Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa evlenmeden önce bir erkek gelip size bakir değilim ben derse ne dersiniz. Niye söyledin ki şimdi böyle bir şeyi demez misiniz çoğunuz. Eee peki bir kadın neden bakire olmadığını söylemek zorunda. Hem de öyle bir şey ki en başta mi söylesem ortada mi nisanlaninca mi bilemiyor ne zaman söyleyecek. Bir de sözlüsü kabul etmezse yargılamayın diyen var. Ben kendisi bakir olmadığı halde bakire kadın arayan erkekleri acayip yargılıyorum. Hatta bunu yargilamayanlari da yadirgiyorum. Şu dünyada erkek olmak lazımmis hep derim.

Sanane istediğimi derim çekil git
Yorum yapanlar senden izin mi alacak bu haddi nerden buluyosun ki
İşine.
herkes her istediğini söyleyince olmuyor onu diyorum ben de izin alacaksınız da demedim hak olmadığını mertebe olmadığını söyledim çekilip gidilecek de bir durum yok bir kadın kötürüm değilse kötürüm olmayan erkek istemek hakkıdır diye bir hak olamaz ya da bir kadının boyu bir 1.80se, 190lık erkek istemek hak değildir gibi gibi..

Konunun sonucunu merak ettim, inşallah gönlünüze göre olmuştur. Düğün oldu mu?

Canım boşuna buraya yazmana gerek yok sen bana sorsaydın seninle aynı durumda biri olarak sana söylerdim işte verecekleri cevaplar : A.Bak sen yap yap sonra diktir tüh utanmaz senin Allah'ın yok mu! B.Yıl 2018 hala kızlık zarı muhabbeti mi dönüyor,bir şey yaptıysan onun arkasında dur. C.Seni her halinle kabul etmeyen erkek zaten hiç olmasın yol ver biz özgür kadınlarız kendine bunu yapma. D.Diktir ve bunu kimseye söyleme hiçbir erkek bunu kendi gururuna yediremez.

bence pişman olunacak bir durum yok. gerçekten severek ve isteyerek beraber olmuşsanız daha önceki ilişkinizde neden pişman olasınızı. gayet doğal birşey. namusun iki bacak arasında olduğunu düşünen geri zihniyete karşıyım. insan kendini bildikten sonra ne yaşamak isterse yaşamalıdır.
söyleseniz ne olacak söylemeseniz ne olacak. kime ne. söyle bence ne olacaksa olsun, giderse gitsin. geri zihniyetin önceden önüne geçmiş olsun sizi yıpratmadan.

eger hayatinda yeni bir sayfa aciyorsan bunu dogrularla ac kabul eder yada etmez bu onun problemi hata olan birliktelik yasaman degil karsindaki insani kandirmis olman olur eger soylemezsen

Söyle bence seni seviyorsa sorun olmaz
Bu bekaret konularını hiç sevmiyorum
Bakireler olmayanlara cık cık ayıp günah namus vs diye konuşur.bakire olmayanlar bakireleri aşağılar bu devirde bakirelikmi kaldı kezban varoş der uzar gider
Kadının düşmanı yine kadın derim ve sessizce giderim bu konudan..

Bunun için kaybedeceğiniz bir adamdan zaten size fayda gelmez.
O yüzden rahatca söyleyin
Hem cinsellik gayet doğal bir şey .Neden hata olsunn?
Yaptığınızı sahiplenmemeniz hata.
Size normal ona deil. Normal bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın burası Müslüman ülke. Sonra Türkiye nie bu halde...

Eğer bekarete önem veriyorsa işiniz yaş. Çok değişik tepkiler duydum çünkü daha öncelerden. Sizi gerçekten seven ve 7 yılını ayıran biri için çok da dert edilecek bir şey olmaması gerekir.

Size normal ona deil. Normal bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın burası Müslüman ülke. Sonra Türkiye nie bu halde...

Yoo burası müslüman ülke değil. Şeriatla değil laik cumhuriyetle yönetiliyoruz çok şükür. Haa illa müslüman ülke istiyosanız az aşağıda arabistan var sizi oraya alalım.

Yoo burası müslüman ülke değil. Şeriatla değil laik cumhuriyetle yönetiliyoruz çok şükür. Haa illa müslüman ülke istiyosanız az aşağıda arabistan var sizi oraya alalım.
Müslüman ülke ve Müslüman ülke olarak kalacak. Sizin gibiler çoğaldıkça ülke bu hale geldi. Çoğunluk Müslüman ama çok şükür

Müslüman ülke ve Müslüman ülke olarak kalacak. Sizin gibiler çoğaldıkça ülke bu hale geldi. Çoğunluk Müslüman ama çok şükür

sen müslümansan ve her müslüman senin gibiyse işimiz zor zaten.
Ülkenin son hükümeti de oldukça müslüman ama halimiz belli.
Of kimle tartışıyorum ya cevaba değmez. İyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…