eğer nişanlınız bakir ise bence söylemeniz lazım. Ama eğer kendiside herşeyi yaşamızsa siz söylemeyin çünkü çevreniz kötü demişsiniz söyledikten sonra ailenizden ve çevrenizden baskı görebilirsiniz.Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
eğer nişanlınız bakir ise bence söylemeniz lazım. Ama eğer kendiside herşeyi yaşamızsa siz söylemeyin çünkü çevreniz kötü demişsiniz söyledikten sonra ailenizden ve çevrenizden baskı görebilirsiniz.
erkekler iyiliği haketmiyor söyeleme
aynen haklısınız o zaman kesinlikle söylemeli benceKonu sahibinin cinsel yolla bulaşan hastalığı ve siğilleri var. Kadın/ erkek fark etmeksizin kimse bir başkasından cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmayı hak etmiyor.
bilmiyordum onu okumadımKonu sahibinin cinsel yolla bulaşan hastalığı ve siğilleri var. Kadın/ erkek fark etmeksizin kimse bir başkasından cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmayı hak etmiyor.
Adam siğilleri görmez mi zatenHpv siğilleri varmış. Söylemesi lazım.
Görür tabi kiAdam siğilleri görmez mi zaten
Valla haklısın ahlak o zarın gitmesin de değil. Sevdiği adamla ya da sevdiğini sandığı adamla birlikte olanla, onla bunla hergün düşüp kalkan kadın, ikisi de bakire değil diye aynı kefeye konuluyor. Tam bir saçmalık.Ben bu sitedekileri anlamıyorum ya.
Neyi söyleyecek? Sorulmamış bile bakire misin diye. Durduk yere boynunu büküp "biliyoğr musun ben bakire değilim" falan mı desin? Karşısındaki erkek seks yapmadı mı daha önceden? ya da yaptıysa bunu konu sahibi nasıl bilecek? kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkeklerin bekaret tabusunu aşamamasına hiç şaşırmıyorum ben.
Ya bekarete önem veriyoğğrsaaa??? Aman allahım..ne büyük dert. Biri de demiş ki sana dava açsa yeridir. Ahahah. Ya sizin bekaret zaaar zaaar diye böğüren erkeklerden ne farkınız var mesela?
Boynunu büküp söylemesine gerek yok. Ama görücü usulü kısa sürede evlenmek isteyen adamın niyeti de açıktır. Kadın da bunu bildiği için evlenene kadar bekliyor. Kandırma amacında hareket ediyor.Ben bu sitedekileri anlamıyorum ya.
Neyi söyleyecek? Sorulmamış bile bakire misin diye. Durduk yere boynunu büküp "biliyoğr musun ben bakire değilim" falan mı desin? Karşısındaki erkek seks yapmadı mı daha önceden? ya da yaptıysa bunu konu sahibi nasıl bilecek? kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkeklerin bekaret tabusunu aşamamasına hiç şaşırmıyorum ben.
Ya bekarete önem veriyoğğrsaaa??? Aman allahım..ne büyük dert. Biri de demiş ki sana dava açsa yeridir. Ahahah. Ya sizin bekaret zaaar zaaar diye böğüren erkeklerden ne farkınız var mesela?
Bende o nedenle girdim bişi olmamış anlaşılanBende konu sahibi gelip biseyleri acikladigini anlatti zannettim.
Ashfs bekaretin seviyesi mi var?Valla haklısın ahlak o zarın gitmesin de değil. Sevdiği adamla ya da sevdiğini sandığı adamla birlikte olanla, onla bunla hergün düşüp kalkan kadın, ikisi de bakire değil diye aynı kefeye konuluyor. Tam bir saçmalık.
TamamHerkeste gelecek diye bir şart yok.
Kaldı ki ben eski ilişkilerin anlatılmasını bile saçma buluyorum. Bitmiş gitmiş. Lisede yaşadığı ilişkisini bile sevgilisine anlatan var. Neye yarıyor mesela bu? Tuhafsınız.
yavvvv ben her bokumu anlatıyorum, her bokunu da dinliyorum. birini tüm boyutlarıyla tanımaya yarıyor. yargılamaya değil tanımaya. neler yaşamış, nasıl evrelerden geçmiş, neler öğrenmiş, bugün kime dönüşmüş onu görmeye yarıyorKaldı ki ben eski ilişkilerin anlatılmasını bile saçma buluyorum. Bitmiş gitmiş. Lisede yaşadığı ilişkisini bile sevgilisine anlatan var. Neye yarıyor mesela bu? Tuhafsınız.
Partnerimiz psikolog ya da jinekolog değilse çok anlamsız bir örnek olmuş.bitmiş gitmişse madem çocukluğunuza inmeyelim bugünkü psikolojinizi anlamaya çalışırken ya da jinekologa gittiğinizde geçmiş seks hayatınızı sormasınlar bugünkü hastalığınızı muayene ederken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?