- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Beuatifullady84
9 yıllık çalışma hayatimda gördüğüm buCiddi misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 yıllık çalışma hayatimda gördüğüm buCiddi misin?
Allah taraflara akil fikir versin...9 yıllık çalışma hayatimda gördüğüm bu
Çocuk var ama bakire !!! nasıl olucak bu iş ?Kizlik zari dikimi dogum yapmis birinde olur mu acaba : (
Valla baktim netten oluyomus:)) ne bilim cocuklari saklariz:))Çocuk var ama bakire !!! nasıl olucak bu iş ?
Oniye ya dogum yapanin zarla ne isi olur herhalukarda yapilir ama ne alaka yaniKizlik zari dikimi dogum yapmis birinde olur mu acaba : (
Okumadin galiba yazdigimiOniye ya dogum yapanin zarla ne isi olur herhalukarda yapilir ama ne alaka yani
Yorumu duzenledim evet sonradan gordumOkumadin galiba yazdigimi
Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Kizlik zari dikimi dogum yapmis birinde olur mu acaba : (
Bu konudaki yorumlariniz ne kadar itici. Ne olsun istiyorsunuz siz? Surekli boyle negatif negatif, konu sahibini korkutacak yorumlar yaparak ne yapmak istiyorsunuz???Normalde biri doktora gittiikten sonra gidip onun durumu ile ilgili bilgi alamazsınız..
Ama bekaret konusunda kadinın esi, kv gibi kişiler birlikte geliyorlar ve bilgi istiyorlar, bu durumda bakilir ve kisilere bilgi verilir...ama sonradan başka bir yakini gidip bu konuda bilgi isterse verilmez...
Doktorda yanlis beyan verip sorumluluk almak istemiyor, bu işin mahkemesi var, tazminatı var...
Birçok doktor kendini riske atmak istemediği icin de yanlış beyanda bulunmuyor..
Aman tanrımNikah tazelerken eşine sürpriz yapıp fantezi olsun diye yaptıranlar varmış. Nette görmüştüm sanırım.
Mesleki bilgilerimle ilgili yorum yaptim.. karşılaştığımız durumlar diyeyim..Bu konudaki yorumlariniz ne kadar itici. Ne olsun istiyorsunuz siz? Surekli boyle negatif negatif, konu sahibini korkutacak yorumlar yaparak ne yapmak istiyorsunuz???
Yok is mahkemeye kadar uzarmis da bilmem ne bilmem ne. Kac defa boyle vaka gordun ki gelip burda salliyorsun? Kac kisi doktorun "bakiredir" raporundan sonra bunu mahkemeye goturuyor? Ulkecek saglik konusunda cok bilincsiziz. Doktorun agzindan cikani cogunlukla sorgusuz sualsiz kabul ediyor halkimiz. H ne olurmus mahkemeye varirsa olay? Bir kadinin hayatini tehlikede gordum ve gerekeni soyledim der doktor. Ne yapacak hakim iceri mi atacak doktoru, ceza mi verecek Allah askina. Once can guvenligi gelir hanimefendi. Can guvenliginin olmadigi yerde dogru beyan aranmaz. Ya lutfen geri donup bu konuya yazdiginiz tum yorumlari okur musunuz? Bir hemcinsinize karsi fazla aet niyetli degil mi yorumlariniz? Yaadan duramadim ya.