Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav ben anlatamıyorum sanırım. Kan geldikten sonra kendim jinekoloğa gittim. Zorlandığın için kan gelmiş olabilir dedi. Çünkü ilişki sırasında kendimi çok sıktım zar zor ilişki gerçekleşti. Daha sonra hatta smear testi istedi onda da herhangi bir hastalığım çıkmadı yani. Ben bende öyle oldu diye örnek verdim.

Sustum sustum kendimi tutamadım yazdım. Evladım daha yaşın 20 otur dersine çalış , üniversiteni oku . Fazlasıyla haşır neşirsin bu cinsellik konularıyla. Hayır hiçbişey bildiğin de yok daha ertesi gün hapının ne işe yaradığını bile bilmiyorsun önceki konunu hatırlatırım. Bir kaç hafta önce ilişki yaşadığın kişi de umarım uyuşturucu bağımlısı eski nişanlın değildir çünkü herkes kendini yırtmıştı eski konuna yorumlarda, sana akıl vermek için. Az önce yorumlar da "bakire değilim, her erkek dürüst olmayı hakediyor mu , evlenmeden önce de söylemeyeceğim bakire olduğumu" gibi yorumlarını okudum. Yahu hangi kafayla yaşıyorsunuz hayatınızı nasıl bu kadar tiye alabiliyorsunuz? Evlenmeden önce dürüst olmak senin yararına olur söyleyim. Olur da bir hanzoya denk gelirsen boşar atar seni ortada kalırsın. İnsan olan seni olduğun gibi kabul eder o yüzden sen yine de evlenmeden önce dürüst ol. Ha zaten bir kaç ay iliskiye girmeyince tekrar kanıyor ben bunu bakireyim diye yuttururum gibi bi düşüncen varsa ondan da vazgeç. Bakirelik diğer arkadaşların dediği gibi gitti mi gider zarın kendini yenilemesi gibi birşey mümkün değil.

Sustum sustum kendimi tutamadım yazdım. Evladım daha yaşın 20 otur dersine çalış , üniversiteni oku . Fazlasıyla haşır neşirsin bu cinsellik konularıyla. Hayır hiçbişey bildiğin de yok daha ertesi gün hapının ne işe yaradığını bile bilmiyorsun önceki konunu hatırlatırım. Bir kaç hafta önce ilişki yaşadığın kişi de umarım uyuşturucu bağımlısı eski nişanlın değildir çünkü herkes kendini yırtmıştı eski konuna yorumlarda, sana akıl vermek için. Az önce yorumlar da "bakire değilim, her erkek dürüst olmayı hakediyor mu , evlenmeden önce de söylemeyeceğim bakire olduğumu" gibi yorumlarını okudum. Yahu hangi kafayla yaşıyorsunuz hayatınızı nasıl bu kadar tiye alabiliyorsunuz? Evlenmeden önce dürüst olmak senin yararına olur söyleyim. Olur da bir hanzoya denk gelirsen boşar atar seni ortada kalırsın. İnsan olan seni olduğun gibi kabul eder o yüzden sen yine de evlenmeden önce dürüst ol. Ha zaten bir kaç ay iliskiye girmeyince tekrar kanıyor ben bunu bakireyim diye yuttururum gibi bi düşüncen varsa ondan da vazgeç. Bakirelik diğer arkadaşların dediği gibi gitti mi gider zarın kendini yenilemesi gibi birşey mümkün değil.
Ertesi gün hapını ben kullanmadım,kullanan arkadaşıma da defalarca anlattım merak etmeyin nasıl bi hap olduğu. Ayrıca birlikte olurum olmam bu sizi zerre ilgilendirmez. Haşır neşir olmama ailem bişey demiyor,dışardan birinin karışabileceğini hiç sanmıyorum.

Ben öyle bi düşüncem var demedim. Kızlık zarıyla vajinanın arasındaki ayrımı elbette biliyorum merak etmeyin. Haftalar önce ilişkiye girdiğimde kan gelmişti,bunun sebebi de kendimi çok kasmam yine aynısı olacak sanmamdı,bunu jinekologla konuştum,smear testimde de herhangi bir hastalık çıkmadı zaten. Sizin kadar bilgili olmasam da az çok benimde bi bilgim var cahil cühela insanlardan değilim. Evet gelecekteki insana söylemeyeceğim evet bakireyim diyeceğim ben bunda bi sorun göremiyorum. Benim yaptığım sex onu ilgilendirmez tıpkı onunki beni ilgilendirmeyeceği gibi. O yüzden ona ne? Söylemeyeceğim bitecek gidecek. İnsanlar o kadar dürüstlüğü haketmiyor.

Herkesin hayata bakışı farklı .
Eğer sizi gercekten seviyorsa sorun etmeyecektir diye düşünüyorum .
Hakkınızda Hayırlısı olsun

Ben öyle bi düşüncem var demedim. Kızlık zarıyla vajinanın arasındaki ayrımı elbette biliyorum merak etmeyin. Haftalar önce ilişkiye girdiğimde kan gelmişti,bunun sebebi de kendimi çok kasmam yine aynısı olacak sanmamdı,bunu jinekologla konuştum,smear testimde de herhangi bir hastalık çıkmadı zaten. Sizin kadar bilgili olmasam da az çok benimde bi bilgim var cahil cühela insanlardan değilim. Evet gelecekteki insana söylemeyeceğim evet bakireyim diyeceğim ben bunda bi sorun göremiyorum. Benim yaptığım sex onu ilgilendirmez tıpkı onunki beni ilgilendirmeyeceği gibi. O yüzden ona ne? Söylemeyeceğim bitecek gidecek. İnsanlar o kadar dürüstlüğü haketmiyor.

Bebeğini istemeyen, uğruna intiharı göze aldığın adam beni zerre ilgilendirmez ama aileni fazlasıyla ilgilendirdiğini düşünüyorum ki seni o psikolojiden kurtarıp tekrar okula yönlendirmek için ellerinden geleni yapmış insanlar. Belli ki onların bilgisi dışında birşeyler yapıyorsun , yanlış yoldasın sana abla tavsiyesi. Yaptığın sex değil mesele, istediğini yap, fakattt iş evliliğe gelince bakire olmadığın halde "bakireyim" demek ikiyüzlülükten başka birşey değil. Dürüstlük karşı tarafa yapılan birşey değildir sadece. Sen en başta kendine dürüst olamıyorsun. Yaptığının arkasında duramıyorsun elin adamını istediğin kadar kandır kendini kandıramazsın. Ne desem boş gerçekten kafa yapın muazzam :KK14:

Bebeğini istemeyen, uğruna intiharı göze aldığın adam beni zerre ilgilendirmez ama aileni fazlasıyla ilgilendirdiğini düşünüyorum ki seni o psikolojiden kurtarıp tekrar okula yönlendirmek için ellerinden geleni yapmış insanlar. Belli ki onların bilgisi dışında birşeyler yapıyorsun , yanlış yoldasın sana abla tavsiyesi. Yaptığın sex değil mesele, istediğini yap, fakattt iş evliliğe gelince bakire olmadığın halde "bakireyim" demek ikiyüzlülükten başka birşey değil. Dürüstlük karşı tarafa yapılan birşey değildir sadece. Sen en başta kendine dürüst olamıyorsun. Yaptığının arkasında duramıyorsun elin adamını istediğin kadar kandır kendini kandıramazsın. Ne desem boş gerçekten kafa yapın muazzam :KK14:
Sert çıktım kusura bakma. Bebeği istemeyen nişanlımdı benimle bi alakası yok. Birlikte olduğum kişide nişanlım değil. Bu kadar cevap yeterlidir umarım. Söylememem benim tercihim kendime dürüstüm elbette ama herkes bu tür şeyleri hoş karşılamaz karşılayacak kişi de eski nişanlım ona mı döneyim

+1
Arkadaşım çocukluk mu bilmiyorum.
Hamilelik geçmişi var, protestan igne kullandığını söylüyor. Üstüne kürtajı var. Bizim buraya yaptığımız yorumlardan bile ev adresimize kadar çıkıyor, herhangi bir sağlık probleminde tum gecmisinin çıkmayacağını, evleneceği insanın haberinin olamayacağını düşünüyor. Cok garip gerçekten. :halay:

Sert çıktım kusura bakma. Bebeği istemeyen nişanlımdı benimle bi alakası yok. Birlikte olduğum kişide nişanlım değil. Bu kadar cevap yeterlidir umarım. Söylememem benim tercihim kendime dürüstüm elbette ama herkes bu tür şeyleri hoş karşılamaz karşılayacak kişi de eski nişanlım ona mı döneyim

Nişanlınla ilgili çok kısa bir süre önce konu açmıştın. Ne ara başkasını buldun da ilişki yaşadın? Amacım seni yargılamak değil lütfen yanlış anlama. Senin yaşında kardeşim var alıp karşıma aynı konuşmayı ona da yapardım. Yaşından büyük şeyler yaşamışsın , atlatmışsın. Ayrıca evlendikten sonra adama bakireyim diyeceksin ama bunu nasıl kanıtlayacaksın bunu merak ettim? Ne gibi bir planın var? Bakire olmadığın zaten anlaşılacak. Bende demek istiyorum ki güzel kardeşim bunu evlilikten önce dürüstçe anlat. Evlendikten sonra ya adam öğrenir seni boşar, ya tmm olsun önemli değil der (eğer şanslıysan) ya da devam eder seninle ama her fırsatta bunu yüzüne vurur. Sonra bir de boşanmayla uğraş artık. Evlilikten önce bu işten sıyırmak daha kolay adam kaldıramıcaksa yollarınız ayırırsınız. Yani işi evliliğe götürme riskini nasıl alabiliyorsun adam zaten öğrenecek kabul edeceğini nerden biliyorsun? Ha ama dediğim gibi benim bi planım var bakire olduğuma inandıracam diyorsan o ayrı bir sahtelik , iki yüzlülük. İnsanlardan dürüstlük bekle ama dürüst olma. İşinize geldiği gibi gerisi fasa fiso . :KK14: Hayret vericisin gerçekten.

+1
Hamilelik geçmişi var, protestan igne kullandığını söylüyor. Üstüne kürtajı var. Bizim buraya yaptığımız yorumlardan bile ev adresimize kadar çıkıyor, herhangi bir sağlık probleminde tum gecmisinin çıkmayacağını, evleneceği insanın haberinin olamayacağını düşünüyor. Cok garip gerçekten. :halay:

Şimdiki çocuklar fena :KK53: ya şaka bir tarafa kesinlikle yermiyorum, istediğini yapsın , yaşasın ama konu dürüstlüğe gelince yaptığının arkasında da dursun. Bu şey gibi oldu hem pastam dursun hem karnım doysun , öyle miydi o söz :KK53: ben 20 yaşında daha cinselliği yeni yeni keşfediyordum şuan 24 üm Protestan iğne falan ilk defa duyuyorum hayatımda :KK45: cahillik midir artık önceliklerimin başka şeyler olduğu mudur bilemicem . Dediğim gibi cinsellik yaşamasına karşı değilim konu sorumluluğunu alaması. O yaşta açıkçası bende bunun sorumluluğunu alamazdım çünkü eğitimimle ilgilenmek, çalışıp aileme katkıda bulunmak gibi sorumluluklarım vardı kim uğraşacak hamileliğiyle iğnesiyle? :işsiz: He çocukça aşk fırtınaları yaşadığım oldu ama o kadarla kaldı, şimdi dönüp bakınca türlü saçmalıklarla, komedilerle hatırlıyorum 20 yaşımı. :KK53: O yaşta akıl pek başta olmuyor :KK14:

En modern görünen kadını hazmeder mi, erkekleri bu kadar neden bir haltmıs gibi anlatıyorsunuz onlar kimki aramızda sadece cinsiyet farkı var , bizlerden üstün olan neyi var akıl desen bizdede var. El ayak kas göz desen bizde de var, sizin gibi düşünenler erkekleri tepemize çıkarıyor zaten , hem nerden biliyorsun en modernin de öyle düşündüğünü, söyle düşünün , evlenip ayrılmış insanlar nasıl evlenebiliyorsa nasıl yargılanmadan eşleri kabul ediyorsa bu da aynı bence, ha erkek kadının 2. Evliliği, ha erkekle kadının 2. Beraberliği fark ne?

Ne alakası var şu yazdıklarınızın benim söylediklerimle hiç ilgisi yok bakın ne demişim “uğraşmaya değmez”.Bu mu erkekleri bi haltmış gibi anlatmam.

Size burda toplumda boşanmış kadına bakışla evlenmeden ilişki yaşayan kadın arasındaki farkı anlatamicam.Zaten böyle bi farkın önemsizliğine inanıyorsanız bu örneği vermeniz de yeterince saçma.

Şimdiki çocuklar fena :KK53: ya şaka bir tarafa kesinlikle yermiyorum, istediğini yapsın , yaşasın ama konu dürüstlüğe gelince yaptığının arkasında da dursun. Bu şey gibi oldu hem pastam dursun hem karnım doysun , öyle miydi o söz :KK53: ben 20 yaşında daha cinselliği yeni yeni keşfediyordum şuan 24 üm Protestan iğne falan ilk defa duyuyorum hayatımda :KK45: cahillik midir artık önceliklerimin başka şeyler olduğu mudur bilemicem . Dediğim gibi cinsellik yaşamasına karşı değilim konu sorumluluğunu alaması. O yaşta açıkçası bende bunun sorumluluğunu alamazdım çünkü eğitimimle ilgilenmek, çalışıp aileme katkıda bulunmak gibi sorumluluklarım vardı kim uğraşacak hamileliğiyle iğnesiyle? :işsiz: He çocukça aşk fırtınaları yaşadığım oldu ama o kadarla kaldı, şimdi dönüp bakınca türlü saçmalıklarla, komedilerle hatırlıyorum 20 yaşımı. :KK53: O yaşta akıl pek başta olmuyor :KK14:
Benim de kızdığım şey aynı.
Ona bakarsan ben de 21 de evlendim. Şuan 27 yim. Bakıyorum çocukmusum resmen. Hâlâ düşünür gülerim. 30 yaşımı merakla bekliyorum dönüm noktası olacak diyollaa:D

20 yaşında nelerle uğraşıyor. Daha devam eden konusu var atlatamıyorum diye aglaniyor. Nişanlısından hamile diye babası abisi evden kovmaya kalkmıştı hatta evlenirse hamile diye çevreye hamile diyemeyeceklerinden kaçtı diyeceklermis. Demekki yaşadığı çevre de müsait değil bu yaşantıya, aile hiç değil. Bak 25 nisanda kürtaj oldum yazmış, daha tam 2 ay bitmemiş kurtajdan. Başkasıyla beraber olmuş. Bizi ilgilendirmiyor olan kendine olacak diyoruz, bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa bizene. Kimsenin skorunu takip etme peşinde değiliz.

Yeni yetişen kızlarımız özgüvenli olsun, başı dik olsun. Kendi ayakları üstünde dursun diye diretince bilmiyorum nasil bir hal alıyoruz.
Saygi once kendine saygi duymaktan baslar. Durustluk de oyle. Hele bizim çocuklarımız olacak nesilden çok korkuyorum.

Nişanlınla ilgili çok kısa bir süre önce konu açmıştın. Ne ara başkasını buldun da ilişki yaşadın? Amacım seni yargılamak değil lütfen yanlış anlama. Senin yaşında kardeşim var alıp karşıma aynı konuşmayı ona da yapardım. Yaşından büyük şeyler yaşamışsın , atlatmışsın. Ayrıca evlendikten sonra adama bakireyim diyeceksin ama bunu nasıl kanıtlayacaksın bunu merak ettim? Ne gibi bir planın var? Bakire olmadığın zaten anlaşılacak. Bende demek istiyorum ki güzel kardeşim bunu evlilikten önce dürüstçe anlat. Evlendikten sonra ya adam öğrenir seni boşar, ya tmm olsun önemli değil der (eğer şanslıysan) ya da devam eder seninle ama her fırsatta bunu yüzüne vurur. Sonra bir de boşanmayla uğraş artık. Evlilikten önce bu işten sıyırmak daha kolay adam kaldıramıcaksa yollarınız ayırırsınız. Yani işi evliliğe götürme riskini nasıl alabiliyorsun adam zaten öğrenecek kabul edeceğini nerden biliyorsun? Ha ama dediğim gibi benim bi planım var bakire olduğuma inandıracam diyorsan o ayrı bir sahtelik , iki yüzlülük. İnsanlardan dürüstlük bekle ama dürüst olma. İşinize geldiği gibi gerisi fasa fiso . :KK14: Hayret vericisin gerçekten.
Buram buram yargılama kokuyor yazın. Öncelikle ben nişanlımı unutamadığımı yazmadım,olanları bebeğimi unutamadığımı yazdım. Yaşadıklarımla ilgili,bebeğime olan özlemle ilgili içimi döktüm çok yazımda. Kızgınım merak etme,aileme ailesine nişanlım olacak insana ama en çokta kendime. Attığım bir adım sağlam değil diye 2.si sağlam olmayacak diye bi kural yok. Birlikte olduğum insana gelince de "hayat kadını" değilim,rastgele insanlarla birlikte olmuyorum. Tanıdığım güvendiğim biri,saygın biri. Bakirelik kısmına gelince de. Her ilk ilişkide kanama olmuyor biliyorsundur. Bu konuyu sorun edecek biriyle zaten ilişki sürdürmem,kafa yapısını ilişkinin başında belli edeceğini düşünüyorum. Yani karşıma gelip sen bakire misin anlat bakayım derse de seni ilgilendirmez evet bakireyim ya da hayır değilim ne önemi var demeyi düşünüyorum. Çünkü gerçekten önemsiz gereksiz bir konu. Yani bakireyim diyip türlü entrikalar çevirmeyeceğim merak etme. Ben bu ilişkiyi hata olarak görmüyorum ki,bana zorla tecavüz etmediler ki ben kendi rızamla ilişkiye girdim,bunun sonuçlarına da hamileyken katlandım zaten. Şuan görüştüğüm insanda bakiresin ya da değilsin demedi,sormadı.. belki onunla evleneceğim nerden biliyorsun ki? Şuan hayatımda olan adamda gayet kültürlü biri geri kafalı yobaz biri değil. Ayrıca yaşını başını almış olgun saygın birisi.

Bu niye hep ön yargımız neden en başta kendini belli eden bir konuşma yapmıyorsunda şuan yumurta kapıda misali kıvranıyorsun ne gerek yani. Seven sevsin sevmeyen .... gitsin yani. Çok sinirleniyorum bu konulara ya size değil yanlış anlamayın erkekler sütten çıkmış AK KAŞIK da biz yok bakire olalım yok makyajsız fıstık olalım yok mememiz büyük olsun popomuz sıkı olsun kılsız olsun .......... bla bla blaaaaa .

Evlenmeden cinselliğin yaşanması bence en mantıklısı karşındakini daha iyi tanıyorsun her daim bu böyle . Ama şöyle bir faktör var söyledikten sonra seninle yakınlaşma isteyecek 'bence' bunu red edersen ne olur ?

Benim de kızdığım şey aynı.
Ona bakarsan ben de 21 de evlendim. Şuan 27 yim. Bakıyorum çocukmusum resmen. Hâlâ düşünür gülerim. 30 yaşımı merakla bekliyorum dönüm noktası olacak diyollaa:KK70:

20 yaşında nelerle uğraşıyor. Daha devam eden konusu var atlatamıyorum diye aglaniyor. Nişanlısından hamile diye babası abisi evden kovmaya kalkmıştı hatta evlenirse hamile diye çevreye hamile diyemeyeceklerinden kaçtı diyeceklermis. Demekki yaşadığı çevre de müsait değil bu yaşantıya, aile hiç değil. Bak 25 nisanda kürtaj oldum yazmış, daha tam 2 ay bitmemiş kurtajdan. Başkasıyla beraber olmuş. Bizi ilgilendirmiyor olan kendine olacak diyoruz, bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa bizene. Kimsenin skorunu takip etme peşinde değiliz.

Yeni yetişen kızlarımız özgüvenli olsun, başı dik olsun. Kendi ayakları üstünde dursun diye diretince bilmiyorum nasil bir hal alıyoruz.
Saygi once kendine saygi duymaktan baslar. Durustluk de oyle. Hele bizim çocuklarımız olacak nesilden çok korkuyorum.
Özgüvenliyim kız merak etme. Ailem evet bunu kaldıramadı. Ama onlara layık olmadığı,varoş biri olduğu için kaldıramadı. Hamilelikle zorları yoktu yani,düzgün bir insan olsa zaten evlenirdik. Ha sen benim konularımı karıştıracağına lütfen kendi hayatına bak. Ben bu yaşta yaşıyorum çünkü hayat benim zevk benim hamilelik benim,bedende benim. İstediğimi yaparım. Geri kafalı değilim yobaz hiç değilim. Lütfen sende artık dedikodumu yapma. Üzülüyorum kızzz.

Benim anlamadığım şu,
Söylemeyecektir söylemeyin diyenler 3-5senelik ilişkinizde hiç mi sevişmek istemiyorsunuz? Ya da partneriniz size hiç mi yanaşmıyor? Eğer hiç yanaşmıyorsanız karşılıklı olarak zaten belirli hassasiyetleri olan bir insan karşı taraf. O adama da yazık günah yapmayın ayrılın söylemeden. Sevgilisi kişisi yanaşıyor ama siz aaa yapma evlenmeden olmaz diyorsanız evlendiğinizde anlaşılırsa ne yapacaksınız? Adam demez mi tamam benim için önemli değil ama sen beni kaç sene kndırdın? Eşim ağır abi denilebilecek kişilerden ha okumuş etmiş yaşamış görmüş. Bakire değilim demedim seviştim geçtim. Bir süre sonra sordu ayrıntı istemedi biraz üzüldü ama geçti. Siz ona güven veriyorsanız haliniz tavrınızla birşey olmaz.
Ama söylenecek insan vardır söylenmeyecek insan vardır. Bunun ayrımını kişi daha iyi yapar. Herkes aynı hayatı yaşamıyor anlıyorum çekinmenizi. Eğer 7 yıldır birlikte olmadıysanız kimseyle ve ilişkiniz boyunca da söylemediyseniz artık söylemeyin. Doktora falan götürmez götürürse ayrılın zaten. Hadi götürdü diyelim doktorlar bu hassas konularda zar esnek vs der geçer çünkü burası Türkiye başına gelebilecek şeylerden kadını korur.
Aynen ben de buna şaşırdım.
Yani sevgilim varsa muhakkak yakınlaşma oluyordur e sevişme esnasinda zaten belli olur ne olduğun olmadığın
Ben hic bi iliskimde öyleyim/değilim açıklaması yapmadım,zaten sevişince ileri gitmek gitmemek ilişkiye girmek vs ayrıntılarıyla ne olduğu belli oluyor.
Bi an ben mi anormalim dedim :deli::deli:

+1
Kürtajı kendi soyadımla olmadım,hamilelik kontrollerinde de genel muayene yazdırdım,hani olurda sağlık ocağından evimi,babamın ofisini arayıp gebelik takibi yapmasınlar diye. Akıl bu akıl. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X