- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi Siklamen07
Meraktan bakirelik vermek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bazen pişman oluyorum yani yapmadan da yaşayabilirdin neden yaptın ki diye bende normal standart bi ailenin kızıyım devlet memuruyum bu zamana kadar hiç ilişkim olmadı hiç karşıma beni seven insan çıkmadı yani sanki hala çıkmayacak gibi aslan burcu kadınıyım ve uzun süre daha kendime uygun birilerini bulamayacağımı düşünüp şuanki sevgilimle bunu yaşadım ama sonu olmayacağını bildiğim bi ilişki sanki yaşım ilerledikçe isteksizleşiyorum gibi geldi ay bilemedim bende yakirlenmis gibi hissetmiyorsunuz, herhangi birsey hissetmiyorsunuz buraya kadar ok. ne gibi destek bekliyorsunuz onu anlamadim. bu posttaki amac nedir?
4 gün geçti gram canın istemiyor demek. Libidonun dumani tütuyor hala, fazla uzaklaşmış olamaz dostum.
Gerçekten konuşacağım kimse yok çevremde tuzak konu neden olsun çok yeni oldu yani duygularım karmakarışık o yüzden açtım konuyu hani hep gözümüzde büyütürüz ya öyle değilmiş dedim ailemin yüzüne bakamam falan diyyordum ama hala ben aynı benim yani benden karakterimden kaybettiğim bişide yok belki ayrıldığımda pişman olurum kızım başına nie dert açtın yapmadan da durabilirdin şimdi düşün dur derim belki kendimeGerçekten hiç umursamamışsın, paniğin burdan hiç belli olmuyor.
Konu tuzak bence, kavga edelim diye açtın dimi?
Erkekler yapio o zamn kizlarda yapar mantigi ne kadar dogru anlamadim gereksiz bir konu acilmis bn erkegimin bnden baska bir kizla iliskiye girmesini istemem ve erkeginde bir kizin ilk kez kendisiyle bir sey yasamasini istemesi gayet normal
olay tam olarak siklamen bacinin kendi deyimiyle meraktan vermesi sonucu pek de gerek olmadığına kanat getirmesi 4 gündür canının cekmemesi ve ne gerek vardı vermeye diye devam.etmesi...Olay ne tam olarak konu garip de
Hayir yani erkekte baska kizla iliski yasamamali yanlis yazmisim sanirimkendisi başkasıyla yaşayıp kızdan yaşamamasını istemesi normal mi?
Yani haklısın belki ben okadrda özgür ruhlu değilim yani bundan sonra hani bidaha yaşamam evlenene kadar yani bakire olmamak ayrı orospu olup herkesin altına yatmak başka dimi olumsuz yorum yapanlar bu ikisini ayırt ederek düşünmeli :/bakire değilim ve bunu dert etmedim.
sen de dert etme.
erkeklere her şey serbestte bize gelince mi sorun oluyor sanki tek başına yapılıyor o iş.
kadınım bedenim bana ait ve istediğim kişiyle birlikte olabilirim.
ortada atlatılacak bir psikoloji ya da sorun yok.
Gerçekten konuşacağım kimse yok çevremde tuzak konu neden olsun çok yeni oldu yani duygularım karmakarışık o yüzden açtım konuyu hani hep gözümüzde büyütürüz ya öyle değilmiş dedim ailemin yüzüne bakamam falan diyyordum ama hala ben aynı benim yani benden karakterimden kaybettiğim bişide yok belki ayrıldığımda pişman olurum kızım başına nie dert açtın yapmadan da durabilirdin şimdi düşün dur derim belki kendimebilmiyorum işte o yüzden konuşmak istedim
Yani haklısın belki ben okadrda özgür ruhlu değilim yani bundan sonra hani bidaha yaşamam evlenene kadar yani bakire olmamak ayrı orospu olup herkesin altına yatmak başka dimi olumsuz yorum yapanlar bu ikisini ayırt ederek düşünmeli :/
Olumsuz yorum olmasın diye yani bi yanım rahat bi sıkıntı yok sen aynı sensin değişen bişey yok derken bi yanım klasik türk insanı tarafına geçebilecek modda yani yorumlar beni etkileyecek bende olumlu yönde etkilenmek bunalıma girmek istemediğimden :/Yorum istemiyorsan konuyu niye actin![]()
olay tam olarak siklamen bacinin kendi deyimiyle meraktan vermesi sonucu pek de gerek olmadığına kanat getirmesi 4 gündür canının cekmemesi ve ne gerek vardı vermeye diye devam.etmesi...
SiklamennnSiklamennn![]()
Hayir yani erkekte baska kizla iliski yasamamali yanlis yazmisim sanirim