- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
goruslerinize katiliyorum onemli olmasaydi bekaret; konu sahibi ne yapacagim derdine dusmezdi.Gelinlik giyerek herseyi usulunce yasamak en guzeli
Yoo öyle olmuyor benim kıpkırmızı ve aşırı fazla gelmişti. Eşim bile korkmuştu o kadar çok olduğunu görünce.Kizlik kani açık toz pembe olur cocukmu kandiriliyor yani kirmizi kanla kizlik kaninin alakasi bile yok saçma igneyi adama batirmasin sonra foyasi ortaya cikar
Helalime saklamış olsam derken? Bu konuda haram ve helal listesi nedir? Neye göre kim belirliyor? Sen neden ona uyuyorsun?Burda ki bayanlara akil sir erdiremiyorum siz hangi bati ülkesinde yaşıyorsunuz biliyorsunuzki burasi turkiye bekarette önem veriliyor kiz adama kimsenin elli degmemis ben daha bakireyim diyecek sonra adam gercek gecesinde hayatinin sokunu yasayacak belki adam daha once bi birlikteliği olmamis temiz bi sayfa acmak istiyor ben sahsen erkek olsam egerki kendimi sadece helalime saklamis olursam onunda ayni sekilde sadece benim olmasini isterim bu normal degil nişanlıni kandirma bence gercegi söyle
Bu konuda haram helal listesini kim mi belirliyor ? Tabii ki de rahman ve rahim olan Allah. Eğer yasaklı konuya girmeseydi açıklardım ama kusura bakmayın açıklayamıyorum. Siz araştırırsanız haramı helâli kim belirliyor ve neden uymamız gerekiyor öğrenmiş olursunuz, vesselam .Helalime saklamış olsam derken? Bu konuda haram ve helal listesi nedir? Neye göre kim belirliyor? Sen neden ona uyuyorsun?
Helali yani evleneceği insan ... topluluk önünde 2 şahitle belirlenen bi seremoni var ya.. hani evlilik .. işte kimle evlenirsen onlaHelalime saklamış olsam derken? Bu konuda haram ve helal listesi nedir? Neye göre kim belirliyor? Sen neden ona uyuyorsun?
Genelde pembe akar toz pembe damarinizi falan kanatmis olabilir hangi kadina sorarsaniz sorun kizlik kanim kirmizi demez pembeydi derYoo öyle olmuyor benim kıpkırmızı ve aşırı fazla gelmişti. Eşim bile korkmuştu o kadar çok olduğunu görünce.
Konuya gelirsek bence kandırmak, aldatmak mantıksız. Neden bi adamın katı düşüncesi yüzünden ömür boyu vicdanına yük olacak bir yalan soyleceksin? Gerçekten seven, değer veren bir insan kaç yıl önceki olay için evlilikten caymaz. Ama kaldırıldığı için cayabilir
Tabiki orasi öyle ama her insan bizim gibi dusunmeyebilir bizim cocuklugumuzdaki cocukluk kalmadi anneler daha tedirgin ve ilgisizlikten dolayi tedirginlik yasiyorlar cocuklarin hemen hemen hepsi hormonlu doguyor hic birsey dogal degil dengeler bile cok değişti bilincli anne baba sayisi dehset derecede azaldi tamam dogurdum kendi kendine buyusun kafasindalar gordugum kadariyla benim cevrem öyle ama evlatların hayatina duzen vermek tabiki anne babanin gorevidirYalnız ben yasak ve cezadan bahsetmiyorum, sanırım tam ifade edemedim kendimi, kaldı ki çocuk doğduğu andan itibaren bir bireydir, ona özgürlük verirsiniz ama hayat içinde karşılacağı durumlar içinde hazırlarsınız, sonuçların neler olabileceğini anlatır tercihleri ona bırakırsınız, bebeklikten itibaren kurallar vardır, otomatikman kurallar oluşur, siz bebeğinize hasta insanların yaklaşmasına izin vermeyerek otomatikman bebeğiniz için bir kural koymuş olursunuz, yanında sigara içilmesine izin vermemek, bebeğin özel bölgelerine dokunulmasına müsade etmemek, uyku saatini geçirmemek, yemek saatinde bebeği beslemek hep bir kural üzerinedir, kural nizam yani düzen demektir ve hayatın her alanında düzen sağlanır ki sistem sorunsuz işlesin.
Katiliyorum! kusuru bakmayin ama konu sahibi yalanla mutlu olcaginimi saniyorsun? Yapmissin bir hata... geri dönusu olmiyan bir hata. ozaman hatani kabul edip tovbeni et esin olck insana anlat, Sonucta bazi erkekler bu durumu sorun etmiyor bile. Burda yazilanlari okuyunca inanin sasiriyorum!bu konulara pek yorum yapmıyorum artık çünkü kendimi tutamıyorum
konu farklı yerlere gidiyor.
tek merak ettiğim şey namus 2 bacak arasında mı diyenler
acaba nerede bilmediğimden soruyorum zaten sadece 2 bacak arası olmuyor
bu bütün heryer oluyor ama neyse..
Ya bırakın brakin bu ayayklari biz muslumaniz ve nikahimizin kiyildigi insanla ancak helal bi sekilde birliktelik yasayabiliriz zaten bu kafadaki insanlar herseyi normallestirdikleri icin hut kavmine döndük tabi ateistsen o baska baba kardes demeden dalarsin varya insanilara sinir kiirizi gecrirsinizHelalime saklamış olsam derken? Bu konuda haram ve helal listesi nedir? Neye göre kim belirliyor? Sen neden ona uyuyorsun?
Nasıl neye göre kime gore? Allah neyin helal neyin haram olduğunu namusun da ne olduğunu bize apaçık net bir şekilde kuranda anlatıyor. Herkes kafasına göre belirleyecekse bunları tamam belirlesin herkes özgür ama o zaman ben Allah'ın kitabına inanıyorum da demesin. Yani kime göre neye göre diye felsefe yapacaksak o zaman hiçbirşeye helal ya da haram diyemeyiz.Helalime saklamış olsam derken? Bu konuda haram ve helal listesi nedir? Neye göre kim belirliyor? Sen neden ona uyuyorsun?
Sagol kardesim valla ya artik cevap vermekten sıkıldımNasıl neye göre kime gore? Allah neyin helal neyin haram olduğunu namusun da ne olduğunu bize apaçık net bir şekilde kuranda anlatıyor. Herkes kafasına göre belirleyecekse bunları tamam belirlesin herkes özgür ama o zaman ben Allah'ın kitabına inanıyorum da demesin. Yani kime göre neye göre diye felsefe yapacaksak o zaman hiçbirşeye helal ya da haram diyemeyiz.
Ki ben orda kendimden örnek veridim herkesin tabi hayati kendisine ama yalanla bi yere varilmaz helede cocugun buna onem verdigini biliyorsaYani ben kimseyi yargılamıyorum ya da kınamıyorum fakat konu helal ya da haram ise tartışmaya açık olamayız müslüman olarak. Helali haramı da insanlar kendileri belirleyecekse kendilerine müslüman demesinler. Ha herkes istediğini yapsın umurumda olmaz o ayrı.
Olabilir pek fikrim yok açıkçasıGenelde pembe akar toz pembe damarinizi falan kanatmis olabilir hangi kadina sorarsaniz sorun kizlik kanim kirmizi demez pembeydi der
Nişanlına sor bakayim kendisi hiç bi kadinla beraber olmuş mu? Olmadiysa(ki hiç inanmiyorum) itiraf etmeniz lazim. Eğer olduysa da akisina birak. Ilk gece bakire olmadigini görünce namus ve bekaret yalnizca kadinlara mi mahsus de. Kuranda da geçiyor zaten. Temiz kadinlar temiz erkekler icin, temiz erkekler temiz kadinlar için. Kirli kadinlar kirli erkekler için, kirli erkekler de kirli kadinlar içindir.. Kendisi yapmissa o işi size birsey demeye hakki yok. Kusura bakmasin namus bekçisi..Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Burda 'kirli kadın' dememeniz gerek. Ayrıca kuranda da kirli kadın diye bir şey geçmiyor. Nice bakire olmayan güzel ahlaklı kadın var ki bazı bakire kadınlardan daha edepli. Evet bakir olana bakire kadın tavsiye ediliyor olabilir ama islamda bakir bir erkeğin bakire olmayan kızla evlenmesine hiçbir engel yoktur ki peygamerimiz kendisi(!!) ilk evliliğini dul bir kadın ile yapmış. (Hatta bu onun en sevdiği karısı imiş sanırım.) Şimdi konuyu din tartışmasına çevirmek istemem o yuzden konu sahibinin sorusuna tekrar değineceğim: dürüst ol ve nişanlın bakir olsa bile senin onunla evlenme hakkın sonuna kadar vardır!Nişanlına sor bakayim kendisi hiç bi kadinla beraber olmuş mu? Olmadiysa(ki hiç inanmiyorum) itiraf etmeniz lazim. Eğer olduysa da akisina birak. Ilk gece bakire olmadigini görünce namus ve bekaret yalnizca kadinlara mi mahsus de. Kuranda da geçiyor zaten. Temiz kadinlar temiz erkekler icin, temiz erkekler temiz kadinlar için. Kirli kadinlar kirli erkekler için, kirli erkekler de kirli kadinlar içindir.. Kendisi yapmissa o işi size birsey demeye hakki yok. Kusura bakmasin namus bekçisi..
Nişanlına sor bakayim kendisi hiç bi kadinla beraber olmuş mu? Olmadiysa(ki hiç inanmiyorum) itiraf etmeniz lazim. Eğer olduysa da akisina birak. Ilk gece bakire olmadigini görünce namus ve bekaret yalnizca kadinlara mi mahsus de. Kuranda da geçiyor zaten. Temiz kadinlar temiz erkekler icin, temiz erkekler temiz kadinlar için. Kirli kadinlar kirli erkekler için, kirli erkekler de kirli kadinlar içindir.. Kendisi yapmissa o işi size birsey demeye hakki yok. Kusura bakmasin namus bekçisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?