- 20 Aralık 2024
- 28
- 24
- 3
- 24
Evlilik öncesi HPV testi yapılıyor muHayır, kan testi ile değil rahim ağzından sürüntü ile hpv testi yapılıyor
Eskiden pozitif miş şu an negatif ve işlemlerini tedavilerini olmuş anlaşılan söylemesi zorunlu mu gerçektenArada saglik konusu var. O yüzden muhakkak söylemesi lazim.
Nişanlına hesap vermek zorunda değilsin. Tabi onu aldatmadıysan yani onunla birlikteyken olmadı değil mi sonuçta ?Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Her türlü çıkar. Bir ameliyat hastalık vs bir şey olduğu gibi eşi ilgilenmeye başlayacak ve e nabıza baksa zaten çıkar.Eskiden pozitif miş şu an negatif ve işlemlerini tedavilerini olmuş anlaşılan söylemesi zorunlu mu gerçekten
Evlilik öncesi yapılan testlerde e nabıza girip geçmişe bakıyorlar mı yoksa sadece olacak olan testleri mı uyguluyorlar nasıl oluyor acabaHer türlü çıkar. Bir ameliyat hastalık vs bir şey olduğu gibi eşi ilgilenmeye başlayacak ve e nabıza baksa zaten çıkar.
HayırEvlilik öncesi HPV testi yapılıyor mu
Ömür boyu bekar kalmak hiç kolay değil benceIyy akıllara bak mide bulandırıcı. Masturbasyonla esnemek ne be, siz de mal yerine koyuyorsunuz insanları, şeyine gıda boyası sokacağına ömür boyu bekar kalsın bu ne be
Bakire olmayanlar evlenemiyor mu?Ömür boyu bekar kalmak hiç kolay değil bence
Sosyal çevresi onu kabul etmeyen erkeklerden oluşuyorsa evlenemeyebilir, bizim köyde var öyle bir kadın, evlenemedi 52 yaşında şu andaBakire olmayanlar evlenemiyor mu?
Eee köyden çıksaymış o da.Sosyal çevresi onu kabul etmeyen erkeklerden oluşuyorsa evlenemeyebilir, bizim köyde var öyle bir kadın, evlenemedi 52 yaşında şu anda
Belli başlı kan testlerini taze taze yapıyorlar işte.ama alttan muayene olmuyor.Evlilik öncesi yapılan testlerde e nabıza girip geçmişe bakıyorlar mı yoksa sadece olacak olan testleri mı uyguluyorlar nasıl oluyor acaba
Seninkileri merak ettim ben. İçlerinde evlenmek isteyen var mı?Belli başlı kan testlerini taze taze yapıyorlar işte.ama alttan muayene olmuyor.
Evlenmek isteyen farklı farklı zamanlarda olmuştu.denedim ama yapamadım.özgürlüğüme fazla düşkünüm sanırım.o ciddiyete girince dünyam karardı resmen.sonra dedim ki niye kendimi zorluyorum ki.Seninkileri merak ettim ben. İçlerinde evlenmek isteyen var mı?
Bakire olmadığını herkes bılıyor mu? Birde 52 yas 30 yıl onceden fazla. şimdi köy mü kaldıSosyal çevresi onu kabul etmeyen erkeklerden oluşuyorsa evlenemeyebilir, bizim köyde var öyle bir kadın, evlenemedi 52 yaşında şu anda
Herkeste gelecek diye bir şart yok.Yoo geliyo fazlasıyla ben öyle biliyorum
Söylediniz mi ne oldu merak ettimArkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Çok da matah birşey değil evlilik boşver. Ama birden fazla adamla da görüşme . Bu normal değilEvlenmek isteyen farklı farklı zamanlarda olmuştu.denedim ama yapamadım.özgürlüğüme fazla düşkünüm sanırım.o ciddiyete girince dünyam karardı resmen.sonra dedim ki niye kendimi zorluyorum ki.
Hpv siğilleri varmış. Söylemesi lazım.Söylediniz mi ne oldu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?