Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Bunları biliyor zaten. 3-4 doktora gitmiş ya, doktorların bunları söylememesi mümkün değil.

Ya bende daha ne olduğu belli değilken adam "sonuç gelene kadar ilişkiye girmeyin" dedi. Hpvli birine "korunarak gir bir şey olmaz" demeleri mümkün değil.

Konu sahibinin taşıdığı virüs kanser yapan değil, siğil yapan olduğu için "aman nolacak ölmeyecek ya" diyor.

Doktorların söylediği her şeyi kendi işine geldiği gibi yontarak inanıyor. Yoksa ben hiçbir doktorun "partnerinize hpvyi söylemenize gerek yok" dediğine inanmak istemiyorum. Bu direkt malpraktis. Benim partnerim yapsa o doktoru da şikayet ederim, bana bulaşacak hastalığı gizlemeye teşvik ettiği için.

Basit bir enfeksiyon veya mantarda bile eşinize söyleyin, ilişkiye girmeyin diyor doktorlar.
Hah şimdi onu yazacaktım zamanında smear vermeye gittiğimde bi sorun yok az akıntı var önemsiz ama bi ilaç yazayım dedi dr ve ilişkiye girmeyin eşinizde kullansın dedi bu kadar basit birşey için bile gerçekten bizi mi salak sanıyor kendini mi akıllı saniyor anlamadım

Dediğiniz gibi en başta bakış açısını öğrenmesi gerekirdi, ama en azından hala evlenmemişken bi şekilde nişanlısının bu konulara bakış açısını öğrenebilir. Yumurta kapıya dayanmış çare arıyor. Ama bence zaten ilk gece kanama olmayınca esnek olduğunu söyleyecek. Bir öyle iki öyle ama adam bi yerde o kanamayı görmek isteyecek, problem eden biriyse eğer. Ne yardan ne serden vazgeçemem diyorsa Kızlık zarı ameliyatı olsun. Belli ki her türlü gerçeği söylemekten kaçınıp yalan söyleyecek.
Olay kızlık zarı değil ki hastalığı. Hadi kızlık konusunu bir şekilde halletti hastalik ne olacak? Ona da bir kılıf uydursa bile elbet adama bulaşacak insanın hayatıyla oynuyor ama gene de ben g*tümü kurtarayım gerisi beni ilgilendirmez kafasında.

Basit bir enfeksiyon veya mantarda bile eşinize söyleyin, ilişkiye girmeyin diyor doktorlar.
Aynen, gebelik sonrası mantar sorunu oldu, doktorum eşli tedavi gerekiyor dedi ikimize de ilaç verdi.
Burda en savunmayacak kişiler bizler savunduk valla ama asla anlamıyor zaten olayın bekaretle hiç ilgisi yok 🤦🏼‍♀️ ben siğilleri ilk kez gördüm yani onların farkedilmeme ihtimali yok ki adam clup clup gezen biri olduğuna göre hiçde bunları yiyecek biri değil gene diyorum kendi düşen ağlamaz evlensin rezil olsun ne diyelim 🤷🏼‍♀️
Yok farkındayım mevzu bekaret değil de, bunun için evlenecek gibi yazılar okudum da onun üzerine yazdım son kısmı.

Konu sahibi ne deseniz dinlememiş, dinlemeyecek de ben de başka genç hatunlara konu sahibinin gittiği yoldan gitmeyin demek için yazmış olayım 😬

Kimse kendisi için bir başkasının hayatını zehir etmesin, HPV grip değil ilaç içtim geçti diyemiyorsunuz.

Bunları biliyor zaten. 3-4 doktora gitmiş ya, doktorların bunları söylememesi mümkün değil.

Ya bende daha ne olduğu belli değilken adam "sonuç gelene kadar ilişkiye girmeyin" dedi. Hpvli birine "korunarak gir bir şey olmaz" demeleri mümkün değil.

Konu sahibinin taşıdığı virüs kanser yapan değil, siğil yapan olduğu için "aman nolacak ölmeyecek ya" diyor.

Doktorların söylediği her şeyi kendi işine geldiği gibi yontarak inanıyor. Yoksa ben hiçbir doktorun "partnerinize hpvyi söylemenize gerek yok" dediğine inanmak istemiyorum. Bu direkt malpraktis. Benim partnerim yapsa o doktoru da şikayet ederim, bana bulaşacak hastalığı gizlemeye teşvik ettiği için.

Doktor kanser yapan türden değil demiştir diğerleri kendinin sahte vicdan rahatlatması

Hiçbir doktor onun söyledikleri minvalde konuşmaz hepimiz biliyoruz ama kendi sadece yalanlarına odaklanmış ve algılarımın tümünü kapatıp her söylenene kılıf buluyor

Beni ürküten bu cahil cesareti yani insan bir adım ötesini düşünmez mi ,adam siğilleri görünce başına gelecekleri hesap etmek bile istemiyor biz bile düşünüyoruz kendi sadece inkar psikolojisini çalıştırıyor ,şu an nişanlı ve kimse bilmeden vazgeçerse her şey yolunda gider ama bunu bi şekilde yuttururum diye devam edip kendi ayağına sıkacak herkes duyacak ,adam onca masraf edip bir de bu yalanları öğrenince anlayışla karşılayacak sanıyor ,saçma sapan bir gözü karalık

Birde bu kadar bulaşıcı şey bence heryerden bulaşabilir 🤷🏼‍♀️
Aslında tam öyle değil. Hpv bulaşı için virüsle direkt temas gerekiyor. Virüs vücut dışında çok uzun ömürlü değil. Ortam sıcaklığı vs de etkiliyor virüsün hayatta kalma süresini.

Mesela hpvli partnerin genital bölgesini elledikten sonra kendini ellersen el ile taşımış oluyorsun. Direkt ilişki de gerekmiyor yani taşınması için.

Aslında tam öyle değil. Hpv bulaşı için virüsle direkt temas gerekiyor. Virüs vücut dışında çok uzun ömürlü değil. Ortam sıcaklığı vs de etkiliyor virüsün hayatta kalma süresini.

Mesela hpvli partnerin genital bölgesini elledikten sonra kendini ellersen el ile taşımış oluyorsun. Direkt ilişki de gerekmiyor yani taşınması için.
Ama misal wc ye arka arkaya giriyoruz bu baya bir risk gibi aman ya çok garip işler

Birde bu kadar bulaşıcı şey bence heryerden bulaşabilir 🤷🏼‍♀️
Rahim ağzından tarıyorlar, varlığını orda sürdüror hav. rahim ağzına kadar giden bir tuvalete oturmadığımız için, havluyu gerekli sıcaklıkta tutup canlı dokuyla birlikte rahim ağzımıza değdiremeyeceğimiz için bulaşmaz bibim, benim paylaştığım video var üstte ona bak izle bi.

Türüne göre değişiyor da vücuda değenler için müşteri kendi başlığını satın alıyor zaten. Öyle herkese aynı şeyi değdirmiyorlar.
Benim bir zamanlar gittiğim yerde tene temasla yapiyorlardi. Herkes başlığını da satın almıyordu yalandan bir streçle sarıyorlardı değen yeri herkese kullanıyorlardı.

Back
X