- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
+1Bir hata yaptıysam bunun hesabını sadece Allah'a veririm ve ondan af dilerim. Allah'ın yarattığı kullarına bir açıklama borcum olduğunu dusunmuyorum.Allah tövbe edenleri affediyorken , karşımdaki kem kum ediyorsa kendi bilir. Ben bu şekilde düşünüyorum , sadece bu konu için değil genel olarak.
Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Yok artık bakireligi bu kadar hafife almakta neyin nesi bir kızın en guzel ceyizidir bakirelik gerdek gecesi niye var o carsaflar fln elin gevurlarını gecmisiz bz haberimiz yok cnm olmus bir hatan 7 snedrde berabrmisinz demekki bir iliskin olmamıs ki ogrenememis burdan belli cinsellikle ilgin olmadigi bu hatanı bastan sole ki evlenince o gece buyuk sorunlar acabilir ve dikkat et smdi kabul etse bile basına kakabilir
Evlilik dışı cinsellik bana göre yanlış ama şu yazdıklarınız da gerçekten çoook eskilerde kaldı. Bakirelik herkese göre farklı değerdedir. Çeyiz, gerdek, çarşaf, düğün, dernek vs artık eskisi kadar önemli şeyler değil yaa... Tabi değer veren vardır ama şunu anlayın lütfen herkes aynı düşünmüyor. Bu söyledikleriniz yazılı, resmi ya da dini kural değil. Hele çarşaf olayı bana göre iğrençlik. Zamanında kızlar bu çarşaf yüzünden intihar edermiş. Bu bekaretlik olayları yüzünden kızlar tecavüzleri gizlerdi, hala gizleyenler vardır. Yazık yaa...Yok artık bakireligi bu kadar hafife almakta neyin nesi bir kızın en guzel ceyizidir bakirelik gerdek gecesi niye var o carsaflar fln elin gevurlarını gecmisiz bz haberimiz yok cnm olmus bir hatan 7 snedrde berabrmisinz demekki bir iliskin olmamıs ki ogrenememis burdan belli cinsellikle ilgin olmadigi bu hatanı bastan sole ki evlenince o gece buyuk sorunlar acabilir ve dikkat et smdi kabul etse bile basına kakabilir
"Way bee" bnde söyle diyorum ozmn ve gdiyorm Kur’an-ı Kerim’de İsra ayetinde; “Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, çok çirkin bir iş ve kötü bir yoldur. Eslerimizden baskası bize haramdır bilmem anlasıldmıYok bakirelik / kızlık zarı / çocukken diskini yaparken mikrop kapmaman için olan bir zar.
Gerçekte anlamı bu . Ama siz illa da çeyiz diyorum derseniz bilemem.
Tbikde carsf fln igrenc birsey brazda yöreye baglıEvlilik dışı cinsellik bana göre yanlış ama şu yazdıklarınız da gerçekten çoook eskilerde kaldı. Bakirelik herkese göre farklı değerdedir. Çeyiz, gerdek, çarşaf, düğün, dernek vs artık eskisi kadar önemli şeyler değil yaa... Tabi değer veren vardır ama şunu anlayın lütfen herkes aynı düşünmüyor. Bu söyledikleriniz yazılı, resmi ya da dini kural değil. Hele çarşaf olayı bana göre iğrençlik. Zamanında kızlar bu çarşaf yüzünden intihar edermiş. Bu bekaretlik olayları yüzünden kızlar tecavüzleri gizlerdi, hala gizleyenler vardır. Yazık yaa...
Konu ile ilgili de yine Dediğim gibi ben de evlilik dışı ilişki istemezdim ki olmadı da ama isteyerek ya da hatayla yapılmış anlık bir durum insanın hayatına mal edilmemeli. Benim ilişkim olmadığı halde kan vs gelmedi beb eşimden çok şaşırdım o ise gayet olgun karşıladı. İlişkin olabilirdi de ama olmadı diyorsun ki ben o lekeye değil sana inanıyorum dedi. O kadar geri kafalı olduğumu düşünmüyorsun heralde dedi ve adama tekrar aşık oldum ben. Tepki verseydi sanırım ayrılırdım. Bir gün bile konusunu da açmadı. Senin yerinde olsaydım konusu açılmadan söylemezdim ama ilk etapta çocuk felan düşünmez iyi korunurdum. İlk tepkisine bakar ona göre tepki verirse boşanırdım. Yani yalan söylemek de beni ömür boyu vicdanen rahatsız ederdi.
Bununla kızlık zarı ne alaka? Zina haram amenna ama sadece kızlara mı haram ki sadece kızlarda zar var? Erkeklerde neden belirleyici bir durum yok? Tamam zina haram ama insan bir hata yaptı diye bir daha evlenmesin o zaman. Başka dinden bir kız müslüman olsa eski dininde ilişkisi olmuş olsa müslüman olamayacak mı? Kızlık zarı zina belirleyicisi olarak yaratılmadı kız çocukları bilinçsizken hastalıklara karşı koruma olsun diye yaratıldı."Way bee" bnde söyle diyorum ozmn ve gdiyorm Kur’an-ı Kerim’de İsra ayetinde; “Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, çok çirkin bir iş ve kötü bir yoldur. Eslerimizden baskası bize haramdır bilmem anlasıldmı
Konu ile ne alakası var ."Way bee" bnde söyle diyorum ozmn ve gdiyorm Kur’an-ı Kerim’de İsra ayetinde; “Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, çok çirkin bir iş ve kötü bir yoldur. Eslerimizden baskası bize haramdır bilmem anlasıldmı
Bana bir gün bununla ilgili laf söylese sen çok mu temizsin derim bunu da bilir. Eşiniz bekarken nasıldı bilmem ama bir halt yemediyse de senin bi halt yemediğin ne malum deyin... Ama önce lütfen önce siz kızlık zarının sadece sağlıkla ilgili olduğunu aklınıza yer ettirinTbikde carsf fln igrenc birsey brazda yöreye baglı inanırmısınz bilmem ama bnde kesinlikle iliski yasamadm ama esimle evlendgm gun kan gelmedi esimde bana inaniyor ama bazende basima kakmiyir degil
bakir olmayıp bakirim de diyebilir bilememki
Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Yok artık bakireligi bu kadar hafife almakta neyin nesi bir kızın en guzel ceyizidir bakirelik gerdek gecesi niye var o carsaflar fln elin gevurlarını gecmisiz bz haberimiz yok cnm olmus bir hatan 7 snedrde berabrmisinz demekki bir iliskin olmamıs ki ogrenememis burdan belli cinsellikle ilgin olmadigi bu hatanı bastan sole ki evlenince o gece buyuk sorunlar acabilir ve dikkat et smdi kabul etse bile basına kakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?