Hpv negatif testimdeE nabıza düşmemiş mi? Yarın öbür gün birlikte doktora gidince ya doktor söylerse falan filan bin türlü ortaya çıkabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hpv negatif testimdeE nabıza düşmemiş mi? Yarın öbür gün birlikte doktora gidince ya doktor söylerse falan filan bin türlü ortaya çıkabilir.
Yahu o zaman görücü usulü tanıdıktan mı bulur evlenir adam. Görücü usulü olunca sorma gereği duymamış.Ee belki sallamıyordur?
Bilmiyorum ama ailesi muhafazakar bi aile o yüzden anlatırsam ters tepki vereceğini dusunuyorumEe belki sallamıyordur?
Ah be çocuğum bile bile hayatını yakacaksın.Bilmiyorum ama ailesi muhafazakar bi aile o yüzden anlatırsam ters tepki vereceğini dusunuyorum
Hastalık olmasaydı sizin düsünceniz yinemi aynı olacaktı peki ?Yahu o zaman görücü usulü tanıdıktan mı bulur evlenir adam. Görücü usulü olunca sorma gereği duymamış.
Ailesine söylerse beni öldürürler dediğine göre öyle bir ortam da yok.
Nisanlımı seviyorum ama düğünede 3 ay kalmışken nasıl ayrılıyım ne diyip ayrılıyım gerçekten çok zorAh be çocuğum bile bile hayatını yakacaksın.
Bu tiple evlenmek zorunda mısın!
Evlenme yahu evlenme.
Düzgün biri çıkar karşına, aileler maileler girmez araya en azından
Evet muhafazakar ailenin görücü usulünü tercih eden çocuğuyla evlenmeye kalkıp böyle bir risk almazdım ben.Hastalık olmasaydı sizin düsünceniz yinemi aynı olacaktı peki ?
Niye sorsun ki görücü usulunun amacı gayet ortadaSordumu hiç sana peki?
Peki sana bir soru görücü üsulu muhafazalar biriyle tanışıp nişanlanırken ne düşündün nasıl olacak diye hiç düşünmedim mi bu?Nisanlımı seviyorum ama düğünede 3 ay kalmışken nasıl ayrılıyım ne diyip ayrılıyım gerçekten çok zor
Peki şuan gerçeği anlatsam sizce ayrılırmı yoksa kabullenip yoluna devam edermi kimseye söylemeden yoksa çevreye anlatıp öylemi ayrılır bunlardan hangisini yapacağını bilmediğim için korkuyorumEvet muhafazakar ailenin görücü usulünü tercih eden çocuğuyla evlenmeye kalkıp böyle bir risk almazdım ben.
Kendine yapıyorsun kendine.
Nişanlın nasıl biri bilemem ki?Peki şuan gerçeği anlatsam sizce ayrılırmı yoksa kabullenip yoluna devam edermi kimseye söylemeden yoksa çevreye anlatıp öylemi ayrılır bunlardan hangisini yapacağını bilmediğim için korkuyorum
Ben anlatırım diye düşünüyodum kabul ederse eder kafasindaydim tanışma asamasindayken ama ablam anlattirmadi etrafa yayar diktirirsin söyleme tarzında şeyler soyledi korktum bendePeki sana bir soru görücü üsulu muhafazalar biriyle tanışıp nişanlanırken ne düşündün nasıl olacak diye hiç düşünmedim mi bu?
Bende bilemiyorum nasıl tepki vereceğini o yüzden korkuyorum soylemeyeNişanlın nasıl biri bilemem ki?
Bınu sen bileceksin
Ablan da ayrı kafasızmış gerçekten.Ben anlatırım diye düşünüyodum kabul ederse eder kafasindaydim tanışma asamasindayken ama ablam anlattirmadi etrafa yayar diktirirsin söyleme tarzında şeyler soyledi korktum bende
Diktir madem buna güvendin.Ben anlatırım diye düşünüyodum kabul ederse eder kafasindaydim tanışma asamasindayken ama ablam anlattirmadi etrafa yayar diktirirsin söyleme tarzında şeyler soyledi korktum bende
Vicdanen bende rahat değilim gerçekten çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum aklıma kendime bisey yapmaktan başka bi ihtimal gelmiyoDiktir madem buna güvendin.
Konu nerden tutsan elinde kalıyor ablaya da bak, şunuda söylim bazı şeyleri yaşamadığım için sallıyor değilim eşimin tarafı haremlik selamlık şeklinde muhafazakar insanlar ayrıca eşimden önce uzaktan bir akrabasiyla sevgiliydim ama hiç kendimi saklamadım benimle biri evlensin diye hatta bi sefer bu konuda konuşacak oldu dedim aha kapı çıkarmısın totona mı sokarsin sen karar ver çıkmadı totosuna soktu galiba bilmiyorumBen anlatırım diye düşünüyodum kabul ederse eder kafasindaydim tanışma asamasindayken ama ablam anlattirmadi etrafa yayar diktirirsin söyleme tarzında şeyler soyledi korktum bende
Kendine bir şey yapmaya kalkma.Vicdanen bende rahat değilim gerçekten çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum aklıma kendime bisey yapmaktan başka bi ihtimal gelmiyo
Siz evlenmeden önce bakiremiydiniz peki ?Konu nerden tutsan elinde kalıyor ablaya da bak, şunuda söylim bazı şeyleri yaşamadığım için sallıyor değilim eşimin tarafı haremlik selamlık şeklinde muhafazakar insanlar ayrıca eşimden önce uzaktan bir akrabasiyla sevgiliydim ama hiç kendimi saklamadım benimle biri evlensin diye hatta bi sefer bu konuda konuşacak oldu dedim aha kapı çıkarmısın totona mı sokarsin sen karar ver çıkmadı totosuna soktu galiba bilmiyorum![]()
Bu mu yani?Vicdanen bende rahat değilim gerçekten çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum aklıma kendime bisey yapmaktan başka bi ihtimal gelmiyo