- 23 Haziran 2018
- 334
- 189
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Bencedee"Acaba onunla nasıl yaşadı? Onunla mı daha iyiydi benimle mi?"
Bu neyin kafası ya?
Arkadaşınızın verilmiş sadakası varmış ki bu dağ ayısıyla evlilikten dönmüş .![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedee"Acaba onunla nasıl yaşadı? Onunla mı daha iyiydi benimle mi?"
Bu neyin kafası ya?
Arkadaşınızın verilmiş sadakası varmış ki bu dağ ayısıyla evlilikten dönmüş .![]()
Ingilteredesiniz ama hastalarinizin tamami turkiyeden gelen turkler mi?
Yoksa ingiliz hastalar uzerinden mi yaptiniz yuzde 5 cikarimini?
Geri dondugunuzde aydinlatirsaniz sevinirim
Varsayalim turkiyedesiniz ve buradaki hastalara gore yuzde 5 cikarimi yaptiniz , bu demektir ki muhafazakar bir kesime hitap ediyorsunuz
40 yasinda bir kadinim , onlarca erkek arkadasim , 2 tane de kocam oldu , bir tanesi bile neden bakire degilsin diye sormadi
Cevremdeki herkes ( yakin cevre ) benim gibidir, ne mutlu bana yuzde 5 icerisinde mis gibi yasayip gidiyorum
O yorumu yapan arkadasla dalga geciyordum ben zatenİngiliz'ler üzerinden yapma şansı yok çünkü adamların zar diye bişeyin varlığından nerdeyse haberi yokbunu tabiki mecazi anlamda söylüyorum:) demek istediğim adamların öyle bir derdi yok hiç bir İngiliz erkeği birlikte olduğu kız bakire mi değil mi sorgulamaz aklına bile gelmez
Liseden çoğu İngiliz arkadaşım şuan ikinci, üçüncü , dördüncü hatta onuncu beraberliğini sürdürüyor bu adamların hiç mi bir tanesi ya sen benden önce kimle ne yaptın diye sormuyor ? Sormuyorlar adamlar rahat, gül gibi geçinip gidiyorlar, kimse kimsenin geçmişiyle ilgilenmiyor :) Türk'ler için birşey diyemeyeceğim ama İngiltere'de yaşayan Türk'lerin sayısı 70.000 küsür birşeydi sanırım ve bu 80 milyon nüfüslu bir toplumla asla kıyaslanamaz o yüzden %5 gibi bir çıkarım yapmak pek mantıklı gelmedi.
![]()
O yorumu yapan arkadasla dalga geciyordum ben zaten![]()
Herkesin senle aynı dinden ırktan düşünceden olduğunu nerdn biliyorsun, biz ne diyoruz sen ne diyosun, , eminim sende en az bizim kadar genişsindir, bende suanki anormal durum ne ona saaırıyorum tövbe tövbeNe kadar genis insanlar olduk masallah... bu durumu cok dogal karsilayanlara şaşırıyorum hakikaten
Dinle irkla alakasi yok bunun cok olagan karsilayanlara evet şaşırıyorum insanin basina evet hersey gelebilir yargilamam ama ne var bunda yasarsin zihniyetleri degisik banaHerkesin senle aynı dinden ırktan düşünceden olduğunu nerdn biliyorsun, biz ne diyoruz sen ne diyosun, , eminim sende en az bizim kadar genişsindir, bende suanki anormal durum ne ona saaırıyorum tövbe tövbe
Bu laf banaydı sanırım. :) ben nişanlandım hamile kaldım düşük yaptım mesela. Bunları asla gelecekteki hayat arkadaşıma söylemeyeceğim. Ne gerek var ? Her insanın bir özeli bir çizgisi vardır. Pişman olup ühü ühü diye karşısında kırım kırım kırılıp ağlayacağıma söylemem seni ilgilendirmez der geçerim canım. Emin ol erkekler bunu hakediyor,en iyisi bile büyük bi kavgada duymak istemediğin şeyleri söyleyebiliyorlar. Mesela geçen bi arkadaş açmıştı konu. Nişanlanmış nişanlısına daha önceden ilişkiye girdiğini bakire olmadığını söylemiş. Nişanlısı da başta tamam demiş daha sonra kız nişanlısının telefonundan başka bir forumda hakkında konuştuğunu öğreniyor. Nişanlısının yazdıkları aynen şöyle; "nişanlım bakire değil,benden en iyi eşyaları istiyoe bilezik istiyor,ben 2. El alıyorum eşya aldığıma şükretsin." tarzı şeyler ve daha bi çok şey yazmış kızın arkasından. Bu yüzden söylemesine hiiiç gerek yok.
Birlikte olduğunuz adamın yapısını bilmiyor musunuz? Bakın ben 21 yaşında bakireyken bir adamla tanıştım. İkinci görüşmede belli etti kendini. "Öyle herkesin ellediği kadından eş olmaz" gibi talihsiz bir cümle kurdu. "beni çok ellediler anacım ben eş olmayayım sana" deyip başlamadan bitirdim. Bakireydim ama böyle kadını mal gibi gören bir adamla olamazdım. Hatta teyzemin tanıdığıydı ayrılma sebebini söyleyememiş utancından haspam.
Diyeceğim o ki bence siz gayet bilirsiniz sevgilinizin bu konuya nasıl baktığını. Her şeyin açıkça konuşulduğu bir zamanda yaşıyoruz. Kaldıramayacak bir tipse zaten söylemeden ayrılın. Yok sorun etmeyecek biriyse söyleyin tabi ki. Lakin söylerken "ben bir hata yaptım yiğidim" ezikliğiyle söylerseniz, bunu bir ömür sorun eder normal görse bile. "bugüne kadar söyleme gereği duymadım nihayetinde benim özelim ama ben bakire değilim haberin olsun" deyin.
Bunun farklı örnekleri var. Birde olayın erkekler tarafından algılanış biçimi var. Kadın ya da erkek farketmez herkes farklı düşünce yapısına sahiptir. Sahip olabilir. Herkes bir konuda hem fikir olamaz ve olmak zorunda da değildir. Sizin sorunuz dışında nice kariyer sahibi yakışıklı beyefendilerin evliliklerde kadınlara yaşattığı psikolojik baskıları görüp duyuyoruz. Günümüz maddiyat hat safhada. Nice zengin adamların ayrı ev açıp ikinci bir kadınla birlikte olduklarını da biliyoruz. Bu işler senin benim fikirlerimle düzelecek değildir. Denge meselesidir. Herkes kendi dengini bulmalıdır. Erkekler böyle o yüzden bizde bundan sonra boyleyiz diyerek toplumda sağlıklı aile oluşumu sağlanamaz. Nasıl birisiyle beraber olduğunuzu önceden kestirmeniz gerekli. Evlilik 5 yıllık 10 yıllık gibi yaklaşımlar boşanmaları ve sorunları daha da büyütür. Siz bakire olsanız eşiniz sizi severek evlenmiş olsa başka sebeplerden dolayı yine evliliğiniz bitme noktasına gelebilirdi. Her boşanan bakire değildir diyemeyiz ve her evliliğini yürüten bakiredir de diyemeyiz. Siz gerçeklerden yana olun. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. Kabul görmezseniz belki de ilerde daha mutlu olacağınız bunu sorun etmeyen birisi ile hayatınızı kurarsınız. Bunu kader belirler ve kaderinizide yarıyarıya seçimleriniz. Erkeklerin de hepsi aynı düşünce yapısına sahip değildir tıpkı kadınlar gibi. Kimi erkek kendisi birşeyler yaşamış olsa bile bunu kaldiramayabilir. Tepkiler farklidir. Kimi erkek önemsemez bu durumu. Erkekler yapıyor o yüzden bizde artık bu konuda rahatız diyerek toplumsal bir bilinç oturtmaya kalkarsak maalesef bu mümkün değildir. O yüzden siz denginizi yani sizi anlayacak ve sorun etmeyecek bir eş adayi ile hayatınızı idame ettirin. Kabul etmek istemeyen etmeyebilir. Sende geçmişinde ilişki yasamissin o yüzden bana hesap sorma hakkın yok gibi yaklaşımlar boşa zaman kaybıdır. Hayat kısa bu sorunlarla uğraşmak yerine sizi anlayan sizi o şekilde sevecek biri ile yuvanizı kurun. Karşınıza o şekilde erkek adayları cıkmiyorsa misal o zaman sizinde istediğiniz eş adayını bir oturup düşünüp belirlemeniz gerekir. Sevdiğim adam bu sorun yüzünden beni kabul etmedi diye kendinizi boşuna yormayin. Akışına bırakın. Bugün Avrupa da bir kadının evlilik öncesi yaşadığı ilişkilerin evlendikten sonraki doğacak çocuğuna genetik olarak bir yansıması oluyor mu bunun araştırmaları yapılıyor. Bunu batıda şöyle Doğu'da böyle diye bile bir ayrım yapmak olanaksiz. Çünkü aynı noktaya farklı bakış açısı ile yaklaşıyor toplumlar. Ayrıca her erkek önüne gelen kızla yatıyor düşüncesi de yanlış bilinen bir gerçek. Hayatında seçici olmayan bir kaç piyasa erkeğine denk gelen kadın bunu hemen genelleme olarak yansıtıyor. O yüzden yipratmayin kendinizi. Bu işin operasyonel tedavisine hiç girmiyorum. Ayrıca biraz akıllı erkek her türlü bir kadının ilişkiye girip girmediğini anlayabilir. Dürüst olun, olun ki evliliğiniz ileride düzgün yürüsün. Bunu içine atan bir erkekle evlilik yürümez. Salt sevgiden ibaret değil çünkü evlilikler. Erkekler kadınlar gibi düşünemiyor maalesef. Absürt örnekler vermek istemiyorum ama kafasınin köşesinde bunu gizli bir sorun olarak tutan bir sürü erkek mevcut. Yeri gelir açığa çıkar ya da çıkmaz biz bilemeyiz. Ne evlilikler düzgün zeminde kurulmuş olmasına rağmen boşanma aşamasında çiftler birbirine düşman kesiliyor. O yüzden dürüst olun ve Sizi siz olduğunuz için sevecek kişi ile evlilik kurun.
Bir arkadsim evlenmeden once cinsel iliski yasamisti . sonra asik oldu. asik oldugu adamı kandiramayacağını ve durustce ona anlatacagini soyledi bize ve anlatti da. ilk basta sasirmis ama sonra kabul etmisti. evlendiler cok mutlular .
benim düşüncem söyleme bilmesin , ne gerek var ; o da sana özel olsun , türk erkeği bu kavga esnasinda bir laf soyler rencide olursun , guven olmaz erkek milletine
hiçte yargılamam cunku bende bi hata yaptım evet ama een basından anlattım ona göre ilişkiye baslayacaksak bilsin diye hiçte yargılamadı bunu asla önemsemedi bunun için benimle birlikte olmayada beni rahatsız edici bi durumada sokmadı hep kırmadan yaklastı ve zamaaaaanla kayboldu gitti bu durum ve evlendik :))) ve cok şükür mutluyumÖncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Sen neyin kafasındasın ya, nasıl dinle ırkla alakası yok, git bakalım elin ülkelerine kızlık diye bir kavram varmı, gerçekten cahilce düşünüyorsun sunu hiç bi zaman unutma namus iki bacak arasında değil , beyindedir, zihniyetin bozuk olduktan sonra oranın hiç bi önemi yok,Dinle irkla alakasi yok bunun cok olagan karsilayanlara evet şaşırıyorum insanin basina evet hersey gelebilir yargilamam ama ne var bunda yasarsin zihniyetleri degisik bana