasıl kelam; doktor kesinlikle hasta dışında hastanın yanındakileri bilgilendiremez,bu hasta gizliliğidir ve doktor bunu çiğnerse suç işlemiş olur. Ha hastanın bilinci kapalı olur yanında vasisi (anne babası) olur o zaman bilgilendirebilir ama doktor çıkıpta "aa kızınız kanamış,artık kadın olmuş" diyerek kimseyi bekaretle ilgili bilgilendiremez.

Bu arada konu sahibi
Yumurta kapıya dayanınca mı aklına beraber olduğun,kız olmadığın geldi.
Bence en başında taa nişanlanırken ya da daha öncesinde söylemen gerekiyordu.
Olay evliliğe nişanlılığa gelmeden çözülmüş olurdu.
Şimdi işin çok daha zor.
Ayrıca herkesin dediği gibi herkeste kanda gelmiyor,bende reglnin son günü gibi damla damla kıpkırmızı.
Ayrıca eşim de farketti yani.
Ayrıca geçmişte deneyimli olan insan kendini sadece kanla değil o yataktaki tavırlarıyla da belli eder.

Son düzenleme:
Burda ki bayanlara akil sir erdiremiyorum siz hangi bati ülkesinde yaşıyorsunuz biliyorsunuzki burasi turkiye bekarette önem veriliyor kiz adama kimsenin elli degmemis ben daha bakireyim diyecek sonra adam gercek gecesinde hayatinin sokunu yasayacak belki adam daha once bi birlikteliği olmamis temiz bi sayfa acmak istiyor ben sahsen erkek olsam egerki kendimi sadece helalime saklamis olursam onunda ayni sekilde sadece benim olmasini isterim bu normal degil nişanlıni kandirma bence gercegi söyle

Hala ilk geceden sonra doktora götürülen gelinin doktor tam olarak neyini anlayacak anlamadım bilen var mı. Yani zaten o gece iliskiye girmiş doktor ne anlayacak ki?? Kızlık zarı var mı diye mi bakacak? E olmadığını görürse nerden bilecek ki eskiden var mıydı yok muydu bunu nasil tespit edebilir.
Tam olarak doğru mu bilmiyorum ama internette okumuştum,eğer yeni bozulduysa oradaki deformeden anlıyorlarmış fakat üzerinden 1 haftadan daha uzun süre geçtiğinde yara iyileştiği için anlayamıyorlarmış. Ki bu bana mantıklı geldi çünkü orada seni mikroplara karşı koruyan bölge yırtılıyor ve deforme oluyor,daha sonra da vücut o yarayı iyileştiriyor.

Hanımlar merhaba,
En iyi yöntem eşinle konusman. Belki esinde bakir degildir seni anlayacaktır

eşimle ilk birlikte oldugumda benden tek bir gram bile kan gelmedi ilk o oldugu halde .. daha sonrasındada hiç gelmedi, eşim bir kere sorgulamadı bunu, daha sonra zarımın esnek oldugunu hala yırtılmadıgını zorunlu bir sebepten kürtaj olurken ögrendik,
Adam beni kapının önüne mi koysaydı kan gelmedi diye? Ya inanmasaydı bana?
1 dk durmazdım yanında ..

Olduki daha önce biriyle beraber olmus olsaydım bunu iş ciddiye bincegini sezdigim an söylerdim,belkide senle bu sekilde evlenmek istemiycekti bunada saygı duyarım..
Ama bunu saklayıp o gün napsammda kan getirsem diye adamı keriz yerine koyman tam bir cahillik!!!!

Hanımlar merhaba,
Kardeş kusura bakma da, hem bekarete önem veren sevgilin var hem de yumurta kapıya gelene kadar beklemişsin şimdi ne yapacağım diyosun. Nişanlanamadan önce söyleseydin bari. Düğün gecesi rezil olacaksın ben sana diyim. Asla ve asla kandıramazsın. Esnek desen doktora götürecek, zarım yokmuş desen yemez. Kaldı ki şeklinden şemalinden bile belli oluyor vajina. Gece ağlayıp zırlasan en büyük aptallığı yapmış olacaksın. Üstüne geldikçe gelecek. Affetse bile eziyet edecek ama bana kalırsa herkese söyleyip ayrılır. Kaçarın yok. Hazır değilim evliliğe de ve nişanı at. Kaldı ki şimdi itiraf etsen bir ayda asla sindiremez. Bu işin sonu kötü.

Hanımlar merhaba,
Ek olarak emin ol ayrılık sebebi olarak herkese söyler. En iyi erkek bile bu konuyu saklamaz. Saklasa daha kötü. Bu sefer de sana hayatı dar eder. Valla ben bu sebeple boşanan konu komşuyu hep duyup bildiğime göre erkek tarafı özellikle yapıyo bunu. Anlamıyorum siz nasıl son ana kadar bekliyorsunuz bu işlerde?

Hanımlar merhaba,
Yapay kızlık zarı da yeni mi çıktı ? :KK57: İlk defa duyuyorum. Biraz klasik bir öneri olacak ama en doğrusu gerçeği açıklaman. Kandırıldığını yazmışsın. Belki yaşın çok küçüktü ve cahillikten yaptın. Belki çevrene özendin. Belki de çok sevdin ve evleneceğinizi düşünerek yaptın. Her neyse.. Sebebi ne olursa olsun bu durumdan ötürü kimse seni yargılayamaz. Hele ki karşında seni sen olduğun için seven ve kabul eden bir adam varsa. Ama ne yazık ki Türkiye de bu durumlar biraz farklı. Kadınlar sadece bekaret durumuna göre yargılanabiliyor. Yine de hayatını bir yalanla geçirmek seni ve vicdanını yaralar. Düğün gününden önce başından geçen olayı anlatmalısın ona. Eğer kabullenmezse sen değil, o kaybeder.

Burda ki bayanlara akil sir erdiremiyorum siz hangi bati ülkesinde yaşıyorsunuz biliyorsunuzki burasi turkiye bekarette önem veriliyor kiz adama kimsenin elli degmemis ben daha bakireyim diyecek sonra adam gercek gecesinde hayatinin sokunu yasayacak belki adam daha once bi birlikteliği olmamis temiz bi sayfa acmak istiyor ben sahsen erkek olsam egerki kendimi sadece helalime saklamis olursam onunda ayni sekilde sadece benim olmasini isterim bu normal degil nişanlıni kandirma bence gercegi söyle
Burası Türkiye, burada sevişmek yasak olayına asla katılmıyorum. Olayı ülke bazında düşünmeye gerek yok. Ayrıca bekarete artık erkeklerin yüzde sekseni önem vermiyor. Mevzu o değil bence. Konu sahibi çoook geç kalmış. Bundan sonrası kesinlikle çıkmaza girer ve haklı hiçbir yanı yok.

Back
X