Hiç gizlenecek bişey gibi durmuyorŞu siğil nasıl birşey hala bakamadım ya netten.fondotenle kapatılır mı kapatılmaz mı meraktayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gizlenecek bişey gibi durmuyorŞu siğil nasıl birşey hala bakamadım ya netten.fondotenle kapatılır mı kapatılmaz mı meraktayım![]()
Kız kapatilsa ne olucak adam oral yapmak isterse yaŞu siğil nasıl birşey hala bakamadım ya netten.fondotenle kapatılır mı kapatılmaz mı meraktayım![]()
Ay bende ilk kez görüyorum hiç böyle birşey beklemiyordumHiç gizlenecek bişey gibi durmuyor
Siskin et benleri gibi ama sarkik duruyor bacimsu, ben sana amme hizmeti yapayım.Şu siğil nasıl birşey hala bakamadım ya netten.fondotenle kapatılır mı kapatılmaz mı meraktayım![]()
Bir tane bile olsa dikkat çekecek bişey ve adam illaki görecek yani bile bile ladesAy bende ilk kez görüyorum hiç böyle birşey beklemiyordum![]()
Fotoğraf attılar buraya gördüm. Kocaman kocaman şeylermiş. Nasıl saklanır bunlar?Siskin et benleri gibi ama sarkik duruyor bacimsu, ben sana amme hizmeti yapayım.
Su an olmadigini soyluyor, yaktirmis, ona guveniyorFotoğraf attılar buraya gördüm. Kocaman kocaman şeylermiş. Nasıl saklanır bunlar?
Tabi ki kimse demez. Adam evlendikten sonra pat diye siğil çıkarınca kimi suçlayacak? Tabi ki konu sahibini.Valla sen kocamı biliyorsun. Aşırı munis, yumuşak insandır. Senelerdir bir kere bile kıskançlık gibi güven sorunu da yaşamadık.
Bak bugün siğil çıksın ikimizden birinde iş büyük boşanmaya da gider:
Aklımıza aldatma gelir.
Ha olur öyle demeyiz.
Kimse demez.
Adam evlenmeden önce hangi rahatsizligi olursa olsun bulasiciysa eger gorucu usulu evlendiği karisina mok atarak siyrilir zaten isin icinden, cunku bosaninca evlenebilmesi icin masum/magdur taraf olmasi gerekiyor malum.Tabi ki kimse demez. Adam evlendikten sonra pat diye siğil çıkarınca kimi suçlayacak? Tabi ki konu sahibini.
Ben hiç sanmıyorum ki geçmişteki ilişkilerimden kaptım deyip konuyu kapatsın. Görücü usulü evlenen birisi kolay kolay kabullenmez bu durumu. Esas o zaman ailelere duyurur mevzuyu, kızınız hasta olduğunu gizlemiş, hastalık da cinsel ilişkiyle bulaşıyormuş dediği zaman bitti işte.
Bizim uzaktan bir akrabanın kızı böyle evlendi, ben o zaman çocuktum. Birkaç ay sonra boşanma haberi geldi. Damat tarafı kızınızın o tarafında yaralar çıkıyor demiş, herkese de duyurmuş. Büyük ihtimalle de hpv idi. Başka hastalık var mı böyle bilmiyorum.
Benden oldu diyeceğini sanmıyorum, işin açığı görücü usulüyle evlenen bir adamdan da bunu beklerim. Çoğu hata bende demez bence.Adam evlenmeden önce hangi rahatsizligi olursa olsun bulasiciysa eger gorucu usulu evlendiği karisina mok atarak siyrilir zaten isin icinden, cunku bosaninca evlenebilmesi icin masum/magdur taraf olmasi gerekiyor malum.
Aynen oyle.Benden oldu diyeceğini sanmıyorum, işin açığı görücü usulüyle evlenen bir adamdan da bunu beklerim. Çoğu hata bende demez bence.
Konu sahibi hayır senden ötürü oldu dese bile kavga çıktığı ile kalır. Hani çok bastıran haklı çıkar vs. sanıyor konu sahibi. Ama öyle ya da böyle zararlı çıkan kendisi olacaktır. Adam kendi kafasında veya tıbben hasta olmadığından eminse konu sahibi asla kurtaramaz buradan. Erkekler de zaman zaman test yaptırıyor. Benim bir arkadaşım güvensiz bir ilişki yaşadığını, sonra gidip tüm testleri yaptırdığını söylemişti. Belki de eş adayı da yakın zamanlarda yaptırmıştır o testleri ve sağlam olduğundan emindir. Ya da aynı konu sahibi gibi sabit fikirlidir ve emindir kendinden.
Bu arada cidden öyle ilk evliligim den bu sebepten ayrildim o. Ç hpv nin çeşitli türlerine sahip miş evlendim uc ay sonra pat heryer sigil bosadim vücudumdan da attim şükür simdi iyiyim tekrar evlendim çocuğum var önce ki evliligim görücü usulü zaten erkeklerin görücü usulü evlenme nedeni her boku yiyip temiz aile kizi aramalaribu arada erkekte de siğil olmadığı ne malum. çoğu erkekte siğil var. evlenmeden önce açık iletişim kurmazsan ve hatta cinsel beraberlik yaşamazsan böyle arafta kalıyorsun işte. halbuki belki adamda da var ne malum... kim bilebilir. konuşulması gereken şeyler var. konuşmuyorlar. hepsi cehaletten. okumakla ilgisi yok. tecrübesizlikten kaynaklı cehalet bu.
Kırk yılda bir biriyle yatıyorlar onda da hasta oluyorlar ha.nasıl bağışıklık sistemleri var anlayamadım.10 senedir çok eşliyim ve baya da aktifim.ne hasta olduğum var ne hamile kaldığım.resmen bana sen onlara bakma keyfine bak demişler.Kız kapatilsa ne olucak adam oral yapmak isterse yaağzı burnu hep fondoten
![]()
Bu konu sahibinde mi var?Hiç gizlenecek bişey gibi durmuyor
Konu sahibinde hpv varmış siğillerini yaktırmış bir daha çıkmaz diye ümit edip nişanlısına söylemiyorBu konu sahibinde mi var?
Daha once hpv negatif geldi demişti hala pozitif mi hpv?
Sen sanki hamile kalıp aldırmamış mıydın neyse başladı bizim mesaiKırk yılda bir biriyle yatıyorlar onda da hasta oluyorlar ha.nasıl bağışıklık sistemleri var anlayamadım.10 senedir çok eşliyim ve baya da aktifim.ne hasta olduğum var ne hamile kaldığım.resmen bana sen onlara bakma keyfine bak demişler.tanrı mı dersin doğa mı neyse inanca göre.
Daha önce bir testinde negatif çıkmış ama siğilleri daha yeni bitmiş. Testi ilk başta yaptırdıysa daha virüs yükü artmadığı için negatif çıkmış olabilir. Aktif olarak siğilleri varmış 1,5 yıldır. Ara ara tekrarlıyormuş.Bu konu sahibinde mi var?
Daha once hpv negatif geldi demişti hala pozitif mi hpv?