Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

eğer nişanlınız bakir ise bence söylemeniz lazım. Ama eğer kendiside herşeyi yaşamızsa siz söylemeyin çünkü çevreniz kötü demişsiniz söyledikten sonra ailenizden ve çevrenizden baskı görebilirsiniz.

erkekler iyiliği haketmiyor söyeleme

Konu sahibinin cinsel yolla bulaşan hastalığı ve siğilleri var. Kadın/ erkek fark etmeksizin kimse bir başkasından cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmayı hak etmiyor.

Size yapıldığında hosunuza gitmeyecek hiçbirşeyi başkasına yapmayın.Dürüst olun dürüstlük her zaman kazandırır.Açıkça konuşun kabul etmeyecekse erkenden bitmesi ideali.Ailelerede günah insanlar bu devirde herşeye masraf ediyor sonuçta.

Bakire olup olmamanız kimseyi ilgilendirmez
Ama eğer bir yuva kuracaksanız bunu evleneceğiniz adama söylemeniz gerek kim ne derse desin Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve bunu gizlemen ilerde evliliğinde sorunlara yol açabilir kaldı ki anlaşılmayacak bir şey değil.

Bunu düşündüğüne göre nişanlından bunun onun için önemli olduğu sinyalini almış olduğunu düşünüyorum

Ben bu sitedekileri anlamıyorum ya.
Neyi söyleyecek? Sorulmamış bile bakire misin diye. Durduk yere boynunu büküp "biliyoğr musun ben bakire değilim" falan mı desin? Karşısındaki erkek seks yapmadı mı daha önceden? ya da yaptıysa bunu konu sahibi nasıl bilecek? kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkeklerin bekaret tabusunu aşamamasına hiç şaşırmıyorum ben.
Ya bekarete önem veriyoğğrsaaa??? Aman allahım..ne büyük dert. Biri de demiş ki sana dava açsa yeridir. Ahahah. Ya sizin bekaret zaaar zaaar diye böğüren erkeklerden ne farkınız var mesela?

Valla haklısın ahlak o zarın gitmesin de değil. Sevdiği adamla ya da sevdiğini sandığı adamla birlikte olanla, onla bunla hergün düşüp kalkan kadın, ikisi de bakire değil diye aynı kefeye konuluyor. Tam bir saçmalık.

Boynunu büküp söylemesine gerek yok. Ama görücü usulü kısa sürede evlenmek isteyen adamın niyeti de açıktır. Kadın da bunu bildiği için evlenene kadar bekliyor. Kandırma amacında hareket ediyor.
Bu konuşmayı ben de eşime yapmadım. Ama direkt sevgiliyken seviştik. Salak olmadığı için konuşmasak da bakire olmadığımı biliyordu yani yani bakire gibi evlenmeyi beklemedim
Kalkıp görücü usulü bulup bir yıl dolmadan evlenecek olsam bu işlere girmezdim. Bir de kadın da siğil sorunu da var.
Bu bence haksızlık mesela. Ben böyle bir risk taşıyan biriyle habersiz evlenmek istemezdim. Cinsel hastalıkları dahi saklıyor.

Ashfs bekaretin seviyesi mi var?
Bakire
Az bakire olmayan
Bakire olmayan
Hiç bakire olmayan

Bakire bakiredir, bakire olmayan bakire değildir.

Karşıdaki insanın derdi cinselliği ilk kez beraber yaşamaksa 1 kişi de 10 kişi de bir. O çok kıymetli zar azalarak bitmiyor yani.

Kaldı ki ben eski ilişkilerin anlatılmasını bile saçma buluyorum. Bitmiş gitmiş. Lisede yaşadığı ilişkisini bile sevgilisine anlatan var. Neye yarıyor mesela bu? Tuhafsınız.

Aynı şeyi geçen gün yakın bir arkadaşımla konuştuk. Ben evliyim arkadaşım bekar. Sevgilisi var. Eski erkek arkadaşının aldığı bir kalemlik yüzünden kavga çıkmış.
Ben de dedim adam senin eski erkek arkadaşını niye biliyor kalemliği niye biliyor bu kadar detay onda niye var
Dürüstlüğe önem veririm diyor kız.
İyi bunu anlatmamak dürüstlüğüne zeval getirmez yani. Bu senin özelin. Ortamda 4 kadın vardı hepsi şok oldu aşırı yalancı geldim onlara

Kaldı ki ben eski ilişkilerin anlatılmasını bile saçma buluyorum. Bitmiş gitmiş. Lisede yaşadığı ilişkisini bile sevgilisine anlatan var. Neye yarıyor mesela bu? Tuhafsınız.
yavvvv ben her bokumu anlatıyorum, her bokunu da dinliyorum. birini tüm boyutlarıyla tanımaya yarıyor. yargılamaya değil tanımaya. neler yaşamış, nasıl evrelerden geçmiş, neler öğrenmiş, bugün kime dönüşmüş onu görmeye yarıyor dürüst olmaya da yarıyor misal. bağ kurmaya da yarıyor. sırdaş olmaya da yarıyor. yarıyor da yarıyor. birbirimize cidden uygun muyuz, birbirimizi olduğu gibi benimsiyor muyuz, olduğumuz gibi seviyor muyuz bunu da anlıyorsun mesela. çisel yani "eş" olmak. mesela hiçbir şeyden bahsederken ıkınıp sıkılmıyorsun, saklamana gerek de kalmıyor, ileride ortaya çıkar da kavga eder miyiz stresi yok, kimseyi yalandan etkilemeye çalışmıyorsun, rol oynamıyorsun. olduğun gibisin, kafa rahat, sevgi gerçek, sırdaşsın, bayaaaa iyi.
bitmiş gitmişse madem çocukluğunuza inmeyelim bugünkü psikolojinizi anlamaya çalışırken ya da jinekologa gittiğinizde geçmiş seks hayatınızı sormasınlar bugünkü hastalığınızı muayene ederken? mantıklı şeye tepki verin yav. benim tercihim böyle deyin geçin mesela atıyorum. bana göre de geçmişten banane/sanane diyenler tuhaf.

Partnerimiz psikolog ya da jinekolog değilse çok anlamsız bir örnek olmuş.

Soru işareti de ben neden burdayım diye kendini sorguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…