Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

goruslerinize katiliyorum onemli olmasaydi bekaret; konu sahibi ne yapacagim derdine dusmezdi.Gelinlik giyerek herseyi usulunce yasamak en guzeli

erkeğin de önemli tabi ama ben cinsiyet diye ayırmadım
zaten ama ben kendimi bilirim ve kendimden mesulüm
yapan erkekte olsa bayanda benim gözümde aynıdır.
insanın özeli vardır yahuuu ayıbı vardır. nedense bu kadar savunan
var bunu ama bir o kadar napıcam ne edicem derdine düşen ben hç duymadım
bakireyim napcam şimdi acaba karşımdaki insan bana cahil gözüyle mi bakar
vs gibi şeyler yapan da yanlış olduğunu bile bile yapıyor ama birşey olduğunda da savunuyor.
çocuğuma yanlışı öğretirim ben yanlış olan birşeyi savunmam gerisi tabiki de ona kalmış
herkes naparsa da ona göre karşılığını alır.

Kizlik kani açık toz pembe olur cocukmu kandiriliyor yani kirmizi kanla kizlik kaninin alakasi bile yok saçma igneyi adama batirmasin sonra foyasi ortaya cikar
Yoo öyle olmuyor benim kıpkırmızı ve aşırı fazla gelmişti. Eşim bile korkmuştu o kadar çok olduğunu görünce.
Konuya gelirsek bence kandırmak, aldatmak mantıksız. Neden bi adamın katı düşüncesi yüzünden ömür boyu vicdanına yük olacak bir yalan soyleceksin? Gerçekten seven, değer veren bir insan kaç yıl önceki olay için evlilikten caymaz. Ama kaldırıldığı için cayabilir

Helalime saklamış olsam derken? Bu konuda haram ve helal listesi nedir? Neye göre kim belirliyor? Sen neden ona uyuyorsun?

Helalime saklamış olsam derken? Bu konuda haram ve helal listesi nedir? Neye göre kim belirliyor? Sen neden ona uyuyorsun?
Bu konuda haram helal listesini kim mi belirliyor ? Tabii ki de rahman ve rahim olan Allah. Eğer yasaklı konuya girmeseydi açıklardım ama kusura bakmayın açıklayamıyorum. Siz araştırırsanız haramı helâli kim belirliyor ve neden uymamız gerekiyor öğrenmiş olursunuz, vesselam .

Helali yani evleneceği insan ... topluluk önünde 2 şahitle belirlenen bi seremoni var ya.. hani evlilik .. işte kimle evlenirsen onla

Genelde pembe akar toz pembe damarinizi falan kanatmis olabilir hangi kadina sorarsaniz sorun kizlik kanim kirmizi demez pembeydi der

Tabiki orasi öyle ama her insan bizim gibi dusunmeyebilir bizim cocuklugumuzdaki cocukluk kalmadi anneler daha tedirgin ve ilgisizlikten dolayi tedirginlik yasiyorlar cocuklarin hemen hemen hepsi hormonlu doguyor hic birsey dogal degil dengeler bile cok değişti bilincli anne baba sayisi dehset derecede azaldi tamam dogurdum kendi kendine buyusun kafasindalar gordugum kadariyla benim cevrem öyle ama evlatların hayatina duzen vermek tabiki anne babanin gorevidir

Konu sürekli karşıma çıkıyor. Yazmayayım dedim duramadım. Sanırım hangi ülkede yaşadığımızı unutuyor bazı kişiler. Dürüst ol söyle demek terkedilmeyi göze al demek. Sonuçlarına katlanıp sorumluluk alamayacak kişiler bazı işlere hiç kalkışmasa keşke. Birini bu konuda oyuna getirmeye çalışmakta kul hakkı bence. Diğer bütün yalanlarda olduğu gibi.

Katiliyorum! kusuru bakmayin ama konu sahibi yalanla mutlu olcaginimi saniyorsun? Yapmissin bir hata... geri dönusu olmiyan bir hata. ozaman hatani kabul edip tovbeni et esin olck insana anlat, Sonucta bazi erkekler bu durumu sorun etmiyor bile. Burda yazilanlari okuyunca inanin sasiriyorum!

Ya bırakın brakin bu ayayklari biz muslumaniz ve nikahimizin kiyildigi insanla ancak helal bi sekilde birliktelik yasayabiliriz zaten bu kafadaki insanlar herseyi normallestirdikleri icin hut kavmine döndük tabi ateistsen o baska baba kardes demeden dalarsin varya insanilara sinir kiirizi gecrirsiniz

Nasıl neye göre kime gore? Allah neyin helal neyin haram olduğunu namusun da ne olduğunu bize apaçık net bir şekilde kuranda anlatıyor. Herkes kafasına göre belirleyecekse bunları tamam belirlesin herkes özgür ama o zaman ben Allah'ın kitabına inanıyorum da demesin. Yani kime göre neye göre diye felsefe yapacaksak o zaman hiçbirşeye helal ya da haram diyemeyiz.

Sagol kardesim valla ya artik cevap vermekten sıkıldım

Ki ben orda kendimden örnek veridim herkesin tabi hayati kendisine ama yalanla bi yere varilmaz helede cocugun buna onem verdigini biliyorsa

Nişanlına sor bakayim kendisi hiç bi kadinla beraber olmuş mu? Olmadiysa(ki hiç inanmiyorum) itiraf etmeniz lazim. Eğer olduysa da akisina birak. Ilk gece bakire olmadigini görünce namus ve bekaret yalnizca kadinlara mi mahsus de. Kuranda da geçiyor zaten. Temiz kadinlar temiz erkekler icin, temiz erkekler temiz kadinlar için. Kirli kadinlar kirli erkekler için, kirli erkekler de kirli kadinlar içindir.. Kendisi yapmissa o işi size birsey demeye hakki yok. Kusura bakmasin namus bekçisi..

Burda 'kirli kadın' dememeniz gerek. Ayrıca kuranda da kirli kadın diye bir şey geçmiyor. Nice bakire olmayan güzel ahlaklı kadın var ki bazı bakire kadınlardan daha edepli. Evet bakir olana bakire kadın tavsiye ediliyor olabilir ama islamda bakir bir erkeğin bakire olmayan kızla evlenmesine hiçbir engel yoktur ki peygamerimiz kendisi(!!) ilk evliliğini dul bir kadın ile yapmış. (Hatta bu onun en sevdiği karısı imiş sanırım.) Şimdi konuyu din tartışmasına çevirmek istemem o yuzden konu sahibinin sorusuna tekrar değineceğim: dürüst ol ve nişanlın bakir olsa bile senin onunla evlenme hakkın sonuna kadar vardır!

Kirli kadın tabiri ne kadar itici , elhamdülillah Müslümanım emin olun sizden daha çok şeyde biliyorumdur, insan hiç mi hata yapamaz, hiç mi pişman olamaz, hiç mi tövbe edemez ?

Evlenmeden önce birliktelik yaşamış kadınlara asla 'kirli kadın ' demem sizin gibi çünkü insanları yargılamaya hakkım yok her koyun kendi bacağından asılacak sonuçta, ne olursa olsun onlarda bir birey, ilerisini hiç bilemeyiz belki sizden bizden daha dürüst düzgün olacaklar , yarının ne olacagınon garantisi var mı? Eline erkek eli değmesin diye 14 yasında evlendirilen tanıdıklarım vardı, sonuç ne biliyomusunuz 3 çocukla başkasına kaçtılar birde bu acıdan bakın , helaliyle evlenenler de ömür boyu sadık kalamıyor eşine maleesef, diğer türlü birliktelik yaşayıp pişman olupta çok düzgün bir hayatı olan eşine çok sadık tanıdıklarım da var,

Kirli kadın diyerek zaten bastan basa bi yargılama yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…