- 25 Ağustos 2014
- 20.995
- 50.138
- 798
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
7. Sanki kendisi bakir miPolemikli konu
Yorumlar
1.Aciklama yapma ona ne?
2.Bu kafalari asin artik kacinci yuzyildayiz?
3.Esim biliyor evlendik mutluyuz.
4.Kabul etmeyen biriyle evlenme
5.Evlilik oncesi iliski yanlistir dini yorumlar ve karsit yorumlar.
6.Esim bakire olmasam da benle evlenirdi.
7....
Diktirme yazık günah. Ama bir kereliğe mahsus bi ilişkin olduysa emin ol eski haline çoktan dönmüştür. Doğum yapan kadınlarınki eski haline dönüyor seninki mi dönmeyecek. Adetin son gününe getir ya da kendini kas. Ben son ilişkimde kendimi çok kasmıştım uzun zamandır ilişkiye girmiyordum çünkü. onun için biraz kan gelmişti mesela.
Bu laf banaydı sanırım. :) ben nişanlandım hamile kaldım düşük yaptım mesela. Bunları asla gelecekteki hayat arkadaşıma söylemeyeceğim. Ne gerek var ? Her insanın bir özeli bir çizgisi vardır. Pişman olup ühü ühü diye karşısında kırım kırım kırılıp ağlayacağıma söylemem seni ilgilendirmez der geçerim canım. Emin ol erkekler bunu hakediyor,en iyisi bile büyük bi kavgada duymak istemediğin şeyleri söyleyebiliyorlar. Mesela geçen bi arkadaş açmıştı konu. Nişanlanmış nişanlısına daha önceden ilişkiye girdiğini bakire olmadığını söylemiş. Nişanlısı da başta tamam demiş daha sonra kız nişanlısının telefonundan başka bir forumda hakkında konuştuğunu öğreniyor. Nişanlısının yazdıkları aynen şöyle; "nişanlım bakire değil,benden en iyi eşyaları istiyoe bilezik istiyor,ben 2. El alıyorum eşya aldığıma şükretsin." tarzı şeyler ve daha bi çok şey yazmış kızın arkasından. Bu yüzden söylemesine hiiiç gerek yok.Bazıları söyleme yüzüne vurur demiş.Vurursa sende vur birtane yüzüne olsun bitsin.Kadınlar her şeyi yaşıyor sonra hata diyip pişman oluıyorlar.Madem pişman olacaksınız yapmayın arkadaşım.Yapıyosan da arkasında dur.
Allahtan korkmuyorsun da kulunun tepkisinden mi korkuyorsun ?
Kimse senin üstünde hakimiyet kuramaz.Karşına al konuş.Geçmişte bir ilişkim oldu böyle böyle ... Eğer o da başkasıyla olmuşsa daha önceden kabul etmeme gibi bir lüksü yok.Etmiyorsa da kendi bilir.Sen ye ye ye sonra hiç dokunulmamışı gelsin sana oldu canım başka.
Sizin gördüğünüz en iyisidir o.Bu laf banaydı sanırım. :) ben nişanlandım hamile kaldım düşük yaptım mesela. Bunları asla gelecekteki hayat arkadaşıma söylemeyeceğim. Ne gerek var ? Her insanın bir özeli bir çizgisi vardır. Pişman olup ühü ühü diye karşısında kırım kırım kırılıp ağlayacağıma söylemem seni ilgilendirmez der geçerim canım. Emin ol erkekler bunu hakediyor,en iyisi bile büyük bi kavgada duymak istemediğin şeyleri söyleyebiliyorlar. Mesela geçen bi arkadaş açmıştı konu. Nişanlanmış nişanlısına daha önceden ilişkiye girdiğini bakire olmadığını söylemiş. Nişanlısı da başta tamam demiş daha sonra kız nişanlısının telefonundan başka bir forumda hakkında konuştuğunu öğreniyor. Nişanlısının yazdıkları aynen şöyle; "nişanlım bakire değil,benden en iyi eşyaları istiyoe bilezik istiyor,ben 2. El alıyorum eşya aldığıma şükretsin." tarzı şeyler ve daha bi çok şey yazmış kızın arkasından. Bu yüzden söylemesine hiiiç gerek yok.
Canım geçen bi konu açılmıştı nişanlısı kızın yüzüne vurmuştu sen 2.elsin sana 0 eşya alamam falan demişti. Ayıp yani. O yüzden dedim söyleme diye. Verdiğim akıllar etik değil farkındayım ama bazı insanlar hakediyor.
Ben gördüğüm demiyorum canım. O kız burada nişanlısıyla çok iyi anlaştığını birbirlerini anladıklarını bu konuyu sorun etmediklerini söylüyordu ki kız bile şok olmuştu.Sizin gördüğünüz en iyisidir o.
Etik olmamasinin yanindaki asiri doz cehalet içeriği beni şoke etti.. "Eski haline dönmüştür, kendisi kas kanasın"Canım geçen bi konu açılmıştı nişanlısı kızın yüzüne vurmuştu sen 2.elsin sana 0 eşya alamam falan demişti. Ayıp yani. O yüzden dedim söyleme diye. Verdiğim akıllar etik değil farkındayım ama bazı insanlar hakediyor.
Hayır yazmışsınız en iyisi bile yüzüne vurur bilmem ne .Ben gördüğüm demiyorum canım. O kız burada nişanlısıyla çok iyi anlaştığını birbirlerini anladıklarını bu konuyu sorun etmediklerini söylüyordu ki kız bile şok olmuştu.
Asıl bunu yapan dürüst değildir. Ve diktirme yaptıran. Oyun çevirmek bunlarSöylemek zorunda değilsin ona ne? Aklın varsa söyleme,gün gelir bir kavganızda yüzüne vurur üzülen sen olursun. Hem 7 yıl içinde başka bir ilişkiye girmediysen vajinan kendine gelmiştir eski haline dönmüştür. Biliyorsun ki her kızlık zarı kanamayabiliyor,esnektir diyip geçersin. Ama sakın söyleme. Yoksa ileride seni ezer kavgalarda yüzüne vurabilir.
Şaka yapıyorum,ciddiye alınacak birşey değildi..kız diktirmekten bahsediyor öyleye böyle örnek verdim.Etik olmamasinin yanindaki ekstra cehalet içeriği beni şoke etti.. "Eski haline dönmüştür, kendisi kas kanasın"
Şaka yapıyorum de lutfen..
Canım ben yapacağım. O birlikte olduğu insanların çetelesini tutmadıysa bende geçmişteki hatamı söylemem bilmesine gerek yokAsıl bunu yapan dürüst değildir
Aslında dinen böyle şeyleri dile getirmek de çok günah araştırın isterseniz. Bakınız:Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Bi kavga anında hiç kırıcı bişey söylemiyorsa ne güzel o zaman. Çoğu türk erkeği böyle malesef. Bakirelik bu ülkede hala bir tabu.Hayır yazmışsınız en iyisi bile yüzüne vurur bilmem ne .
Sizin en iyiniz vurur. Bizim kimse yüzümüze vurmuyor.
Şimdiden belli mi eş adayınız emin misiniz ki o bahsettiğiniz gibi kötü bir insan oldugundan belki iyi biridir bu kandırmak oluyorCanım ben yapacağım. O birlikte olduğu insanların çetelesini tutmadıysa bende geçmişteki hatamı söylemem bilmesine gerek yok
Diktirmesi senin verdigin akillardan daha garantili(!) bi yöntem olur sanırım.. Kan gelmesi hususunda yani.. (cümleten özür dilerim)Şaka yapıyorum,ciddiye alınacak birşey değildi..kız diktirmekten bahsediyor öyleye böyle örnek verdim.
Canım sen karaktersizlikle karıştırma benimkini. Ben yalan söylemeyeceğim ama anlatmayacağım da o günün ertesi günü yüssüz gibi "kan gelmediiiiiğğğ" soracağını da sanmıyorum. Bi sohbet esnasında sorarsa elbetteki anlatırım. Ama durup dururken "ben bakire değilim ona göre evlenelim ha" demem.Karaktersiz insanlar gibi davranırsak onlardan farkımız kalmaz karaktersiz oluruz.Erkek arkadaşın bakire değilsin diye sana kötü davranıyorsa o sana tekmeyi koymadan sen koy zaten.Lazkizii54 özel hayat tabiki de senin kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Ama yalan da söyleyemezsin.Karakter meselesi bu.
Benim dediğimle aynı kapıya çıkıyor.Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil.Fakat ortak hayatı paylaşacaksan karşındaki eş kişisine bunu anlatmalısın.Kabul etmezse yolu ver ederse mutlu mesut yaşa.
Karakter bozmaya gerek yok.
Soyleyemez cunku ben bunu bir hata gibi gorup ezik hissetmiyorum .Bi kavga anında hiç kırıcı bişey söylemiyorsa ne güzel o zaman. Çoğu türk erkeği böyle malesef. Bakirelik bu ülkede hala bir tabu.
Kandırmak değil ki canım yalan söylemeyeceğim ki. Sadece ben ona kendim açmayacağım bu konuyu. Karşılıklı bilgi paylaşımı yapabiliriz mesela. O bana güzelce sorar bende evet birlikte olduğum 1 kişi vardı derim biter. Karşısında acıtasyon yapamam yani.Şimdiden belli mi eş adayınız emin misiniz ki o bahsettiğiniz gibi kötü bir insan oldugundan belki iyi biridir bu kandırmak oluyor
E bende hissetmiyorum. Diyorum ya bana sorarsa elbetteki birlikte olduğumu söylerim ama sormazsa durup dururken söylemeye kendini küçük düşürmeye gerek var mı?Soyleyemez cunku ben bunu bir hata gibi gorup ezik hissetmiyorum .
Geçmişimi hislerimi yaptiklarimi hepsini en başından zaten sahipleniyorum . Benimle olacak insanda bunu hata şeklinde görüyorsa olmuyor bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?