• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmayanlar ve bunun depresyonuna girmeden atlatanlar destek için toplanalım

Ya site üyeliğimi iptal etti mesaj gönderdim çok mu garip bişey sordum ben nerde kaldı gizlilik buda ayrı bişey neyse yani ilk defa biley yaşamış birisi bu zamana kadar koruma gereksinimi duymuş yaşadıktan sonraki hislerinde kaybolmuş yani ortada korunacak bişey olmadığını düşünürken nasıl hissedeceğini bilmeyen duyguları karışmış biri var konuya bu kadr ilgi olacağınıda beklemiyordum ben alt tarafı bu konuyu umursamayan geniş bakan düşünebilen kişilerin hayata bakışını istedim hepsi bu ne üstüme geldiniz ya
Ne cümleydi o siklamen yaa...

ben alt tarafı bu konuyu umursamayan geniş bakan düşünebilen kişilerin hayata bakışını istedim hepsi bu ne üstüme geldiniz ya
Umursamayan kişileri okuyunca ,kendinize teselli mi olacak ki.Başkalarının şartlarıyla ,sizin şartlarınız aynı olmayabilir.Bence pişman oldunuz,o yüzden umursamayan kişilerin bakış açısı sizin için önemli.
Gerçekten kadın üye olduğunuzu varsayarak yazıyorum.

Ya site üyeliğimi iptal etti mesaj gönderdim çok mu garip bişey sordum ben nerde kaldı gizlilik buda ayrı bişey neyse yani ilk defa biley yaşamış birisi bu zamana kadar koruma gereksinimi duymuş yaşadıktan sonraki hislerinde kaybolmuş yani ortada korunacak bişey olmadığını düşünürken nasıl hissedeceğini bilmeyen duyguları karışmış biri var konuya bu kadr ilgi olacağınıda beklemiyordum ben alt tarafı bu konuyu umursamayan geniş bakan düşünebilen kişilerin hayata bakışını istedim hepsi bu ne üstüme geldiniz ya

Sizi deşifre mi ettim ? Gizliliğiniz nerede bozuldu ?

Back
X