• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmayanlar ve bunun depresyonuna girmeden atlatanlar destek için toplanalım

Ben derdinizin tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Kirlenmiş hissetmiyorsunuz, her sevişmesinden sonra hamile miyim diye konu açanlardan da değilsiniz. Kafanıza taktığınız nokta neresi?

Ama şunu söyleyeyim, ilk seferde bir şey hissetmemeniz çok normal. Nasıl oldu nasıl olucak acıyacak mı şu mu bu mu derken ben ilk günlerde hiç bir şey anlamadım.
Derdim şu yani ne hissedeceğini bilememek al diyorum bak artık bakire değilsin ne değişti belki hala işin şokunda mıyım yoksa yahu bundada biley yokmuş hissinde miyim bi tuhafım :) evet bi defa oldu sanalar gibi bağırdım ne zormuş ve yarın buluşcaz kesin bidaha olucak ama sanki ben yapmak istemiyorum ya elle daha çok tatmin oluyor insan o da yetiyordu yani

merak fazla iyi bisey degil siklamen bildin mi sen onu... bunun objekif bi cevabini bulamazsin,ben bekarete önem veririm sen vermezsin bu is tamamen kafa yapisi hayat sekliyle alakali.

Bu konuyu dahi açmayacak kafadaysan cinsellik yaşanmalı diye düşünüyorum. En yakın arkadaşlarımın hepsi yaşadı, ayyy nie yaşadın dicek olsan ayakkabıyla kafana vururlar istedim yaşadım der geçerler çoğuda başkasıyla evlendi eşleri konuyu bile açamadı bu dik duruşlarından dolayı. Ha ben yaşamadım ama yaşayana saygım sonsuz ama yaşamamış halimle bile diyorum ki yaşamadığım için beni değerli bulacak adam bana gelmesin bu bir kıstas değildir, evlenene kadar her b.ku yiyip benim karım bakire olmalı diyen adamla bir ömür geçiremem ben. Kendine saygı duy, istedin ve yaşadın. Konuyu kapat geç.
Evet keisnlikle değer bununla ölçülmemeli yani aynaya baktım ve dedim ki ben yine aynı benim ne çok büyütmüşüz bunu

Depresyonluk bu durum yok ki. Baska bi ulkede yasasan aklina bu konu gelmez bike tamamen dogal oldugunu dusunursun. Bizim gibi ulkelerde ise cok önem yükleniyo ve bilinçaltina kaziniyo olumsuz bi eylem gibi. Bence hic dusunme bile.

Türkiye kadar bacakarasına kafa yoran insanların olduğu bir ülke daha yok. Kadın bacakarasına yatırılan düşünce gücü bilime yatırılsaydı bilmiyorum Nasa yı Esa yı hiç ederdik herhalde.

Meraktan bakirelik vermek:işsiz:
Yani tam olarak öyle değil tabi 3 yıldr sevgilim aman dedim olcaksa olsun madem onuda süründürmeyeyim benim için olmadan da durabilirim sorun yok oldu da noldu sanıyordum içimde bi boşluk hissi oluşcak yok kız ben yine bakire hissediyorum Toplumsal olarak öyle yetiştiğimiz için beklentilerde yüksek oluyor olunca bende ne gibi değişiklik olcak falan die düşünüyor insan herlde

gercekten adin cok manidar:110:
neyin pesindesin? aldigin verdigin senin olsun

Ben de 25 yaşındayım yaşıt sayılırız bakireyim ama bakireleğimi verecek kdr kimseyi sevmedim yaşasaydımda pişman olmazdım sende olma he çok önem versen ztn yaşamazdın bnm fikrimce

Yani haklısın belki ben okadrda özgür ruhlu değilim yani bundan sonra hani bidaha yaşamam evlenene kadar yani bakire olmamak ayrı orospu olup herkesin altına yatmak başka dimi olumsuz yorum yapanlar bu ikisini ayırt ederek düşünmeli :/
Bir kadının başka bir kadına erkek ağzıyla erkek deyimiyle şu o ile başlayan kelimeyi söylemesi kadar nefretlik bir başka şey yok bende. Hayatımda duyduğum en salakça kelime ve karşılığını bunu burda bir kadın diyor. Hayatımda ağzıma almadım. Hem kendi onurum için hem bir erkek deyimini kendi hemcinsime yakıştırmadığım için. Siz nasıl söylüyorsunuz hayret ediyorum. Bir kadına gerizekalı bir erkek deyimini nasıl böyle pervasızca söylüyorsunuz size de yazıklar olsun bu kelimeyi telaffuz edenlere de.. Topunuza yazıklar olsun. Bir kadını aşağılamak için bu salak kelimeyi kullanmak ne kadar ezikçe.

Ben talibim kendilerine

Şimdi bu duruma düşmeye ne gerek var? Rica ediyorum bir daha düşünün.

76a0c48470260c7e956020a28f58c6f4.jpg

Yani haklısın belki ben okadrda özgür ruhlu değilim yani bundan sonra hani bidaha yaşamam evlenene kadar yani bakire olmamak ayrı orospu olup herkesin altına yatmak başka dimi olumsuz yorum yapanlar bu ikisini ayırt ederek düşünmeli :/
:KK57::KK57: bacım sen ne diyon :KK57:

Back
X