- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
26 yaşındayım ve bakireliğime bile isteye son verdim hani meraktan gibi bişey oldu benim için o iş olsada olur olmasada gibi diyorum bazen bazende ne gerek vardı sonu olmayan bi ilişki için neden verdin aslında ortada alınıp verilen bişeyde yok o iş olduğunda bişey kaybetmiş gibi de hissetmiyorum kendimi bazen diyorum yapmadan da durabilirdin bazense hala kendimi bakire gibi hissediyorum yani bu bir kişiyle oldu diye önüme gelenle olacak değil birdaha evlendiğim insanla olacak kirlenmiş gibide hissetmiyorum cinselliğin çok barrıldığı kanısındayım öyle aman aman bişeyde değilmiş yani yapmak isteyen merak eden kızlar yapmayın tavsiyem valla bi defa oldu o iş 4 gün geçti gram canım istemiyor kendimde bi değişiklikte hissetmedim neden bize yıllarca bu baskı oluşturuluyor bişide yokmuş bunda dedim offf bi tuhafım kızlar siz bu psikolojiyi nasıl atlatıyorsunuz yani bakire olmayan kızların bakış açısına ihtiyacım var benim yaptığım namussuzluk değil namus muhabbeti yapacak olanlar lütfen destek olmuyorsanız köstekte olmayın sizin yorumlarınıza ihtiyacımız yok