• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik çarşafı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
%100 pamuk olacak, yatağa gererek sereceksiniz.
Çarşaf sana ait. Bir kızın boynunun borcudur o çarşaf.
Baktın kocanın büllüğü kısa geldi seni buzuk para gibi bozamadı, kocan kolunu bir bıcakla kesip kan akıtıp, kapıda bekleyenlere verecek.
Evinizin önünde bir direk mutlaka olmalı o direğin en tepesine çarşafı asıp cümle aleme sallandıracaksınız.

Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Doğuluyum.Doğuda yaşıyorum.Ne ben ne ablam evlendiğimizde çarşaf istenmedi.Kız tarafı olarak annem çarşaf ayarlamadı.Abim evlendiğinde de gelinden çarşaf istenmedi.Yani çevremde de hiç duymadım.Ama çok eskiden varmış.Annemin gelin olduğu zamanlarda.50 yıl önce falan.

Hangi devirde hangi yılda yaşıyoruz niye böyle şeyleri araştırıyorsun diyeceğim de hangi kaynaktan gördün falan. Sen bu konuyu baya takmışsın cidden destek al durumun iyi değil

yaa 18
birlikte olunan sevgili sayisi 2
hala daha bakirelik diyorsunuz, ikinci dikim diyorsunuz
hadi birincisi hataydi vs adam sevisirken duracagi yeri bilemedi
hayatin (kendince) mahvoldu.
e neden ikinciye ayni bku yiyorsun da sevgilinle birlikte oluyorsun?
tavuk g.tü tövbe tutmaz derler senin gibilere😅 yine diktir yine bir sevgilinle yatar yine pisman olur kendi gecmisini resetlemeye calsiirsin

Evet kız tarafı. Geçen Linens’te güzel indirimler vardı.

%100 pamuk olacak, yatağa gererek sereceksiniz.
Çarşaf sana ait. Bir kızın boynunun borcudur o çarşaf.
Baktın kocanın büllüğü kısa geldi seni buzuk para gibi bozamadı, kocan kolunu bir bıcakla kesip kan akıtıp, kapıda bekleyenlere verecek.
Evinizin önünde bir direk mutlaka olmalı o direğin en tepesine çarşafı asıp cümle aleme sallandıracaksınız.
Ne saçmalıyorsun teyze 😂

Ne saçmalıyorsun teyze 😂
Sen veled olarak saçmalarken iyi ama ben teyze olarak saçmalamazken….

Konuyu açmaya utanmayıp gülmüyor ciddi ciddi açıyor. Ama gelen cevaplara gülüyor.

İnsan beynini ve idrakini sorgulamak gerek çoğu zaman….

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X