- 5 Aralık 2024
- 86
- -25
- 1
- Konu Sahibi bilinmeyen0
-
%100 pamuk olacak, yatağa gererek sereceksiniz.Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Doğuluyum.Doğuda yaşıyorum.Ne ben ne ablam evlendiğimizde çarşaf istenmedi.Kız tarafı olarak annem çarşaf ayarlamadı.Abim evlendiğinde de gelinden çarşaf istenmedi.Yani çevremde de hiç duymadım.Ama çok eskiden varmış.Annemin gelin olduğu zamanlarda.50 yıl önce falan.Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
B.k anlar afedersin.Ama yaşayıp yaşamadığını karşı taraf anlıyormuş
Aklıma s. Ktir orspu diyip affedersin diyen teyze geldiB.k anlar afedersin.
Evet kız tarafı. Geçen Linens’te güzel indirimler vardı.Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Ne saçmalıyorsun teyze%100 pamuk olacak, yatağa gererek sereceksiniz.
Çarşaf sana ait. Bir kızın boynunun borcudur o çarşaf.
Baktın kocanın büllüğü kısa geldi seni buzuk para gibi bozamadı, kocan kolunu bir bıcakla kesip kan akıtıp, kapıda bekleyenlere verecek.
Evinizin önünde bir direk mutlaka olmalı o direğin en tepesine çarşafı asıp cümle aleme sallandıracaksınız.
Saçmalayan o mu, sen misin?Ne saçmalıyorsun teyze
Sen veled olarak saçmalarken iyi ama ben teyze olarak saçmalamazken….Ne saçmalıyorsun teyze
Geçici düğüne yakın zamanda yapılıyorKalıcısı nasıl oluyor?
Bir kullanımlık değil mi ya?
Ay gece gece kahkaha attımHerife sürpriz mi yapcan kız?
Aaaa kimse açıklamadı da valla.Geçici düğüne yakın zamanda yapılıyor
Kalıcı ise uzun süreli olarak tercih ediliyor.
Kişinin evlenmesine kadar
Diye duydum çevremden.
Tesadüf görünce sölim bari dedim.Aaaa kimse açıklamadı da valla.
Teşekkür ederim canım
Sağ olTesadüf görünce sölim bari dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?