- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
n katiliyorum burda size erkekler 2. El muamelesi yapiyor kabul etse bile, kabul etmeyende orda burda benim sevdigim kadina benden baska kimse dokunmuyacak diye laf ediyor. Yeri geliyor bir kavgada yuzune vuruyorBu laf banaydı sanırım. :) ben nişanlandım hamile kaldım düşük yaptım mesela. Bunları asla gelecekteki hayat arkadaşıma söylemeyeceğim. Ne gerek var ? Her insanın bir özeli bir çizgisi vardır. Pişman olup ühü ühü diye karşısında kırım kırım kırılıp ağlayacağıma söylemem seni ilgilendirmez der geçerim canım. Emin ol erkekler bunu hakediyor,en iyisi bile büyük bi kavgada duymak istemediğin şeyleri söyleyebiliyorlar. Mesela geçen bi arkadaş açmıştı konu. Nişanlanmış nişanlısına daha önceden ilişkiye girdiğini bakire olmadığını söylemiş. Nişanlısı da başta tamam demiş daha sonra kız nişanlısının telefonundan başka bir forumda hakkında konuştuğunu öğreniyor. Nişanlısının yazdıkları aynen şöyle; "nişanlım bakire değil,benden en iyi eşyaları istiyoe bilezik istiyor,ben 2. El alıyorum eşya aldığıma şükretsin." tarzı şeyler ve daha bi çok şey yazmış kızın arkasından. Bu yüzden söylemesine hiiiç gerek yok.
Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Bence gidip diktirin Türk erkeğinin %95’i en modern görüneni bile bu işi öyle kolay hazmedemez sana bişey diyemese de kafada kurar da kurar hiç uğraşmaya değmez.
Öncelikle lütfen yargılamayın..
Evleneceğin insanı en iyi sen tanırsın bunu yap yada yapma diyemeyiz ama sana tavsiyem bence deme kendi her halti yiyen türk erkeği karısına gelince ahlak bekçisi oluyor iyice düşün ve kararını ver üzülme lütfenÖncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Sizin psikiyatrist oldugunuza inanmiyorum. Eger oyleyseniz de isinizi duzgun yaptiginiza inanmiyorum. Burada buyuk ihtimalle hakaret gorerek sonu huzunlu ve aci biten ayrilik yasayacaksiniz ne demektir? Kisi kendinden bilir isi. Cok hadsiz ve acimasiz bir yorum. Medeni sekilde karsilikli olarak insanlar sevip, seviliyor. Umarim size de nasip olur ufkunuz acilir. Ben sizin gibi olmayip ilerde hakaret duymadan bir hayat gecirmenizi diliyorum.Günde farklı kişilerle diyalog halindeyim..Psikiyatristim..Yüzde 5 oranında kişi sizi bu halinizle kabul edecek geri kalanlarından büyük ihtimalle hakaret görerek sonu hüzünlü ve acı biten bir ayrıcalık yaşayacaksınız..Bence diyalog halinde konu konuyu açarak partnerinizin nabzını ölçün..Çünkü toplumda iyi görülen bir şey değil ve bu şekilde başlayan kadınların başka erkekleride deneyeceği şeklinde bir düşünce hakim..Yinede siz bilirsiniz derim..
Ama hiçbir heyecanı kalmamış herşeyde söylenmez ki.Polemikli konu
Yorumlar
1.Aciklama yapma ona ne?
2.Bu kafalari asin artik kacinci yuzyildayiz?
3.Esim biliyor evlendik mutluyuz.
4.Kabul etmeyen biriyle evlenme
5.Evlilik oncesi iliski yanlistir dini yorumlar ve karsit yorumlar.
6.Esim bakire olmasam da benle evlenirdi.
7....
Ama hiçbir heyecanı kalmamış herşeyde söylenmez ki.
2 okey ve 8 O kimseyle birlikte olmamış mı
Kesinlikle katılıyorum. Psikoloji ile en ufak ilgisi olanın asla yapmayacağı bir yorum olmuş.Sizin psikiyatrist oldugunuza inanmiyorum. Eger oyleyseniz de isinizi duzgun yaptiginiza inanmiyorum. Burada buyuk ihtimalle hakaret gorerek sonu huzunlu ve aci biten ayrilik yasayacaksiniz ne demektir? Kisi kendinden bilir isi. Cok hadsiz ve acimasiz bir yorum. Medeni sekilde karsilikli olarak insanlar sevip, seviliyor. Umarim size de nasip olur ufkunuz acilir. Ben sizin gibi olmayip ilerde hakaret duymadan bir hayat gecirmenizi diliyorum.
Konu sahibine cevabim ise, konusu acilip desilmedigi surece cok acmamasi. Tabi gecmiste yasananlar nisanlar vs bunlar anlatilmali bence.
Kime göre ya da neye göre hata?hata yapmışsın evlilik öncesi ilişki de bulunarak. tek ve net cümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?