- 9 Aralık 2009
- 17.181
- 54.760
- 1.123
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
herkes her istediğini söyleyince olmuyor onu diyorum ben de izin alacaksınız da demedim hak olmadığını mertebe olmadığını söyledim çekilip gidilecek de bir durum yok bir kadın kötürüm değilse kötürüm olmayan erkek istemek hakkıdır diye bir hak olamaz ya da bir kadının boyu bir 1.80se, 190lık erkek istemek hak değildir gibi gibi..Sanane istediğimi derim çekil git
Yorum yapanlar senden izin mi alacak bu haddi nerden buluyosun ki
İşine.
bence pişman olunacak bir durum yok. gerçekten severek ve isteyerek beraber olmuşsanız daha önceki ilişkinizde neden pişman olasınızı. gayet doğal birşey. namusun iki bacak arasında olduğunu düşünen geri zihniyete karşıyım. insan kendini bildikten sonra ne yaşamak isterse yaşamalıdır.Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Diktirmiş bile :)eger hayatinda yeni bir sayfa aciyorsan bunu dogrularla ac kabul eder yada etmez bu onun problemi hata olan birliktelik yasaman degil karsindaki insani kandirmis olman olur eger soylemezsen
hadi ya o islem evlenmeden once yapilmiyormuDiktirmiş bile :)
Evlendim mi dedihadi ya o islem evlenmeden once yapilmiyormu
Size normal ona deil. Normal bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın burası Müslüman ülke. Sonra Türkiye nie bu halde...Bunun için kaybedeceğiniz bir adamdan zaten size fayda gelmez.
O yüzden rahatca söyleyin
Hem cinsellik gayet doğal bir şey .Neden hata olsunn?
Yaptığınızı sahiplenmemeniz hata.
Size normal ona deil. Normal bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın burası Müslüman ülke. Sonra Türkiye nie bu halde...
Müslüman ülke ve Müslüman ülke olarak kalacak. Sizin gibiler çoğaldıkça ülke bu hale geldi. Çoğunluk Müslüman ama çok şükürYoo burası müslüman ülke değil. Şeriatla değil laik cumhuriyetle yönetiliyoruz çok şükür. Haa illa müslüman ülke istiyosanız az aşağıda arabistan var sizi oraya alalım.
Müslümanlığın neresinde başka inancı ya da Müslüman olmayanı aşağılamak, yargılamak var? Bekliyorum gösterin.Müslüman ülke ve Müslüman ülke olarak kalacak. Sizin gibiler çoğaldıkça ülke bu hale geldi. Çoğunluk Müslüman ama çok şükür
Müslüman ülke ve Müslüman ülke olarak kalacak. Sizin gibiler çoğaldıkça ülke bu hale geldi. Çoğunluk Müslüman ama çok şükür
Size normal ona deil. Normal bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın burası Müslüman ülke. Sonra Türkiye nie bu halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?