Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her insan bir değildir benimki kabul eder senin etmez bunu sen düşünücen kimse bilemez biz mutluyuz ve sanki hiç öyle bişey yokmuş gibi 15 senemizi geçirdik bence söylemelisin yalanla başlayan bir beraberlik çokta sağlıklı olmaz ama yok söyleyemem bilmesi gerekmiyo dersende orası vijdanına kalmış

Be
n katiliyorum burda size erkekler 2. El muamelesi yapiyor kabul etse bile, kabul etmeyende orda burda benim sevdigim kadina benden baska kimse dokunmuyacak diye laf ediyor. Yeri geliyor bir kavgada yuzune vuruyor

Hayatta hayret ettiğim birşey varsa oda kadınların evlilik öncesi cinsel yaşamları olmasından dolayı duyduğu utançtır. Evlilik öncesi cinsel ilişki hariç herşeyi yaşayıp, sadece cinsel ilişkiye girmemek dürüstlükse; kusura bakmayın ama asıl bu acınası ve ikiyüzlü durum budur.

Beden benim, ruh benim. Ne evleneceğm adam ne de bir başkası benimle ilgili bir durumu küçümseyemez. Böyle bir konu hakkında açıklama yapmanız ayrıca çok yanlış birşey. Ben böyle bir durumda açıklama yapmazdım asla ve evliliği düşündüğüm adam bana bu konuyu da açamaz.Bu konuda kimsenin geçmişi kimsenin haddine değil. Şuna üzülebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız birliktelik sonucu çok kalbiniz kırılmışsa ve "yaptığım tüm güzel şeyleri haketmiyordu" diye pişmanlık duyabilirsiniz bunu anlarım.

Herşeyden önce siz bir bireysiniz. öncelikle yaşadığınız bu insani durumun hata olduğunu öncelikle siz düşünürseniz; başkaları sizi ezer geçer. mutlulukta bizim, mutsuzlukta. hepsine sahip çıkalım.

Bu sebeple sizi böyle düşündüğünüz için eleştiriyorum. sizi bunlar için seven adam sevmesin zaten. güle güle... kendinizi, ruhunuzu, kadınlığınızı kimseye ezdirmeyin. kaliteli ve seviyeli birliktelikleriniz yada birlikteliğiniz olduğu sürece hayat sizin kime ne..

Bence gidip diktirin Türk erkeğinin %95’i en modern görüneni bile bu işi öyle kolay hazmedemez sana bişey diyemese de kafada kurar da kurar hiç uğraşmaya değmez.

o dediğiniz şekil dolandırıcılıktır. Bana göre ahlak, yatak odasında değil yürektedir. O zarı diktiren bir ahlaksızla birlikte olacağıma bir gün birine gönlü kaymış ve beraber olmuş, dürüst, sevdiği dışında gözü başkasına kaymamış kendini sadece sevdiğine adamış, iyi niyetli, sahtekarlık düşünmeyen birini eşim olarak isterdim erkek olsaydım...

zarını diktirip de (zaten kızlık zarı denmesine karşıyım, ne saçma bi kavram) bana bakireyim diyen birini eş olarak kabul edip de kandırılacağıma gelsin dürüstçe söylesin diyen insanlar kurtarır memleketi. diktir, bakireyim dersin diyen üçkağıtçılar değil...

Öncelikle lütfen yargılamayın..

Bu nasıl bir cümle?! Neden 2. şahıslardan anlayış dileniyorsun? Bunu sen yaşadın, sana göre doğru olan buydu ve yaptın, bunun için seni yargılamak kimin haddine düşmüş? Evlenmeden cinsel birliktelik yaşayanlar, kendisini kocasına saklayanlara "ayy ne kadar yobaz bir davranış, nasıl böyle bir şey yaptın ki?" diyor mu? Önce kendin "yanlış bir şey yaptım" düşüncesinden sıyrılmalısın bence.
Bir erkeğin bakir olup olmadığını ispat etme imkanı var mi? Yok. Senin neden ispat etme, kendini ona saklama mecburiyetin olsun ki?
Açıkça söylemelisin ve bence "Bana bunun için açıklama yapmak zorunda değilsin, bu senin hayatın. Ben geleceğinle ilgileniyorum." cevabını almadığın hiç kimseyle yuva kurmamalısın.

Evleneceğin insanı en iyi sen tanırsın bunu yap yada yapma diyemeyiz ama sana tavsiyem bence deme kendi her halti yiyen türk erkeği karısına gelince ahlak bekçisi oluyor iyice düşün ve kararını ver üzülme lütfen

Bunun icin sizi birakacaksa bıraksın gitsin bnce.Utanacak bisey değil bu kaçıncı yuzyildayiz.Erkekler bakireliğe önem veriyo ama sanki kendileri parül pak el değmemiş kız isteyen insan el değmeyen biri olcak ilk önce

Sizin psikiyatrist oldugunuza inanmiyorum. Eger oyleyseniz de isinizi duzgun yaptiginiza inanmiyorum. Burada buyuk ihtimalle hakaret gorerek sonu huzunlu ve aci biten ayrilik yasayacaksiniz ne demektir? Kisi kendinden bilir isi. Cok hadsiz ve acimasiz bir yorum. Medeni sekilde karsilikli olarak insanlar sevip, seviliyor. Umarim size de nasip olur ufkunuz acilir. Ben sizin gibi olmayip ilerde hakaret duymadan bir hayat gecirmenizi diliyorum.
Konu sahibine cevabim ise, konusu acilip desilmedigi surece cok acmamasi. Tabi gecmiste yasananlar nisanlar vs bunlar anlatilmali bence.

Ama hiçbir heyecanı kalmamış herşeyde söylenmez ki.
2 okey ve 8 O kimseyle birlikte olmamış mı

1.si Bunu Yargilamak bize düsmez ASLA.
2.si Bence Acik Acik söyleyin sizi bu yüzden istemiyecek bi Adamla zaten evlenmeyin.
3. Allah gönlünüze göre versin Insallah hakkinizda hayirlisi.

diyelim ki söylediniz ve devamında bu sebepten ya da baska sebepten ayrıldınız daha sonra tanışacağınız kişi ya da kişilere de mi bakire değilim açıklaması yapacaksınız? bence kimsenin bilmesi gerekmiyor.ve bunu söylemek bir sorun olarak görmek demektir.yaşanmış olmuş bitmiş.geçmişe dair o da siz de iliskileriniz olduğunu yaşanıp bittiğini söylediyseniz yeterli.bakirelige özellikle girmek gereksiz bence.bunu sorun eden biriyse zaten muhakkak belli eder.

Kesinlikle katılıyorum. Psikoloji ile en ufak ilgisi olanın asla yapmayacağı bir yorum olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…