- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Oncelikle bunu niye hata olarak görüyorsun onu anlamıyorum neyse konuya gelirsek dürüstlük her zaman önemlidir benim açımdan böyle birşey için kimseyi terk etmem ama beni salak yerine koyup yalan söylerse biter.Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
inanın kestiremiyorum.. aslında çok çok tutucu biri değil ama sonucta klasık türk erkeğiBurda kimsenin bunu yargılamak haddi değil. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda.
Ne zamandır berabersiniz. Düşünceleriyle ilgili fikir sahibi değil misiniz?
Belki onun da öyle bir deneyimi oldu.. Yani böyle yargılaması için hata yapmamış olması gerekir, sadece cinsel anlamda değil her anlamda demek istiyorum. Unutma ki, insan hata yapar önemli olan bunun bilincinde olman. Bence bunu konuşmalısın, kabul etmeyecek bir karakterse bence sen de ısrarcı olma. Çünkü birkaç dakika değil bir ömür geçecek.Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
sanırım evet çok çk üstne düşmüo illa öyle olsun demio ama olmasa da bırakır benceNeden yargilayalim ki. Kimsenin de hakkı yok buna ayrıca..
Birlikte olduğunuz kişinin düşüncelerini az çok anlamışsinizdir. Bekarete önem veren birisi mi?
diktrsem çok mu iki yüzlülük yapmıs olurum yaSöylemek zorunda değilsin ona ne? Aklın varsa söyleme,gün gelir bir kavganızda yüzüne vurur üzülen sen olursun. Hem 7 yıl içinde başka bir ilişkiye girmediysen vajinan kendine gelmiştir eski haline dönmüştür. Biliyorsun ki her kızlık zarı kanamayabiliyor,esnektir diyip geçersin. Ama sakın söyleme. Yoksa ileride seni ezer kavgalarda yüzüne vurabilir.
bakir olmayıp bakirim de diyebilir bilememkiKendisi bakirse bakire birini istemesi en doğal hakkı. Konuşun açıkça bence
Diktirme yazık günah. Ama bir kereliğe mahsus bi ilişkin olduysa emin ol eski haline çoktan dönmüştür. Doğum yapan kadınlarınki eski haline dönüyor seninki mi dönmeyecek. Adetin son gününe getir ya da kendini kas. Ben son ilişkimde kendimi çok kasmıştım uzun zamandır ilişkiye girmiyordum çünkü. onun için biraz kan gelmişti mesela.diktrsem çok mu iki yüzlülük yapmıs olurum yaya doktora gidelim derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?