- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Yav ben anlatamıyorum sanırım. Kan geldikten sonra kendim jinekoloğa gittim. Zorlandığın için kan gelmiş olabilir dedi. Çünkü ilişki sırasında kendimi çok sıktım zar zor ilişki gerçekleşti. Daha sonra hatta smear testi istedi onda da herhangi bir hastalığım çıkmadı yani. Ben bende öyle oldu diye örnek verdim.
Sustum sustum kendimi tutamadım yazdım. Evladım daha yaşın 20 otur dersine çalış , üniversiteni oku . Fazlasıyla haşır neşirsin bu cinsellik konularıyla. Hayır hiçbişey bildiğin de yok daha ertesi gün hapının ne işe yaradığını bile bilmiyorsun önceki konunu hatırlatırım. Bir kaç hafta önce ilişki yaşadığın kişi de umarım uyuşturucu bağımlısı eski nişanlın değildir çünkü herkes kendini yırtmıştı eski konuna yorumlarda, sana akıl vermek için. Az önce yorumlar da "bakire değilim, her erkek dürüst olmayı hakediyor mu , evlenmeden önce de söylemeyeceğim bakire olduğumu" gibi yorumlarını okudum. Yahu hangi kafayla yaşıyorsunuz hayatınızı nasıl bu kadar tiye alabiliyorsunuz? Evlenmeden önce dürüst olmak senin yararına olur söyleyim. Olur da bir hanzoya denk gelirsen boşar atar seni ortada kalırsın. İnsan olan seni olduğun gibi kabul eder o yüzden sen yine de evlenmeden önce dürüst ol. Ha zaten bir kaç ay iliskiye girmeyince tekrar kanıyor ben bunu bakireyim diye yuttururum gibi bi düşüncen varsa ondan da vazgeç. Bakirelik diğer arkadaşların dediği gibi gitti mi gider zarın kendini yenilemesi gibi birşey mümkün değil.