Bacım bence bakire değilsin (sürtünmede olsa sevişmişsin) ama girmedi diyorsan da girmemiştir. Gelen kan zarından mı geldi gelmedi mi görmeden nerden bilelim. Hiç zarın zedelendiğini duymadımarkadaşın birisinin yorumuna da kendini hazır hissetmediğini söylemişsin ama sen adamla zaten penisle perineyi buluşturmuşsun
bize şu an zarın yırtıldı mı yırtılmadı mı onu soruyorsun. Sevişmiş olmak için daha ne yapman lazım orasını anla
Ya sevişmek ayrı seks için hazır hissetmek ayrı. Olayı çok yanlış anlıyorsunuz. Ben ilişkiden korkan biriyim. Acısından kaynaklı falan. Bir hazır hissetmek lazım önce. Onu geçtim istemiyorum demişim. Karşı tarafın saygı duyup yapmaması lazım. Ben 1 gün vajina ağrısı çektim mesela. Hoş değil. İstemeden ya da hazır hissetmeden birinin yapması.Bacım bence bakire değilsin (sürtünmede olsa sevişmişsin) ama girmedi diyorsan da girmemiştir. Gelen kan zarından mı geldi gelmedi mi görmeden nerden bilelim. Hiç zarın zedelendiğini duymadımarkadaşın birisinin yorumuna da kendini hazır hissetmediğini söylemişsin ama sen adamla zaten penisle perineyi buluşturmuşsun
bize şu an zarın yırtıldı mı yırtılmadı mı onu soruyorsun. Sevişmiş olmak için daha ne yapman lazım orasını anlayamadım
![]()