Doktor herkesten kan gelmek zorunda değil bakirelerden bile kan gelmeyebiliyo dediPeki kan olayı ne olcak? Ben merak ettim o yüzden soruyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor herkesten kan gelmek zorunda değil bakirelerden bile kan gelmeyebiliyo dediPeki kan olayı ne olcak? Ben merak ettim o yüzden soruyorum.
Siğil var siğil görecek adam Allah Allah yaBende hpv olduğunu her türlü nasıl anlayacak belki ondada var nerden bilcem bunu
Nasıl anlayacak ki ?Esnek diyecek de, adam her türlü anlar yani.
Ayh anlar anlar işte. Kan gelmese de anlar. Deli ettin biziDoktor herkesten kan gelmek zorunda değil bakirelerden bile kan gelmeyebiliyo dedi
Siğil yok şuan yaktirdim doktor virüs yükün az tekrar cikacagini düşünmüyorum dedi 3 defa tekrarladi yaktirdim artık büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi doktorSiğil var siğil görecek adam Allah Allah ya
Daha önce hiç penis girmemişti ayırt edebilir adam cinsel ilişki yaşadıysa ki yaşamıştırNasıl anlayacak ki ?
Siğil yok şuan yaktirdim doktor virüs yükün az tekrar cikacagini düşünmüyorum dedi 3 defa tekrarladi yaktirdim artık büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi doktorSiğil var siğil görecek adam Allah Allah ya
Bende soruyorum size işte nasıl anlar ?Ayh anlar anlar işte. Kan gelmese de anlar. Deli ettin bizi
Ahahah senden bunu beklerimFlörte pasta grafikli powerpoint sunumu yapma fikri, çık aklımdan.
Doktor vajina yapısı gereği uzun süre ilişki yasamayinca eski halini alır dedi hiç bi şekilde anlayamaz dediDaha önce hiç penis girmemişti ayırt edebilir adam cinsel ilişki yaşadıysa ki yaşamıştır
İlk ilişkilerimdeki cinsel ilişkiyle şimdiki arasında farkı ben bile anlıyorum. Daha kolay giriyor. İlla detayla mı anlatalımSiğil yok şuan yaktirdim doktor virüs yükün az tekrar cikacagini düşünmüyorum dedi 3 defa tekrarladi yaktirdim artık büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi doktor
Bende soruyorum size işte nasıl anlar ?
Hayır yani geçmişimden utanmıyorum ki saklayayım.Sanki iki seçenek var. Ya bakireyim diyeceksin saklayacaksın. Yada herkesi yazılı belge vereceksin eline.
Bakire olduğunu söylemeden de geçmişini anlatmama ihtimalin var
Atma ya hiç bir doktor böyle şeyler demezDoktor vajina yapısı gereği uzun süre ilişki yasamayinca eski halini alır dedi hiç bi şekilde anlayamaz dedi
Yakın arkadaşım 2 seneye yakın uğraştı siğille. Bitti, tekrarladı, bitti, tekrarladı. Umarım tekrarlamaz, zor bir süreç.Siğil yok şuan yaktirdim doktor virüs yükün az tekrar cikacagini düşünmüyorum dedi 3 defa tekrarladi yaktirdim artık büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi doktor
Internetten arastırırsanızda görürsünüz söylediğim biseye inanmiyosunuz size niye yalan söyleme gereği duyuyum neyse onu yazıyorum 2 3 tane kadın doğumcuya sordum bu soruyuAtma ya hiç bir doktor böyle şeyler demez
Allah aşkına şu doktorun adını versene.Doktor vajina yapısı gereği uzun süre ilişki yasamayinca eski halini alır dedi hiç bi şekilde anlayamaz dedi
Seni şoyle tahta önünde elinde çubukla düşündüm bi anFlörte pasta grafikli powerpoint sunumu yapma fikri, çık aklımdan.
Onda olup olmadığını bilmiyorsun ama sende var olduğunu biliyorsun. Bu sorguyu ona yapabilecek misin?Bende hpv olduğunu her türlü nasıl anlayacak belki ondada var nerden bilcem bunu
Sezeryan doğurdum, doğumdan sonra iki ay ilişkim olmadı. İlk ilişkide de yine ilk geceki gibi zorlanma olmadı. Kendini kandırıyorsun bakalım nasıl patlayacaksın çok merak ediyorum. Ayrıca eşimden önce bir senelik bir boşluğum da vardı kimseyle seks yapmadığım. Bir senede de dediğin gibi bir durum olmadı. Bariz belliydi yani. Rol keseceğini sanıyorsun özetleSiğil yok şuan yaktirdim doktor virüs yükün az tekrar cikacagini düşünmüyorum dedi 3 defa tekrarladi yaktirdim artık büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi doktor
Bende soruyorum size işte nasıl anlar ?
Grafiklerim hazır zaten biliyorsun ahshfsAhahah senden bunu beklerim![]()