• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmayanlar ve bunun depresyonuna girmeden atlatanlar destek için toplanalım

Siklamen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
635
335
103
26 yaşındayım ve bakireliğime bile isteye son verdim hani meraktan gibi bişey oldu benim için o iş olsada olur olmasada gibi diyorum bazen bazende ne gerek vardı sonu olmayan bi ilişki için neden verdin aslında ortada alınıp verilen bişeyde yok o iş olduğunda bişey kaybetmiş gibi de hissetmiyorum kendimi bazen diyorum yapmadan da durabilirdin bazense hala kendimi bakire gibi hissediyorum yani bu bir kişiyle oldu diye önüme gelenle olacak değil birdaha evlendiğim insanla olacak kirlenmiş gibide hissetmiyorum cinselliğin çok barrıldığı kanısındayım öyle aman aman bişeyde değilmiş yani yapmak isteyen merak eden kızlar yapmayın tavsiyem valla bi defa oldu o iş 4 gün geçti gram canım istemiyor kendimde bi değişiklikte hissetmedim neden bize yıllarca bu baskı oluşturuluyor bişide yokmuş bunda dedim offf bi tuhafım kızlar siz bu psikolojiyi nasıl atlatıyorsunuz yani bakire olmayan kızların bakış açısına ihtiyacım var benim yaptığım namussuzluk değil namus muhabbeti yapacak olanlar lütfen destek olmuyorsanız köstekte olmayın sizin yorumlarınıza ihtiyacımız yok

Depresyonluk bu durum yok ki. Baska bi ulkede yasasan aklina bu konu gelmez bike tamamen dogal oldugunu dusunursun. Bizim gibi ulkelerde ise cok önem yükleniyo ve bilinçaltina kaziniyo olumsuz bi eylem gibi. Bence hic dusunme bile.

Valla bu konu için Mune Mune Çağırılır. Yen'i üye ve açtığı konu kadının organı. Bunun hakkında depresyon vs için yorum yapmak sana da kimseye de düşmez. Tabu meselesine getirmeye gerek Yok . Zira sen üstüne bu kadar düşünüp depresyona girersen başkaları da bir çok şeyi kendinde hak görür. Başta buna izin vermemek gerekir.

Son düzenleme:
26 yaşındayım ve bakireliğime bile isteye son verdim hani meraktan gibi bişey oldu benim için o iş olsada olur olmasada gibi diyorum bazen bazende ne gerek vardı sonu olmayan bi ilişki için neden verdin aslında ortada alınıp verilen bişeyde yok o iş olduğunda bişey kaybetmiş gibi de hissetmiyorum kendimi bazen diyorum yapmadan da durabilirdin bazense hala kendimi bakire gibi hissediyorum yani bu bir kişiyle oldu diye önüme gelenle olacak değil birdaha evlendiğim insanla olacak kirlenmiş gibide hissetmiyorum cinselliğin çok barrıldığı kanısındayım öyle aman aman bişeyde değilmiş yani yapmak isteyen merak eden kızlar yapmayın tavsiyem valla bi defa oldu o iş 4 gün geçti gram canım istemiyor kendimde bi değişiklikte hissetmedim neden bize yıllarca bu baskı oluşturuluyor bişide yokmuş bunda dedim offf bi tuhafım kızlar siz bu psikolojiyi nasıl atlatıyorsunuz yani bakire olmayan kızların bakış açısına ihtiyacım var benim yaptığım namussuzluk değil namus muhabbeti yapacak olanlar lütfen destek olmuyorsanız köstekte olmayın sizin yorumlarınıza ihtiyacımız yok

bakire değilim ve bunu dert etmedim.
sen de dert etme.
erkeklere her şey serbestte bize gelince mi sorun oluyor sanki tek başına yapılıyor o iş.

kadınım bedenim bana ait ve istediğim kişiyle birlikte olabilirim.
ortada atlatılacak bir psikoloji ya da sorun yok.

Yani bekareti verirken psikolojin bozulmuyorda, sonradan canın sevişmek istemiyor diye mi psikolojin bozuldu. Tuhaf.

Ben derdinizin tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Kirlenmiş hissetmiyorsunuz, her sevişmesinden sonra hamile miyim diye konu açanlardan da değilsiniz. Kafanıza taktığınız nokta neresi?

Ama şunu söyleyeyim, ilk seferde bir şey hissetmemeniz çok normal. Nasıl oldu nasıl olucak acıyacak mı şu mu bu mu derken ben ilk günlerde hiç bir şey anlamadım.

Bu konuyu dahi açmayacak kafadaysan cinsellik yaşanmalı diye düşünüyorum. En yakın arkadaşlarımın hepsi yaşadı, ayyy nie yaşadın dicek olsan ayakkabıyla kafana vururlar istedim yaşadım der geçerler çoğuda başkasıyla evlendi eşleri konuyu bile açamadı bu dik duruşlarından dolayı. Ha ben yaşamadım ama yaşayana saygım sonsuz ama yaşamamış halimle bile diyorum ki yaşamadığım için beni değerli bulacak adam bana gelmesin bu bir kıstas değildir, evlenene kadar her b.ku yiyip benim karım bakire olmalı diyen adamla bir ömür geçiremem ben. Kendine saygı duy, istedin ve yaşadın. Konuyu kapat geç.

Neyi konusucaz anlamadım:oops:

Bide ben yaptım siz yapmayın diye tavsiye vermiş.

Olan olmus artik iyi bise yaptigin soylenemez ama gecmis olsun. Sadece tavsiyem gorustugun erkek arkadaslarinla yasama bu durumu seninle ne niyette takildigini anlamadan ilerde cok seversin asik olursun oda ya seni kullanmak icin cikar yada bakire olmadigini kabullenemez yada kabullendi diyelim kafasinda tilkiler dolasir kac kisiyle gorustu yatti die.uzulen sen olursun .sen kontollu yasamaya bak

Back
X