Bakire değilmiş..

Bi tanidigim vardi bakire olmadigi icin cok saf biriyle evlenip 3 ay sonra cekip gitmisti.. Kimse sorun etmiyo artik cunku o bosanmis biri ve haliyle bakire olmasi gerekmiyo'

Canım o tipler öyle zaten bu konuda ki kızı da öyle düşündüm saf birini bul nikahı kıydır felsefeleri bu oluyor genelinin. Benim arkadaşımda boşandı yaşı genç şimdi her gün biri ile takılıyordu nasıl olsa dull derler diye sora çok kötü patladı şimdi işten alındı evde yaşca büyük kuzeni ile evlendirecekti babası annesi bırakmadı araya girenler oldu.

Konu sahibi olaya çok girmesin kararı açıkca arkadaşına bıraksın

Kızı hem takdir ettim hemde takdirde tereddüt ettim.
İnandığı şeyi yapar. Arkasında durması gerekir. Dürüst davranmış, durumunu açıklamış. Fakat işte sandığın gibi saf temiz değilim tarzındaki kelimeleri aslında kendisinin inandığı şeyi yapmadığını da gösteriyor.
Ne malum arkadaşınla da aynı şeyleri yaşayıp sonrasında başka birine de palavralar atmayacağı ?
Bir de şu durum var bir kişinin görüşleri dışarıdan az çok anlaşılır. Arladaşınız da sanıyorum bekarete önem veren biri. Kız bile bile geliyor, bir şeye güveniyor. ki oda arkadaşınızın özürü.. Nasıl olsa beni kabul eder mantığı.
Bence yol versin kıza. Kendi gibi düşünen yaşayan insanlara gitsin. Demagojiye gerek yok.

Bakire olmayan kız ahlaksızdır, kötüdür bakire olan kız namusludur el değmemiştir diye birşey yok artık. Şu an şu devirde bakire olup birçok şey yapan o kadar kız var ki...ben genç kesim olarak görüyorum o yüzden insanın ahlakını, iyi niyetini buna göre degerlendiremeyiz.

Kızla denesinler, baktı ilişki güzel gidiyor, kız iyi niyetli, sadık, değer bilen, değer veren biri..eğer böyle olursa bence bakire olup olmamasını sorun etmesin. Bundan daha önemli şeyler var, kişilik gibi. Bu zamanda kafa dengi, iyi niyetli insan bulmak zor, kız dürüst davranmış takdir ettim.

bakıre olmayan kızlar mutlulugu haketmıyor dıye bır sey yok...kımseyı de ılgılendırmez ancak şöyle bır durum var bu bakıre olmayanlar ıkıye ayrılıyor bence:)
bakıre olmayıp sevdıklerıyle beraber olanlar var ama bırde önüne gelen adamla yatıp kalkanlar var eger ıkıncısıyse ayrılmalı bence arkadasın canım en ıyısı ılk olarak flört asamasına geçmeden kızı tanımaya çalışmalı..
insanın ruhu kalıtelı temız olmalı her seyden once...

Arkadaşının aklında bakire olmayan biriyle birlikte olmak yokmuş.
Durumu öğrenince şaşırmış ve kız olarak senin düşünceni sormuş herhalde.
Sen tarafsız olarak kendi görüşünü söyleyip çekilebilirdin aslında.
Yani arkadaşın ve sevgilisini baz almadan,konu hakkında genel fikrini söyleyebilirdin.

Kızı tanıyor musun bilemiyorum.
Son yazılan kandırma meselesini okuyana kadar iyimser düşünmüştüm.
Ama arkadaşının kullanılma ihtimali beni de rahatsız etti.İnşallah öyle değildir.

Burada bakire olmayan ve bunu dert eden üyelere,dürüst olmalarını öneriyoruz.
Doğru kişinin eğer seviyorsa bekarete önem vermeyeceği yazılıyor.
Bu açıdan bakınca,kızın açıklaması doğru görünüyor.

Eğer gerçekten bu çocuk beni böyle de kabul eder çünkü özrü var mantığıyla yaklaşmışsa çocuğa ve açıklamışsa uzak durmalı, ama samimiyetindense tabiki dürüstlüğü çok güzel bir şey.Eğer önem vermeyen bir erkekse devam etsin. Aslında bence size sorma sebebi de kızların bu konuyu ne kadar önemsediği olabilir. Yani bir erkek tamam önemsiyor ama kızlar gelecekteki erkekte geçmiştekini arıyor mu filan belki böyle şeylere takılmışsa sormuş da olabilir.Belli ki bu çocuk bir kızın bakış açısını görmek istiyor.

Merhaba böyle başlık açtığım için kusura bakmayın ama başka türlü ilgi görmüyor konular:)
Bir arkadaşım var yıllardır arkadaşız erkek kendisi, dertlerimizi falan hep paylaşırız birbirimizle.
Bu kişinin hiç sevgilisi olmadı şimdiye kadar 25 yaşında ve bacaklarında biraz sorun var engelli raporu var bu yüzden kızların ona yaklaşmadığını düşünüyor. Aslında çok yakışıklı ve temiz kalpli biri çokta efendi.
Şimdi bir kızla tanışmış yaklaşık bir aydır sevgililer şimdiye kadar hiç sorun olmamış aralarında ama dün gece kız bakire olmadığını söylemiş
Ben sandığın kadar temiz değilim falan filan demiş, geçmişimi yok sayamam ama geleceğimi de bu yüzden mahvedemem demiş
Senle yeni bir sayfa açtım ama sana karşı hep mahcup olacağım demiş.
Tabi arkadaşımın da kafası karışık, şimdi bana soruyor ne yapacağım ben diye.
Ben de cevap veremedim, ama kızın dediği gibi geçmiştense gelecek daha önemli dedim.
Artık mutlu olmasını da istiyorum, ama ona neler söylemem gerekir bilemiyorum, kendimi kızın yerine koyduğumda kız için de çok zor olduğunu düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, beni sever o da benim düşüncelerime önem verir belki etkilenir söylediğim şeylerden o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

canım artık böyle şeyleri kafasına takan az insan kaldı gelecege baksınlar bence.arkadasın kendisini gerçekten sevecekse bu bayan bakire degil diye dert etmesin canım.b
ki bakire bi kızbuldugunda içi rahat mi edecek bakire demek hiçbişey yaşamadı demek degilki
kızlıkzarına kadar olayı ilerletim zarı yırtmadan işhalledenler de var.afedersiniz herkesten özür dilerim ama öyle yani
AMA kızın şu psikoloji ile arkadasına gelmediğinden emin olun " ben bakire degilim. kabul etse ancak bu çocuk eder beni" dememiştir umarım
böyle değilse hiçççç sorun yokk.

KAFANIZ RAHAT OLSUN

kadınlar klubunde bir erkeğin sözüm ona onuru için bir kızın bacak arası(!) mı tartısılıyor....:53:

ee biz bile bir kızın evlilik öncesi ilişkisi var mı yok mu umursarsak erkekler daha çokkkkk kızlık zarı için gurur yaparlar haberimiz olsun

Merhaba böyle başlık açtığım için kusura bakmayın ama başka türlü ilgi görmüyor konular:)
Bir arkadaşım var yıllardır arkadaşız erkek kendisi, dertlerimizi falan hep paylaşırız birbirimizle.
Bu kişinin hiç sevgilisi olmadı şimdiye kadar 25 yaşında ve bacaklarında biraz sorun var engelli raporu var bu yüzden kızların ona yaklaşmadığını düşünüyor. Aslında çok yakışıklı ve temiz kalpli biri çokta efendi.
Şimdi bir kızla tanışmış yaklaşık bir aydır sevgililer şimdiye kadar hiç sorun olmamış aralarında ama dün gece kız bakire olmadığını söylemiş
Ben sandığın kadar temiz değilim falan filan demiş, geçmişimi yok sayamam ama geleceğimi de bu yüzden mahvedemem demiş
Senle yeni bir sayfa açtım ama sana karşı hep mahcup olacağım demiş.
Tabi arkadaşımın da kafası karışık, şimdi bana soruyor ne yapacağım ben diye.
Ben de cevap veremedim, ama kızın dediği gibi geçmiştense gelecek daha önemli dedim.
Artık mutlu olmasını da istiyorum, ama ona neler söylemem gerekir bilemiyorum, kendimi kızın yerine koyduğumda kız için de çok zor olduğunu düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, beni sever o da benim düşüncelerime önem verir belki etkilenir söylediğim şeylerden o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

Arkadaşının kafasını karıştıran ne!? tam olarak ne? ben bunu anlamıyorum gerçekten.. bakire değilse ne oluyor aldatır mı..ucuz mu oluyor basit mi :19: :ssz:

gayet dürüst temiz bir kız var karşısında..bir kadın karşısındakini bakireyim diye kandırmak isterse her türlü kandırır.. Yalan söyleyip Aptal yerine koysaydı arkadaşın o kıza daha fazla mı aşık olacaktı :ssz:

kusura bakmayın kızıyorum böyle şeylere..kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.

bir bayan olarak arkadaşına bir şey söyleyememiş olman gerçekten üzücü :ssz:

Son düzenleme:
evlilik öncesi cinselllik yaşamak naıl bır seçimse yaşamamkta öyle herkes bu şekilde kabul edecek dıye bişi yok bence sıze anlattığına göre bunu kaldıramıycak arkadaşınız sorun olarak görmese bu kadar özel konuyu başkasıyla paylaşmazdı aslında ıkı durumdada paylaşmaması gerekir bence ayrılmalı çünkü bunu yenemıycek bu şekilde ıkısıde mutsuz olur

Arkadaşının kafasını karıştıran ne!? tam olarak ne? ben bunu anlamıyorum gerçekten.. bakire değilse ne oluyor aldatır mı..ucuz mu oluyor basit mi :19: :ssz:

gayet dürüst temiz bir kız var karşısında..bir kadın karşısındakini bakireyim diye kandırmak isterse her türlü kandırır.. Yalan söyleyip Aptal yerine koysaydı arkadaşın o kıza daha fazla mı aşık olacaktı :ssz:

kusura bakmayın kızıyorum böyle şeylere..kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.

bir bayan olarak arkadaşınıza bir şey söyleyememiş olmanız gerçekten üzücü :ssz:

Ben biraz hak veriyorum aslında neden biliyor musunuz.. Merak etmiş de olabilir acaba kızlar nasıl bakıyor bu duruma diye.Çünkü neticede erkekler cinselliği sadece yaşamış olmak için yaşayabiliyorlar.Ama kadınlar genelde değer veriyor aşık oluyor, belki unutur mu unutmaz mı karşılaştırır mı ne bilym bir dolu şey bu tarz da düşünmüş olabilir bence. Tabi ilk akla gelen temizlik günahkarlık falan oluyor da şahsen ben böyle şeylerde bir kızın bakış açısını almak için de sormuş olabileceğine inanıyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle arkadaşını ayıpladım çünkü kız arkadaşı ona birşey söylemiş dürüst davranarak. Arkadaşın gelip sana anlatmış. Bazı şeyler kimseye anlatılmaz, en yakına bile.
Arkadaşın bunu kendi içinde halletmeli, sana anlatmamalıydı.
Öte yandan bence arkadaşın ön yargılı olmamalı. Kızın karakterini tahlil etmeye çalışsın, sırf başkasıyla bişeyler yaşamış diye bırakmasın bence.
Önceden tabuymuş böyle şeyler ama artık daha normal geliyor kulağa.

bence arkadaşınız aslında sorun ediyor bakire olmamasını
ama kendi durumundan dolayı ''bana kimse bakmıyor ,bu kızı da kaçırmayayım''diye düşünürse
ilerde çok sorun yaşarlar..
yani kızın başına kakıp durur bu durumu
bence aklında zerre şüphe varsa yolllarını ayrısınlar..

Tüm yorumları okudum ve dikkate alacağım, herkese teşekkürler..
Bu konuya fazla karışmayı düşünmüyorum sadece kendini benim yerime koy cevap ver dedi ben de ona cevap verdim kendi görüşümü söyledim o kadar..

geçmişini beynine kazıyıp kızın geleceğinide mahvedecekse arkadaşınız bitirsin ilişkiyi...
ama eğer kabul edeceksede unutmayı kazısın beynine ve asla yüzüne vurmamayı...

Ben biraz hak veriyorum aslında neden biliyor musunuz.. Merak etmiş de olabilir acaba kızlar nasıl bakıyor bu duruma diye.Çünkü neticede erkekler cinselliği sadece yaşamış olmak için yaşayabiliyorlar.Ama kadınlar değer veriyor aşık oluyor, belki unutur mu unutmaz mı karşılaştırır mı ne bilym bir dolu şey bu tarz da düşünmüş olabilir bence. Tabi ilk akla gelen temizlik günahkarlık falan oluyor da şahsen ben böyle şeylerde bir kızın bakış açısını almak için de sormuş olabileceğine inanıyorum.

umarım senin kadar masum bakıyordur canım... kızlar nasıl bakıyor diye merak edebilir bunda sorun yok, bence sorun konu sahibinin cevap verememesi :ssz: gerçekten üzücü...
ki kızın özelini anlatmamalıydı.. farklı örnekle sorabilirdi...
ama görünüyor ki arkadaşı dürüstlüğü kaldıramıyor.. kız adetliyken ilişkiye girecek sonra kimseyle elim elime değmedi ilk erkeğim sensin diyecek adam da vay be ne namuslu kız diyecek. işte bu! diyecek :37: :ssz: kusura bakmasın o adam da bunu hak ediyor :19:

bu konuda toplumun iki yüzlülüğüne yanlılığına kızıyorum...o nedenle sert konuşabilirim üzerinize alınmayın lütfen :kkk: :kkk:

Son düzenleme:
ne olmuş ki. Kız açıkça söylemiş. Bence kıza güveniyor, eşi olabileceğini düşünüyor ve gerçekten seviyorsa içi rahat bir şekilde ilişkisine devam etsin.
Erkekler " ben bakir değilim" diye açıklama yapmıyorlar da kızlardan neden bakireyim ya da değilim açıklaması bekleniyor anlamış değilim.......

Lütfen konu sahibi beni yanlış anlamasın ama aranızda nasıl bir samimiye var ki bir erke böyle özel bir şeyi size sorabiliyor.

Neyse konumuza gelirsek bu arkadaş hiiç boşuna bu kızla evlenip başını yakmasın. Kendisinde özürü olduğu için kompleks olduğunu ve şimdilik kızın bu durmunu bahane etmese de ileride yüzüne vuracağını düşünüyorum çünkü kalkıp başka bir bayana bunu sormuş! Erkeğe sorsa bir nebze....

Bakıyorum da ne kadar ileri gitmişiz medeniyette. Bakirelik önem listesinden çıkarıldı neredeyse. Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım diyemeyeceğim. Böyle böyle gençlerin aklı karıştırılıyor; bekaret önemsiz birşeymiş gibi algılatılmaya çalışılıyor. Oysa önemli. Kız için de, erkek için de. İnsanlar hata yapamaz mı; elbette yapar. Biriyle birlikte oldu diye ömür boyu rezil bir hayat mı sürmeli, elbette hayır. Onun günahının cezasını ancak Yaratan verir. Kesinlikle yaptığını "hata" diye nitelendirenlere sözüm yok. Ki söz konusu kız yanlış anlamadıysam bakire olmayışını çağdaşlığa dayamıyor, hata olarak kabul ediyor. Ve bunu arkadaşınızla paylaşmış. Ona güvenmiş bir bakıma. Ama arkadaşınız da size anlatmış bu sırrı. Hiç iyi etmemiş bence. Ya ileride evlenirseler? O kız sizin sırrını bildiğinizi öğrenince eşine karşı ne hissedecek?

Karışık işler. En iyisi hiç bulaşmamak. İyiyi sizden bilmezler ama kötü olunca sebep olanın diye beddua sıralarlar.

Allah her ikisinin de hakkında hayırlısını versin. Dilerim seviyorlarsa Allah birlikteliklerini hayırlı bir nikahla pekiştirir. Sanırım bize düşen tek şey dua etmek.

Back
X